Wpisy 781 199 – 781 298
24 lutego 2012 19:55 → 24 lutego 2012 20:13, 100 wpisów
lila...
ulexxa....heh ,herkulesów w koło nie brakuje tfuuu a jak przyjdzie co do czego to zapitalają kanałami
lila...a widzisz pisałem powazne z kim m...lka . ty wiesz kto
Na jutro zrobiłam sobie pare meczy do Totomixu.....zobaczymy czy mi sie uda
lila...ulala tez wie powiedziałem powane@
Jest deszcz, co wargi kobiety odmienia; Jest taki deszcz. Jest blask, co uda kobiety odsłania -tralalala
Lila..Krzysio to nasz kochany pintolek
i wszyscy jak cos..to wiesz nawet"elikopterem"
i wszyscy jak cos..to wiesz nawet"elikopterem"
ulexxa..oczywiście,zawsze stanę za nim murem i nie pozwolę na jego obrażanie
lila....teraz juz nie trzeba @@@ u mnie jeszcze potrzebuję troche czasu mała bobo ..andrucha wie foto
dobra uciekam..
dobra uciekam..
Lila ...ja zawsze lambade
a tygiem mogę zatańczyć walca włoże mu kij w dupsko a on mi w kieszeń palca
a tygiem mogę zatańczyć walca włoże mu kij w dupsko a on mi w kieszeń palca
krzysioooooooooooooooooooo
lila
andro a poczym chcesz się rozluźnić? nie nasmiałaś się jeszcze przez cały dzień?
lila
andro a poczym chcesz się rozluźnić? nie nasmiałaś się jeszcze przez cały dzień?
13max....lepsza salsa a co do niego to zatańcz z nim walca Ty mu wsadzisz kija w oko on stanie na palcach
tyg.....isc tam twoje miejsce sam koniom wali ...po co tu przyszedłeś na czacie ,, po jeszcze do mnie po kurvaa zaciepiać
tyg ....zawsze jestem tam gdzie trzeba ....lamusie ....znasz takie powiedzenie morda gada morda odpowiada ...w twoim przypadku ...jestes frajerem nie dotrzymujesz słowa
lila...
to hakerzy dzis rzadza zapowiadali przciez ,dlatego tak dzis to wszystko dziala
zakon ....prosze ty masz awanturować tyg... oto pisałem z polski albo anglich podobne tyg jest dokuczliwy
tyg ....po pierwsze czekałem w domu Ty podobno byłeś w wola parku ...po 2 ***a takiej firmy nie ma w markach ...a po trzecie jakbym cie tak pizdna to byś na chleb wołał bep
zakon.... i juz ide tam
siemanko witam grających
zakon..krzysiowi chodzi o to że tyg się go czepia .Pisze że przyjechał z Chin czy z ameryki i go obraża
Lila...
zakon13...siemanko
tyg...dla mnie to ty jestes frajerem bitym z za ekranu cichodajek ...a w***ol to ty dostajesz od swojej baby bo marchewki nie przyniosles
13max...ciekawe,bardzo ciekawe,jak nie ma takiej firmy jak on pisał że jest
Lila...mmmmmmmmmmmmm!!!!
TYG OD MAXA TO # TUSKI W BOK BO NA PRAWdę BĘDZIESZ MIAŁ Z DUPY JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA
tyg ....juz raz bylem tam za tka ***e ja ty ...bo mu leb ujebalem przy samej dupie
andro...