Wpisy 782 706 – 782 805
25 lutego 2012 08:52 → 25 lutego 2012 10:09, 100 wpisów
tczewianko witaj tak.. straszne.. najlepiej zniknąć z chat..i w dalszej kolejności z mp
Witam
jocia >> swój do swojego ciągnie - gdyby nie było tu ... to i takich zakonów też nie,bo nie miałby z kim bluzgać - traktując to jako dobrą zabawę ...
jocia >> swój do swojego ciągnie - gdyby nie było tu ... to i takich zakonów też nie,bo nie miałby z kim bluzgać - traktując to jako dobrą zabawę ...
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
witam
tragedia co się wyrabia
tragedia co się wyrabia
sara1 majwoj23
a nie wtrącam się, ale ostro jak brzytwa tu
a nie wtrącam się, ale ostro jak brzytwa tu
deki72
sara1
nie gram też w TSie, tam też zadyma w kulkach
sara1 trzymaj się, trafiaj
deki
i
żebym się nie powtarzał cofnij czat do 705121 i zerknij w okolice tego wpisu i w przód i w tył
nie daj sobą manipulować i wymachiwać, jak kukiełką
- spoko wodza
i
żebym się nie powtarzał cofnij czat do 705121 i zerknij w okolice tego wpisu i w przód i w tył
nie daj sobą manipulować i wymachiwać, jak kukiełką
- spoko wodza
sara1
ulala robal_36
ulala widzę, że mnie nie lubisz i nie ma
rozumiem
rozumiem
ulala już myślałam
majwoj_23 jak wygrane?
782714. deki72 2012-02-25 (09:19)
szscze3go suko
705121
zdaje się,że ja tu nie jedyna
szscze3go suko
705121
zdaje się,że ja tu nie jedyna
witam państwa
majwoj23 3 w mini, trudno trafić
wojtas
deki72 oby zrobiły Ci grę
Ale próbuj Robal 36 "jednonicowy" przypiąć mi łateczkę trolla,może Ci się uda prędzej jak mi Tobie łatkę
http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82azen
http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82azen
Majorcia
dekimyslisz,że 65 wpadnie o 14tej??
wojtas
Majorcia-dziękuję,uwielbiam dostawać kwiaty
wojtas bierz, póki nikt nie paCZy
Majorcia-nie grasz w MM już??
wojtas, nie gram w nic związanego z TS od kilku tyg dokładnie ilu nie pamiętam i powiem Ci, że gitara
Majorcia-i to już nieodwracalny proces??
wojtas odwracalny, ale kiedy taki będzie to nie wiem, bo już niedługo wypintalam
Majorcia-gdzie??
droga użytkowniczko
po raz kolejny wymieniasz mój nick powiązany z kontekstem błazna, czym zapewniam cię czynisz mi zaszczyt, ponieważ to musiała być mądra osoba
a ja ? czy ja piszę o tobie ?
wczoraj napisałem o obniżaniu wartości strony - ale zapewniam - nie wiem czemu także i tamo wzięłaś do siebie
więc proszę w swoich wpisach nie wymieniać mojego nicka jako, że ja tego NIE robię
po raz kolejny wymieniasz mój nick powiązany z kontekstem błazna, czym zapewniam cię czynisz mi zaszczyt, ponieważ to musiała być mądra osoba
a ja ? czy ja piszę o tobie ?
wczoraj napisałem o obniżaniu wartości strony - ale zapewniam - nie wiem czemu także i tamo wzięłaś do siebie
więc proszę w swoich wpisach nie wymieniać mojego nicka jako, że ja tego NIE robię
wojtas nie chcę tu pisać, ale nic takiego i to też odwracalny proces
do kogo to napisałeś??
iwantwin?