Wpisy 782 793 – 782 892
25 lutego 2012 10:00 → 25 lutego 2012 11:06, 100 wpisów
wojtas
Majorcia-dziękuję,uwielbiam dostawać kwiaty
wojtas bierz, póki nikt nie paCZy
Majorcia-nie grasz w MM już??
wojtas, nie gram w nic związanego z TS od kilku tyg dokładnie ilu nie pamiętam i powiem Ci, że gitara
Majorcia-i to już nieodwracalny proces??
wojtas odwracalny, ale kiedy taki będzie to nie wiem, bo już niedługo wypintalam
Majorcia-gdzie??
droga użytkowniczko
po raz kolejny wymieniasz mój nick powiązany z kontekstem błazna, czym zapewniam cię czynisz mi zaszczyt, ponieważ to musiała być mądra osoba
a ja ? czy ja piszę o tobie ?
wczoraj napisałem o obniżaniu wartości strony - ale zapewniam - nie wiem czemu także i tamo wzięłaś do siebie
więc proszę w swoich wpisach nie wymieniać mojego nicka jako, że ja tego NIE robię
po raz kolejny wymieniasz mój nick powiązany z kontekstem błazna, czym zapewniam cię czynisz mi zaszczyt, ponieważ to musiała być mądra osoba
a ja ? czy ja piszę o tobie ?
wczoraj napisałem o obniżaniu wartości strony - ale zapewniam - nie wiem czemu także i tamo wzięłaś do siebie
więc proszę w swoich wpisach nie wymieniać mojego nicka jako, że ja tego NIE robię
wojtas nie chcę tu pisać, ale nic takiego i to też odwracalny proces
do kogo to napisałeś??
iwantwin?
cACOVIA PASY BIAŁOCZERWONE K..ASYPAMIĘTAJ RABINIE ŻE WISŁA TO RZEKA I NIGDY NIE ZGINIE
W takim układzie i ja proszę o nie wklejanie po moich wpisach śmiesznych wklejek odnośnie trolla - skoro dajesz sobie prawo do tego to
wybacz
ja też mogę
Ty mnie odbierasz jako Trolla,a ja Cię jako błazna
czy to tak trudno zrozumieć?
I jeszcze jedno - chyba jestem ulubionym Twoim trolikiem,bo na inne jak do tej pory nie za bardzo zwracasz uwagę
wybacz
ja też mogę
Ty mnie odbierasz jako Trolla,a ja Cię jako błazna
czy to tak trudno zrozumieć?
I jeszcze jedno - chyba jestem ulubionym Twoim trolikiem,bo na inne jak do tej pory nie za bardzo zwracasz uwagę
madzia tak trzymaj deki to glupek jak ich malo
Majorcia-dokładnie,tu juz teraz za duzo nie można pisać
wojtas o tak
kompromis-ortografia się kłania
wojti .... w kubel
kompromis-taki kozak z Ciebie?w wojsku byś jednego dnia nie wytrzymał
wojti co ty tutaj z wojskiem wyskakujesz co to ma do ortografii durniu
bo śmieszą mnie takie barany,co wchodzą na chat po to tylko,żeby się kłócić-ciekawe,czy w realu tacy cwani
o i jest sam zbieracz monet
horoskop na weekend:
Wodnik,
Doświadczysz wielu spięć w życiu zawodowym. Możesz powiedzieć rzeczy, których później będziesz żałował, dlatego starj się za wszelką cenę utrzymac jasność umysłu. Unikaj niewłaściwych argumentów z twoim partnerem, które mogą doprowadzić do nieporozumienia przede wszystkim powinieneś być ustępliwy.
Wodnik,
Doświadczysz wielu spięć w życiu zawodowym. Możesz powiedzieć rzeczy, których później będziesz żałował, dlatego starj się za wszelką cenę utrzymac jasność umysłu. Unikaj niewłaściwych argumentów z twoim partnerem, które mogą doprowadzić do nieporozumienia przede wszystkim powinieneś być ustępliwy.
I coraz więcej tego tałatajstwa będzie.
Wczoraj Pan Admin dal wyraźne zielone światło.
Wczoraj Pan Admin dal wyraźne zielone światło.
jednim z nich jesteś ty wojti. co zrobic
w realu to pewnie mamusia tyłeczek jeszcze podciera
a wojti juz nosi pampersa bo taki stary
kompromis-świetny żart
madzia wchodzi spokojnie na Czat a tu taki dekiel ma cos do powiedzenia
nie madziu
Pomyłka moja nie Sanok nie machacz.
Sam sobie kadzący nick się pojawił.
kompromis12 >> no tak bywa
a MM ?
Monet >> ciągle nawracasz do tego tematu - jestem gotowa twierdzić,że chyba to Cie mocno inspiruje - obrzydliwe
a MM ?
Monet >> ciągle nawracasz do tego tematu - jestem gotowa twierdzić,że chyba to Cie mocno inspiruje - obrzydliwe
ta strona to już naprawdę na psy schodzi-nie obrażając psów oczywiście
bo nasz maly deki ma ksywke dekiel a monet to kacap
782728. madzia77 2012-02-25 (09:39) Przylądek Dobrej Nadziei
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Abraham Lincoln
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Abraham Lincoln
Czy jest tu jakiś moderator gotów sprawdzić, i potwierdzić, że moje wpisy NIE pojawiły się po wpisach użytkowniczki urażonej wklejkami o trollowaniu ?
widzę,
sara1
że raz jest po Twoim - ale zapewniam, to przypadek - nie mam możliwości wpłynięcia między czyimi wpisami pojawi się mój
Monet
Ty też poczytaj to o trollowaniu , przyznaję - ja też poczytam
widzę,
sara1
że raz jest po Twoim - ale zapewniam, to przypadek - nie mam możliwości wpłynięcia między czyimi wpisami pojawi się mój
Monet
Ty też poczytaj to o trollowaniu , przyznaję - ja też poczytam
witam z rana
jak wy kłótnie to ja o polityce
jak ten premier dobrze rządzi
a prezes jaki fajny i jak dobrze rządził
psl najlepszą partią po samoobronie
czy janusz palikot pali
jak wy kłótnie to ja o polityce
jak ten premier dobrze rządzi
a prezes jaki fajny i jak dobrze rządził
psl najlepszą partią po samoobronie
czy janusz palikot pali
kompromis12 >> zrób olewkę i finito - za-typuj coś może - a nóż,widelec uda się 10/10 lub chociaż 5/5
emerytco tam na dzisiaj w bukmacherce polecasz??
xelom
kathy potem będziesz jęczeć do Admina,że Cię zaczepiam - zarzekałaś się,że nie używasz mojego nicka i co
Monet teraz to już jestem pewna - czasem nawet fajnie było
Monet teraz to już jestem pewna - czasem nawet fajnie było
to na dziś.1,12.21.33.36.37.39.40.56.78
skoro Tobie do ograzmu trolowanie i dokuczanie wystarczy to penie masz rację.Mogło być fajnie.Tobie. Mnie wcale.
siemka wszystkim
Madzia ty tak z rana ?
Xelon ja wierzę w prezesa .
Madzia ty tak z rana ?
Xelon ja wierzę w prezesa .
I jeszcze jedno. TY i tobie podobni rozpiździcie tą stronę.
Bo tylko ktoś mało bystry nie dostrzega jaką grę tutaj prowadzisz.
Bo tylko ktoś mało bystry nie dostrzega jaką grę tutaj prowadzisz.
Xelon , madzia mnie unika
monet , ja liczę na bonusa , jak trafię to laska zapała uczuciem
monet , ja liczę na bonusa , jak trafię to laska zapała uczuciem
tak bym chciał się dowiedzieć ilu prawiczków miała , niie mylić z prawidłem w bucie
Monet >> ja juz wiem,co Ci w główce siedzi ..
i przykro mi,że Cię to irytuje
mag.. >> ee tam - i gratki za wczorajsze
i przykro mi,że Cię to irytuje
mag.. >> ee tam - i gratki za wczorajsze
o jakiej Ty grze tu piszesz - ochłoń człowieku,a cóż ja mogłabym z tej stronki,portalu mieć?
zastanów się nad tym co piszesz
zastanów się nad tym co piszesz
Madzia , wczoraj na dobranoc mnie całowałaś a dziś nawet nie przywitałaś ? nie ładnie , gdzie cie chowali ? Chyba nie w szafie ?
witam cie serdecznie mag
ja lubie słuchać
podaj mi pewniaka
mój pewniak
7 7
6 9
3 6
ja lubie słuchać
podaj mi pewniaka
mój pewniak
7 7
6 9
3 6
Madzia , może ty wczorajszego dnia nie pamiętasz ? zapisuj skrupulatnie te numerki
gram od czasu do czasu w Mini i czekam czy może komuś /lub mi/ uda sie 10/10 w typowaniach
no i czasem widać komuś na nerwach
jackwar >>
zapytaj moich rodziców gdzie i jak
no i czasem widać komuś na nerwach
jackwar >>
zapytaj moich rodziców gdzie i jak
jackwar ..pan, panie użytkowniku takiej "fury" jazda do kabiny,spr.czy wszystko trybi..KPP- Fc?
xelom
madzi trójka
stawiam na 1-35 z liczbami 2-50
xelom
madzi trójka
stawiam na 1-35 z liczbami 2-50
madzia , wiesz że nie zapytam , chyba że podasz nr. fonu
mag , w tej furze jest więcej komputerów niż mam w domu , a mam kilka , no i ma dwie kabiny
mag , w tej furze jest więcej komputerów niż mam w domu , a mam kilka , no i ma dwie kabiny
ulka 62 jest widoczna ,ale spr.. bo może to akurat ta sobota. o 14:00 gdzie nie wpadnie
numer fonu mu się marzy
wybacz to tylko dla nielicznych i wybranych ...
mag.. >> wytłumacz panu,ze ja tylko romantyków a on mi kurde na takiego nie wyglada
wybacz to tylko dla nielicznych i wybranych ...
mag.. >> wytłumacz panu,ze ja tylko romantyków a on mi kurde na takiego nie wyglada
jackwar proste zachowuj się jak osoba dorosła, nie dzieciakno, to podaj liczby, co obstawiasz?
a ja popatrzę na numerki i coś poskreślam do stałych zestawów .
toja z 6 liczb powinno się powtórzyć i raczej nic z siedemdziesiątek .
bym typował z zestawu 40-69
toja z 6 liczb powinno się powtórzyć i raczej nic z siedemdziesiątek .
bym typował z zestawu 40-69