Wpisy 781 678 – 781 777
24 lutego 2012 21:33 → 24 lutego 2012 21:48, 100 wpisów
szwulu mi emotki nie potrzebne taj jak tobie żeby byc na czacie bo mogę normalnie popisac z ludźmi w przeciwieństwie do ciebie buahahahahahahaha
ulala...można na nie i na tak
co to za słowo "szwulu" ???
zakon13.....31,33,37,39
ulala...druga 77
Na tak --4,7,8,14,21--
dobra teraz ide do profila
3,5,8
14,17,18
21,26,27
31,33,37
14,17,18
21,26,27
31,33,37
ralfek..Piszę coś do ciebie? Nie więc wydaje mi się ,że nie specjalnie mamy o czym polemizowac <lol>
ulala...teraz pierwszy miejsce spadnie tylko 33
w kosmos
Lila..jasne zdrowie
kaczorze po co ci emoty - wystarczy że się pojawisz -od razu wszystkie emoty widzę
Lila, czy to twój osobisty czat, że nie mogę się do ciebie odezwać? Ten czat to jak spotkanie grupy ludzi więc???
13max... pilnuje mała bobo co tam tak zwariuje
mogę nie mieć emotek przez rok ale mam ta satysfakcję że ty ich tez nie masz więc proponuję Pasko ,blokadę emotek na ROK dla mnie i dla gówniarza hahahahaha
19,80
21,27
33,49
5,8
14,69
21,27
33,49
5,8
14,69
ralfek..możesz się do mnie odezwać a tekst SZWULU nie był skierowany do Ciebie więc nie rozumiem w czym masz problem ????
buhahahahahahahaha może bede miał a ty dalej nie hahahahaha wtedy bedzie hahahahahahahahahaha
kathyyy....daj sobie z nią spokój bo to nerwów i słów szkoda tfuuuuu
ulala...no wiem
chciałem tylko zapytać Cię czy mogłabyś w towarzystwie używać ładniejszych słów
jeb****ć klony
2razy 3 na 6 w multi-paszteciarstwo i do tego te żydy pejsy Sracovia,mam nadzieje że jutro z nimi wygramy,jazda z pałami gramy do końcaambitnie
ulala...no tak ....andrucha widziała foto bobo ma szczeście przy kompie
***a ....co wy zeście się tak wszyscy do niej przyjebali ...i tylko do pasko to pasko tamto .......wy***alajcie stąd ...
przynajmniej nie osaczam innych tak jak ty małpo,wiemy że nie tak dawno zlazłas z drzewa i dlatego ostatni raz toleruję twój wpis do mła,rozumiem,zlazłas z drzewa i nie wiesz jak się poruszać w cywilizowanym świecie,ale to jest ostatni raz na który nie reaguje
ty 77 mialas murzynskich pal w dupsku i c*** cie to obchodzi czy pluje czy nie
PASKO..pisałam Tobie że nie zacznę pierwsza,ale cóż chyba nie mam wyboru
zakon13...
torsan ...Ty też ***a ***ło Cię czy jak konfident ...paskom pasko ...wez sobie moje emotki
ulala...czekolada troche kupiłem ...tylko normalne co lubi smaczne parówka itp
ty młody idź spac bo wyrażenia cię mogą zabic buahahahahaha,znalazł sie ten co nie przeklina
buhahahahahahahahaha *** cie obchodzi czy pojde spac czy nie nie masz nic do tego
13max....nie ruszaj go,on jest pod ochrona pewnej pani buahahahahahahahaha
Lila...
Bedzie zjazd we Wrocławiu napiszemy kiedy ...proszę bardzo przyjedzcie pogadamy wyjasnimy wszytko ...damy sobie po mordzie wypijemy
jestem ponowniezdrówko normalnym
ulala....nie nauczyłem bobo sama patrzyła i juz wie jak włączyła i ogląda tylko bajka komediowa