Wpisy 781 239 – 781 338
24 lutego 2012 20:03 → 24 lutego 2012 20:21, 100 wpisów
13max....lepsza salsa a co do niego to zatańcz z nim walca Ty mu wsadzisz kija w oko on stanie na palcach
tyg.....isc tam twoje miejsce sam koniom wali ...po co tu przyszedłeś na czacie ,, po jeszcze do mnie po kurvaa zaciepiać
tyg ....zawsze jestem tam gdzie trzeba ....lamusie ....znasz takie powiedzenie morda gada morda odpowiada ...w twoim przypadku ...jestes frajerem nie dotrzymujesz słowa
lila...
to hakerzy dzis rzadza zapowiadali przciez ,dlatego tak dzis to wszystko dziala
zakon ....prosze ty masz awanturować tyg... oto pisałem z polski albo anglich podobne tyg jest dokuczliwy
tyg ....po pierwsze czekałem w domu Ty podobno byłeś w wola parku ...po 2 ***a takiej firmy nie ma w markach ...a po trzecie jakbym cie tak pizdna to byś na chleb wołał bep
zakon.... i juz ide tam
siemanko witam grających
zakon..krzysiowi chodzi o to że tyg się go czepia .Pisze że przyjechał z Chin czy z ameryki i go obraża
Lila...
zakon13...siemanko
tyg...dla mnie to ty jestes frajerem bitym z za ekranu cichodajek ...a w***ol to ty dostajesz od swojej baby bo marchewki nie przyniosles
13max...ciekawe,bardzo ciekawe,jak nie ma takiej firmy jak on pisał że jest
Lila...mmmmmmmmmmmmm!!!!
TYG OD MAXA TO # TUSKI W BOK BO NA PRAWdę BĘDZIESZ MIAŁ Z DUPY JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA
tyg ....juz raz bylem tam za tka ***e ja ty ...bo mu leb ujebalem przy samej dupie
andro...
Lila...no dobra super bardzo mi miło
TYG JA BEZROBOTNA????ZAPIRDALAM NA TAKICH PASOZYTÓW JAK TY WIĘC RĘKAWT PODWIJAJ I DO ROBOTY PARCHU
ulexxa...
Lila ..on się ładował we wtorek w markach ...chyba pod mostem w dupsko
doctor quinn -za dokarmianie kaczek np, podobna jesteś by nie uciekły
Siemankowitamafera goni aferę,klon goni klona
tyg......ty jeden nie ma gzie spać
---------
http://cash.hotmoney.pl/hm420/c1e72763001fd6774ae16b98
---------
---------
http://cash.hotmoney.pl/hm420/c1e72763001fd6774ae16b98
---------
dobra juz znikam...
consi....
doctor quin całe szczęście że siedzisz w domu -bo tak zadużo jest kalek zobacz na czat i na siebię
zakon..
profesor..siemanko
TYG w domu na jajach to ty siedzisz i masz braki w portfelu ,no ja niekoniecznie
ulexxa..