Wpisy 782 228 – 782 380
24 lutego 2012 22:54 → 24 lutego 2012 23:20, 100 wpisów
Oj znowu gorąco tutajwidzę ze niektórzy portale pomylili
profesor1980
optymistka
e jak się pisze do nich inteligentnie to już nie chcą dyskutować ? Po prostu przerasta ich możliwości , umie tylko obrażać i wyzywać .
roxana....ciekawe czy klony przyjadą do wrocławia
dekuśmężczyzno przeuroczy dajesz się sprowokować lepiej
zakon
m.dorotka
roxana
madzia , zachowuj się
byle jak ale zachowuj się .
m.dorotka
roxana
madzia , zachowuj się
byle jak ale zachowuj się .
jackwar...
Pasko ....podaj mi ich adresy a stronkę bedziesz miał najspokojniejszą w całej unii ...
deki tak trzymaj
pasko jak podasz mi ich adresy zanim sam znajde to Ci dofinansuje stronke
zakon13 luzik zapodaj cyferki
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
zapytaj lokalnego czyli robal 36 on wie dlaczego zegnam sie sama ze sobą - on wszystko wie
Bonus Multi Multi: 1 760 000 złotych
zakon13 OK.
optymistka45...no sama masz racje
krzysio744 ale się stęskniłam za Tobą
tyg...ja nie rozumiem twoje odpowiedz co to alfa czy nazwa auto
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
Trollowanie - polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych...
...
Najskuteczniejszą obroną przed trollowaniem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.
Trollowanie - polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych...
...
Najskuteczniejszą obroną przed trollowaniem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.
max ja kija caly czas w bagazniku worze na taka ***e nie potrzeba mi rurki ani kija wystarcza piesci
śmieci do worka a worek do jeziorka
zakon...tyg ma jakieś słabe argumentya jeszcze wczoraj pisał nie wiem czy sam rozumiał co
madzia77-madziu ja tu wchodzę bardzo rzadko bo czas mi nie pozwala a w realu mam duże grono przyjaciół i szkoda było by mi czasu na takie bzdety ja Ty wypisujesz,uwierz mi jest tyle fajnych i ciekawych zajęć w realu zamiast obrażania siebie i innych na stronce przeznaczonej dla graczy,Ja jestem bardzo pogodną osobą i nie miałam nigdy konfliktu z ludźmi więc zastanów się czy warto nakręcać się i innych,Zdecydowanie lepiej żyć i dawać dobro bo to do Ciebie wróci a zło! sama widzisz tego efekty...siedzisz tu i doszukujesz śledzisz kto z kim i do kogo się dowalić
optymistka45 >> coś Ci się chyba pomyliło...
fajnie,że jesteś pogodna i masz przyjaciół to supcio
fajnie,że jesteś pogodna i masz przyjaciół to supcio
anzu