Wpisy 782 393 – 782 492
24 lutego 2012 23:22 → 24 lutego 2012 23:36, 100 wpisów
witam serdecznie, dobry wieczór!
generalnie zawsze zastanawiałem się czy osoby mające skłonność do kłótni są wierzące, w cokolwiek... mam w rodzinie dalszej taką osobę, która niestety robi wszystko, aby zepsuć innym szczeście i zaburzyć spokój
to powyższe bez jakichś aluzji do kogokolwiek
generalnie zawsze zastanawiałem się czy osoby mające skłonność do kłótni są wierzące, w cokolwiek... mam w rodzinie dalszej taką osobę, która niestety robi wszystko, aby zepsuć innym szczeście i zaburzyć spokój
to powyższe bez jakichś aluzji do kogokolwiek
optyk...jak kiedyś zawsze rzuciłaś z granat ..to ona raxana
hewka14 >> chyba kpisz,że będziesz się śmieciowi tłumaczył nawet mi się nie waz - niech dalej robi z siebie pośmiewisko ..
madzia77 nie dowalam się do Ciebie po prostu ma chyba pecha bo co tu wpadnę to zawsze jest pyskówka z Tobą więc trochę mnie to zdziwiło czy Ty tylko tu jesteś
optymistka45 madzia77 roxana ulala
deki72 zakon13
wszystkim
deki72 zakon13
wszystkim
zakon13 pokaż klasę
madzia77 widzę więcej ale Ty szczególnie jesteś aktywna
zakon13 tylko ty mnie tu dostrzegasz
ulala
lottolotto....
o trollowaniu -
wiem, że w.s.z.y.s.c.y wiedzą, a wklejam, bo
trolle kręcą tak "normalnymi", że aż wióry lecą
Przecież taki dym, może i generuje jakiś tam ruch, ale globalnie - to działanie na szkodę strony p.Janusza
zobaczcie, ile wartościowych osób znika
osób z jakimiś pomysłami na typowanie
nie będę wymieniał - każdy ma oczka
wiem, że w.s.z.y.s.c.y wiedzą, a wklejam, bo
trolle kręcą tak "normalnymi", że aż wióry lecą
Przecież taki dym, może i generuje jakiś tam ruch, ale globalnie - to działanie na szkodę strony p.Janusza
zobaczcie, ile wartościowych osób znika
osób z jakimiś pomysłami na typowanie
nie będę wymieniał - każdy ma oczka
tyg....eeeeetaammm czytam ....
optymistka45 >> nie zmieściłam się w top 10 aktywnych użytkowników - chyba naprawdę widzisz,co chcesz widzieć - ale mimo wszystko
profesor198
spoko max porusze niebo i ziemie i sie dowiem i wyruszymy na polowanie
19:23:33
następna się znalazła > lubisz lody kręcić romanowi x czy lecisz pod publiczkę??
wiesz coś więcej z tej historii czy tylko na podstawie linków z YouTube ją umiesz?? bo to fakt ,to umiesz najlepiej i za to cię cenią tutaj , za lizanie d.u.p.y na tym forum też buhahahahahahaaaaaaa!!!!)
.gifhisteryczko Poleć znajomym Poleć znajomym madziu77 > dziadkowi fajka sie dymi !!!! gaś pożar jak jeszcze to potrafisz buhahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!2012-02-20 (22:50)
syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
i zmień tego avatara póki jesteś jeszcze stara ......raszpla zapomniałem dodać
dobranoc !!! bycze pchły na noc
19:16:27
boisz się madzia77 że ci to twoje pieprzenie na tym forum uwalą?? ...Ja jestem za http://forum.multipasko.pl/img/icon_wink.gif Poleć znajomym Poleć znajomym
19:18:48
madziu77>myślenie nigdy nie było i nie jest twoją najmocniejszą stroną buhahahahahaaaaaa!!!! wrzuć coś z Youtube o katastrofie smoleńskiej i o zamachu brzozy na zimnego lecha buhahahahahaaaaaaaa!!!
19:22:11
<lol2>
następna się znalazła > lubisz lody kręcić romanowi x czy lecisz pod publiczkę??
wiesz coś więcej z tej historii czy tylko na podstawie linków z YouTube ją umiesz?? bo to fakt ,to umiesz najlepiej i za to cię cenią tutaj , za lizanie d.u.p.y na tym forum też buhahahahahahaaaaaaa!!!!)
.gifhisteryczko Poleć znajomym Poleć znajomym madziu77 > dziadkowi fajka sie dymi !!!! gaś pożar jak jeszcze to potrafisz buhahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!2012-02-20 (22:50)
syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
boisz się madzia77 że ci to twoje pieprzenie na tym forum uwalą?? ...Ja jestem za http://forum.multipasko.pl/img/icon_wink.gif Poleć znajomym Poleć znajomym
madziu77>myślenie nigdy nie było i nie jest twoją najmocniejszą stroną buhahahahahaaaaaa!!!! wrzuć coś z Youtube o katastrofie smoleńskiej i o zamachu brzozy na zimnego lecha buhahahahahaaaaaaaa!!!
<lol2>
roxana...
zakon13...
13max33..
zakon13...
13max33..
tyg ....wy***alaj ....***a chamie terrorysto narkomanie i faszysto
tyg myślę że granacikiem lepiej byś się rozerwał niż wpisami na tej stronce
Robal_36 >> pisałam juz odbij od mojej osoby - upatrz sobie kogoś innego
Robal....
deki...
zakon...
Czy jest tu w tej chwili jakiś rozsądny moderator ?
- czy ja użyłem czyjegoś nicku ?
- czy ja użyłem czyjegoś nicku ?
andromeda
tyle czasu mnie nie było, a tyle się pozmieniało na czacie
ulala.. usiłujesz sie przedrzeć .. pytajac o liczby.., ale to chyba nie ten chat
Spadam papa
Powodzenia jutro
Spadam papa
Powodzenia jutro
782440 właśnie robal pisałeś coś o obniżaniu wartości tej strony,a wiesz ze kiedyś i ja Pasko o tym wspomniałam na gg - ze będzie tak,że jak w google się wpisze "pałka" lub "k.u.r.w.a" to wyskoczy multipasko - pozycjonowanie stronki.... i to niby pisałam Adminowi po co?
aby sobie popisać
aby sobie popisać
witajcie
madzia77
zakon....
jocia
hewka14 >> to jest właśnie tak,że jak Bóg chce ukarać to rozum odbiera
madzia syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
Dobrej Nocy Wszystkimzapodajcie rano cyferki które Wam się przyśniąmoże uda mi coś ustrzelić
zakon....nic nie rób złe ...jocia...
ulala...dobranoc
madziu nie mów tak bo w złą godzine wypowiesz
optymistka45
lottolotto