Wpisy 782 435 – 782 534
24 lutego 2012 23:27 → 24 lutego 2012 23:47, 100 wpisów
optymistka45 >> nie zmieściłam się w top 10 aktywnych użytkowników - chyba naprawdę widzisz,co chcesz widzieć - ale mimo wszystko
profesor198
spoko max porusze niebo i ziemie i sie dowiem i wyruszymy na polowanie
19:23:33
następna się znalazła > lubisz lody kręcić romanowi x czy lecisz pod publiczkę??
wiesz coś więcej z tej historii czy tylko na podstawie linków z YouTube ją umiesz?? bo to fakt ,to umiesz najlepiej i za to cię cenią tutaj , za lizanie d.u.p.y na tym forum też buhahahahahahaaaaaaa!!!!)
.gifhisteryczko Poleć znajomym Poleć znajomym madziu77 > dziadkowi fajka sie dymi !!!! gaś pożar jak jeszcze to potrafisz buhahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!2012-02-20 (22:50)
syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
i zmień tego avatara póki jesteś jeszcze stara ......raszpla zapomniałem dodać
dobranoc !!! bycze pchły na noc
19:16:27
boisz się madzia77 że ci to twoje pieprzenie na tym forum uwalą?? ...Ja jestem za http://forum.multipasko.pl/img/icon_wink.gif Poleć znajomym Poleć znajomym
19:18:48
madziu77>myślenie nigdy nie było i nie jest twoją najmocniejszą stroną buhahahahahaaaaaa!!!! wrzuć coś z Youtube o katastrofie smoleńskiej i o zamachu brzozy na zimnego lecha buhahahahahaaaaaaaa!!!
19:22:11
<lol2>
następna się znalazła > lubisz lody kręcić romanowi x czy lecisz pod publiczkę??
wiesz coś więcej z tej historii czy tylko na podstawie linków z YouTube ją umiesz?? bo to fakt ,to umiesz najlepiej i za to cię cenią tutaj , za lizanie d.u.p.y na tym forum też buhahahahahahaaaaaaa!!!!)
.gifhisteryczko Poleć znajomym Poleć znajomym madziu77 > dziadkowi fajka sie dymi !!!! gaś pożar jak jeszcze to potrafisz buhahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!2012-02-20 (22:50)
syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
boisz się madzia77 że ci to twoje pieprzenie na tym forum uwalą?? ...Ja jestem za http://forum.multipasko.pl/img/icon_wink.gif Poleć znajomym Poleć znajomym
madziu77>myślenie nigdy nie było i nie jest twoją najmocniejszą stroną buhahahahahaaaaaa!!!! wrzuć coś z Youtube o katastrofie smoleńskiej i o zamachu brzozy na zimnego lecha buhahahahahaaaaaaaa!!!
<lol2>
roxana...
zakon13...
13max33..
zakon13...
13max33..
tyg ....wy***alaj ....***a chamie terrorysto narkomanie i faszysto
tyg myślę że granacikiem lepiej byś się rozerwał niż wpisami na tej stronce
Robal_36 >> pisałam juz odbij od mojej osoby - upatrz sobie kogoś innego
Robal....
deki...
zakon...
Czy jest tu w tej chwili jakiś rozsądny moderator ?
- czy ja użyłem czyjegoś nicku ?
- czy ja użyłem czyjegoś nicku ?
andromeda
tyle czasu mnie nie było, a tyle się pozmieniało na czacie
ulala.. usiłujesz sie przedrzeć .. pytajac o liczby.., ale to chyba nie ten chat
Spadam papa
Powodzenia jutro
Spadam papa
Powodzenia jutro
782440 właśnie robal pisałeś coś o obniżaniu wartości tej strony,a wiesz ze kiedyś i ja Pasko o tym wspomniałam na gg - ze będzie tak,że jak w google się wpisze "pałka" lub "k.u.r.w.a" to wyskoczy multipasko - pozycjonowanie stronki.... i to niby pisałam Adminowi po co?
aby sobie popisać
aby sobie popisać
witajcie
madzia77
zakon....
jocia
hewka14 >> to jest właśnie tak,że jak Bóg chce ukarać to rozum odbiera
madzia syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
Dobrej Nocy Wszystkimzapodajcie rano cyferki które Wam się przyśniąmoże uda mi coś ustrzelić
zakon....nic nie rób złe ...jocia...
ulala...dobranoc
madziu nie mów tak bo w złą godzine wypowiesz
optymistka45
lottolotto
optymistka
sorki, ale nie jestem niczyim klonem,jeśli o mnie chodzi.
zakon...ona jocia.. za duzo pokazała w profilu kupon wygrania ...kto wie
wpisałam sobie polecane słowo w google
Wyskoczyło mi TO http://www.multipasko.pl/chat92873.htm
Wyskoczyło mi TO http://www.multipasko.pl/chat92873.htm
zakon13 .. nie bądx wulgarny, jak nie rozumiesz.. to nie pisz - po co było to chamstwo ? Jesteś ..nie napisze..wszyscy widzą .
ulala jeszcze nie wiem.. ide mysleć
ulala jeszcze nie wiem.. ide mysleć
Pasko
przypominasz sobie moją wredną gębę ?
Naprawdę siedziałem razem z Tobą przy kompie ?
782466. zakon13 2012-02-24 (23:32) lidzbark w.
jolcia ty nie spadaj tylko wypier....
chyba jednak trochę za bardzo się rozpędziłeś
opty
przypominasz sobie moją wredną gębę ?
Naprawdę siedziałem razem z Tobą przy kompie ?
782466. zakon13 2012-02-24 (23:32) lidzbark w.
jolcia ty nie spadaj tylko wypier....
chyba jednak trochę za bardzo się rozpędziłeś
opty
ok jolcia proponuje zebyc nie rozmawiala ze mna a ja nie bede z toba ok
zakon.. jestes prostacki , tego juz nie zmienisz , ale tak.. to Twoja sprawa.
ale z drugiej strony Adminie na co pozwoliłeś to to masz ...
782507
782507
dlatego ja nie bede pisal do ciebie a ty do mnie a kto jest kto i tak czas pokaze ok
nie znize sie do twojego poziomu zakon , doprawdy .Ty mi niczego nie proponuj.. nie istniejesz dla mnie ot co. ..zakon
jociu
w moim tłumaczeniu, z krzysia, wychodzi, że jesteś "wporzo"
ale - mogę się mylić
w moim tłumaczeniu, z krzysia, wychodzi, że jesteś "wporzo"
ale - mogę się mylić
zakon...ona jocia nic nie pisze bzdury ....wszyscy wiedzą zauwazyć kupon w profilu ... prosze przeproś jocia
teraz kazdy ma pretesje jak było wesoło to też było żle , bo się wszyscy śmiali to teraz się wyzywamy i jest bajera może tak dogodzi
zakon nic jeszcze dla tej stronki dobrego nie zrobiłeś - kompletnie,a szmacisz tutaj niczym Twoja koleżanka
13maxwłaśnie,a TY CO ZROBIŁAŚ??? ROZTRZASKAŁAS JĄ CAŁĄ żeby nie napisac rozjebałas
anzu...