Wpisy 78 094 – 78 193
19 listopada 2009 19:45 → 19 listopada 2009 23:27, 100 wpisów
Asiulka22 >>>> nie patrz na to w ten sposób.
To jest tak jakbym porównywał zarobki załóżmy lekarza specjalisty do kierowcy Tira.
Grasz za ile sobie możesz pozwolić grać.
Jeśli zagrasz na 3 zestawy "trójek" po 2zł i nie trafisz to przegrasz tylko 6zł.
Możesz znowu zagrać sobie za 8zł(4 zestawy) i jak trafisz to mimo wszystko wygrasz 92zł - 14zł = 78zł na czysto.
Grasz znowu spokojnie sobie po 2zł.
Jeśli uda Ci się dojść do +150-200zł możesz pozwolić sobie na zagrywki po 3-4 zł za kupon.
Tylko w taki sposób i małymi krokami dojdziesz sobie do jakiegoś tam plusa i napewno będziesz zadowolona.
Nie wierzę w to że jakbyś dziś wygrała 100zł to by Ci się buzia nie uśmiechneła.
Pomyśl o tym.
Pzdr.
To jest tak jakbym porównywał zarobki załóżmy lekarza specjalisty do kierowcy Tira.
Grasz za ile sobie możesz pozwolić grać.
Jeśli zagrasz na 3 zestawy "trójek" po 2zł i nie trafisz to przegrasz tylko 6zł.
Możesz znowu zagrać sobie za 8zł(4 zestawy) i jak trafisz to mimo wszystko wygrasz 92zł - 14zł = 78zł na czysto.
Grasz znowu spokojnie sobie po 2zł.
Jeśli uda Ci się dojść do +150-200zł możesz pozwolić sobie na zagrywki po 3-4 zł za kupon.
Tylko w taki sposób i małymi krokami dojdziesz sobie do jakiegoś tam plusa i napewno będziesz zadowolona.
Nie wierzę w to że jakbyś dziś wygrała 100zł to by Ci się buzia nie uśmiechneła.
Pomyśl o tym.
Pzdr.
eeelllaaaa >>> i właśnie tak to jest.
Do jego liczb dopisujesz 3-4 swoje i masz do wysłania 3-4 kupony z trzema liczbami.
Jego parka wpada + 1 Twoja liczba i masz 3/3.
Choćby za 2zł to i tak jest +.
Pzdr.
Do jego liczb dopisujesz 3-4 swoje i masz do wysłania 3-4 kupony z trzema liczbami.
Jego parka wpada + 1 Twoja liczba i masz 3/3.
Choćby za 2zł to i tak jest +.
Pzdr.
tomcio1972 > zawsze pisałem, że nie jestem specjalistą od parek i trójek :) Tobie tą grę polecam. Trafiasz często, a kurs jest zachęcający do pogrania progresją. Dzisiaj trafiłem parkę z trójki w 7 losowaniu. Jak dla mnie to super! Gram tylko na jedną trójkę, więc dla mnie to sukces i parę groszy do przodu.
Pozdr.
Pozdr.
ktora 3-ke puscic?
5,9,79
12,21,63
5,9,69
63,72,79
???
5,9,79
12,21,63
5,9,69
63,72,79
???
tomcio:
masz racje, tez mam takie podejscie ze malymi krokami. teraz wlasnie , w sumie od dlugiego czasu gram na spokojnie.
Niedawno dobrze mi szla gra na jedna liczbe za 10zł Totomix.
Jesli nie czuje cyfr, wiem ze to jeszcze nie to, to poprostu nie gram.
Dzis na 22ga zagram. Zastanawiam sie tylko czy 3ka 9,12,21 wpadla by dzis, zeby wpadly wszystki razem, ale jakos slabo je czuje.
masz racje, tez mam takie podejscie ze malymi krokami. teraz wlasnie , w sumie od dlugiego czasu gram na spokojnie.
Niedawno dobrze mi szla gra na jedna liczbe za 10zł Totomix.
Jesli nie czuje cyfr, wiem ze to jeszcze nie to, to poprostu nie gram.
Dzis na 22ga zagram. Zastanawiam sie tylko czy 3ka 9,12,21 wpadla by dzis, zeby wpadly wszystki razem, ale jakos slabo je czuje.
Asiulka22 >>> parka 12,21 ma dziś równo miesiąc przerwy.
Ja osobiście nie gram na takie liczby (chodzi mi o te 2 razem).
Ostatni raz wpadła jako 2/2 19.10 o 14 i 22.
Kto wie może jest już czas na tą parkę.
Pzdr.
Ja osobiście nie gram na takie liczby (chodzi mi o te 2 razem).
Ostatni raz wpadła jako 2/2 19.10 o 14 i 22.
Kto wie może jest już czas na tą parkę.
Pzdr.
Gdyby ktoś był zainteresowany to chciałbym dodać, że metoda o której tutaj piszemy z tomciem1972 jest oparta na systemie kolegi edi8 3x TAK,TAK,NIE (Musisz przegrać aby wygrać)
Przykład:
Liczby 1,2,3 rozpisujemy tak:
1,2,3 TAK,TAK,NIE
2,3,1 TAK,TAK,NIE
1,3,2 TAK,TAK,NIE
Przy trafieniu 2 liczb z 3, mamy jeden kupon wygrany.
Przegrany, jeśli nie trafimy żadnej liczby, jedną lub trzy.
Pozdrawiam
Przykład:
Liczby 1,2,3 rozpisujemy tak:
1,2,3 TAK,TAK,NIE
2,3,1 TAK,TAK,NIE
1,3,2 TAK,TAK,NIE
Przy trafieniu 2 liczb z 3, mamy jeden kupon wygrany.
Przegrany, jeśli nie trafimy żadnej liczby, jedną lub trzy.
Pozdrawiam
asiulka Twojej 9,12,21 to za bardzo nie widzę bardzie podoba mi się 3 tomcia 53,56,59 .Pozdrawiam i kończę się wymandrzać.
danteV >>> czasami nie warto żałować dodatkowych 2zł na kupon 1.2.3 TAK/TAK/TAK bo jak wejdzie 3/3 to bez tego kuponu przegrywamy.
To już by było chore że jak trafisz 3/3 to przegrywasz.
Pzdr.
To już by było chore że jak trafisz 3/3 to przegrywasz.
Pzdr.
Moje parki w MM na 22.00
9,12
12,32
77,79
12,79
32,79
9,32
18,39
41,51,
59,69
59,79
9,12
12,32
77,79
12,79
32,79
9,32
18,39
41,51,
59,69
59,79
znalazłam właśnie na stoliku kupon z totomixu wypełniony przez moje dziecko z takimi liczbami
45,80
20,79
25,30
44,55
67,2
1,46,47
52,66
wszytsko ze stawką 10,000.000 :))), ciekawe czy coś z nich wejdzie na 22
45,80
20,79
25,30
44,55
67,2
1,46,47
52,66
wszytsko ze stawką 10,000.000 :))), ciekawe czy coś z nich wejdzie na 22
jantar - coś wejść musi :D kiedyś :)
05,11,19,22,36
05,11,12,19,22,36
Lotto i Mini
pozd
05,11,19,22,36
05,11,12,19,22,36
Lotto i Mini
pozd
jantar - ja też! Już mam nawet scenariusz wchodzących numerków :)
Witam. Dantev moglbys podac ile kosztuje taki zaklad na tak/tak/nie czy za 2 zl mozna nim zagrac? Ile jest placone za wygrany kupon czyli jak trafisz dwie na tak i jedna na nie przy stawce 2 zl?
jantar - tak też może być - byle sukces był i satysfakcja z wygranych numerków :):):)
pozd
pozd
kasiulka > zakład kosztuje tyle, za ile chcesz zagrać. Wygrana przy stawce 2zł > 21zł.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dantev dziekuje ci serdecznie.O taka odpowiedz mi chodzilo.Pozdrawiam serdecznie.
cd. oczywiście żeby metoda była skuteczna musisz wysłać trzy kupony. Czyli 3x2zł = 6zł. Jeśli jesteś dobra w trafieniach trójek to dodatkowo jeden zakład na pełną trójkę.
Szkoda ze wczoraj o tym nie pomyslalam ,bo na 3 zakladach mialam po dwie liczby trafione a gdybym sie tak wlasnie zabezpieczyla, to sprawdzilam teraz, mialabym na dwoch zakladach po 21 zl a tak niestety w plecki. Dopiero dzisiaj poczytalam troche tematow ale chyba zaczne ta metode dolaczac do mojej gry na trojki. Dziekuje za ta informacje.Pozdrawiam
Już nic chyba nowego na dziś nie wymyślę,bo im dłużej to będzie trwało tym gorsze efekty będą.
Wyślę takie (choć trafić 3/3 będzie ciężko 2x tego samego dnia)
2,14,72 / 5,25,30 / 8,27,78 /
8,28,80 / 28,30,72 / 53,56,59 /
Trochę przesadziłem bo zwykle gram od 3-4 "trójek" ale w tej chwili nie mogę się zdecydować z której z tych "trójek" zrezygnować więc wyślę wszystkie.
Wyślę takie (choć trafić 3/3 będzie ciężko 2x tego samego dnia)
2,14,72 / 5,25,30 / 8,27,78 /
8,28,80 / 28,30,72 / 53,56,59 /
Trochę przesadziłem bo zwykle gram od 3-4 "trójek" ale w tej chwili nie mogę się zdecydować z której z tych "trójek" zrezygnować więc wyślę wszystkie.
kasiulka > nie martw się. Wszyscy codziennie odkrywamy coś nowego.
Pozdrawiam i trafień życzę
Pozdrawiam i trafień życzę
Niestety.
Trafienia 3/3 to dziś o 22 nie będzie.
Tak jak pisałem że ciężko jest tego samego dnia 2x
trafić 3/3 i tak też się stało ;)
Trafienia 3/3 to dziś o 22 nie będzie.
Tak jak pisałem że ciężko jest tego samego dnia 2x
trafić 3/3 i tak też się stało ;)
U mnie trafienie 2z3 o 14 i 22. Jest dobrze!! System się sprawdza.
Pozdr.
Pozdr.
danteV >>>> gratulki.
I o to właśnie chodzi!!!!
Pzdr.
I o to właśnie chodzi!!!!
Pzdr.
tomcio1972 > dziękuje. Teraz będę siedział i myślał nad jutrzejszymi liczbami :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czytam - wszyscy wygrani dzisiaj !
Tylko ja jakoś nie?
Jak to może tak być - cóż trzeba liczyć chyba na stały system,który w razie potrzeby nie zawodzi :P
pozd
Tylko ja jakoś nie?
Jak to może tak być - cóż trzeba liczyć chyba na stały system,który w razie potrzeby nie zawodzi :P
pozd
torsan-patrzcie patrzcie,jaki ty jesteś oblatany w tych nazwiskach prowadzących.No proszę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
I znowu w plecy ...
Lipiec, Sierpien i Wrzesień- to były dla mnie dosyć udane miesiące, przy niewielkim wkładzie pieniężnym wygrałem w totomixie około 1000zł, jednak od Pażdziernika nie wchodzi mi totalnie nic, i to co zarobiłem za pewne straciłem i to ze sporą nawiązką ...
Jutro jak nic nie wejdzie to robie sobie odpoczynek przynajmniej na 2 tygodnie, może potrzebny jest taki odpoczynek jak przez 2 miesiące nie wchodzi totalnie nic ...
Lipiec, Sierpien i Wrzesień- to były dla mnie dosyć udane miesiące, przy niewielkim wkładzie pieniężnym wygrałem w totomixie około 1000zł, jednak od Pażdziernika nie wchodzi mi totalnie nic, i to co zarobiłem za pewne straciłem i to ze sporą nawiązką ...
Jutro jak nic nie wejdzie to robie sobie odpoczynek przynajmniej na 2 tygodnie, może potrzebny jest taki odpoczynek jak przez 2 miesiące nie wchodzi totalnie nic ...
Więc właśnie dla wszystkich idących już spać:
http://www.youtube.com/watch?v=-MtU94z62js
ja jeszcze na czuwaniu :D
http://www.youtube.com/watch?v=-MtU94z62js
ja jeszcze na czuwaniu :D
witam ponownie...
tak jak mowilem dzis na forum 5 wpadla z moich liczb ktore podalem....ja trafilem 4/5 nie moge dopracowac 5/5 z 16 liczb jakie podaje codziennie mowilem mm ma dziure w systemie:))) na moje szczescie dopracuje 5 na 5 tylko musi mi ktos pomoc....bede podawal jesli chcecie 16 liczb codzien z ktorych pada 5...
co wy na to???????
ktos pytal czy mam 12 lat przez nick ???? to smieszne ale odpuszcze takiemu gogusiowi...nick z liczba nie zawsze oznacza wiek....
tak jak mowilem dzis na forum 5 wpadla z moich liczb ktore podalem....ja trafilem 4/5 nie moge dopracowac 5/5 z 16 liczb jakie podaje codziennie mowilem mm ma dziure w systemie:))) na moje szczescie dopracuje 5 na 5 tylko musi mi ktos pomoc....bede podawal jesli chcecie 16 liczb codzien z ktorych pada 5...
co wy na to???????
ktos pytal czy mam 12 lat przez nick ???? to smieszne ale odpuszcze takiemu gogusiowi...nick z liczba nie zawsze oznacza wiek....
Obserwując dzisiejszy bilans w Typowaniach Lotto,dochodzę do wniosku,że szczęśliwcy,którzy trafiają 6/6 należą na pewno do wybranych.Problemem jest trafić 6/12 a co dopiero 6/6.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Paskowiczów.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Paskowiczów.
Cóż walory zewnętrzne też są chyba ważne,ale moim skromnym :D zdaniem nie najważniejsze :P
pozd
pozd
Witaj Lila.Po losowaniu jestem baaardzo zla.Nie bylo 63.I jutro tez pewnie lipa.
czarna71-ja trafiłam tylko jedna parkę z kilku i też nic poza tym,też jestem zła jak cholera .
tytoniasz12 napisz lepiej w jaki sposob dobierasz ta swoja 16 (opisz to nam blizej) bo jak po prostu typujesz to tylko masz fart na 5/16 ;P
A co lila może nie?
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/v/b/pom3242700.jpg ;)
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/v/b/pom3242700.jpg ;)
czarna71-Wieleba należy własnie do takiej trupy komediantów telewizyjnych.
dobra zmykam spac-zostaly mi jeszcze 3 dni a potem resurrection i wracam do gry :)
NX all...
NX all...
nic nie trafilem ale mam pytanie czy ktos slyszal o jakiejs smiesznej komedii tak zeby sie chociaz godzine smiac bez przerwy
Pasko > ależ on jest naprawdę urodziwy :D taki cycuś-picuś zero faceta w facecie ! Naturalnie według mojej opinii !
pozd
pozd
Pasko:
co sie dzieje ze strona?, u mnie jest wszystko rozczapirzone ;-) Trudno mi to opisac.
co sie dzieje ze strona?, u mnie jest wszystko rozczapirzone ;-) Trudno mi to opisac.
hipopotn-Tak,obrady sejmu nad ustawą hazardową.To najlepsza komedia,ale polecam też inne odcinki z tej serii.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Wieleba to pajac choć prowadzi każde studio z wielkimi emocjami i to mi sie u niego podoba
Witam.Typuję TSN i powiem Ci Pasko ,że kuleczki w kolorach dawały jakiś niepowtarzalny klimat tego typowania a teraz tak jakoś...szaro.Może to tak z przyzwyczajenia,żal...
kriss83 nie zdradze bo to naprawde dziura w systemie to nie jest fart...5/16...jutro na 14 moge podac znow 16 liczb z czego 5 padnie jak zawsze oto one:
38,63,42,59,11,54,75,30,73,68,60,72,20,45,15,47
pomozcie wytypowac 5/5
38,63,42,59,11,54,75,30,73,68,60,72,20,45,15,47
pomozcie wytypowac 5/5
dziur jest duzo zalezy w jakim sensie....
hipcio proponuje borata albo bruna ;)
tytoniasz12 to zabawa w kotka i myszke-za duzo kombinacji z ta 16 wiec lepiej napisz jaki jest twoj magiczny sposob szukania dziury w calym ;)
tytoniasz12 to zabawa w kotka i myszke-za duzo kombinacji z ta 16 wiec lepiej napisz jaki jest twoj magiczny sposob szukania dziury w calym ;)
dzieki lilla bardzo...
niektorzy ludzie sa bardzo dziwni podaje 16 liczb tak moze ktos trafnie wytypuje 5/5 i nic za to nie oczekuje tylko tyle zeby pomoc a oni sie czepiaja bezsens nie rozumie tego swiata....
niektorzy ludzie sa bardzo dziwni podaje 16 liczb tak moze ktos trafnie wytypuje 5/5 i nic za to nie oczekuje tylko tyle zeby pomoc a oni sie czepiaja bezsens nie rozumie tego swiata....
tytoniasz12-na Twoim miejscu nie przejmowałabym się tym tak bardzo.Jedni są OK,innym nie dogodzisz.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
tytoniasz12>> a co Ty się przejmujesz ludźmi ?
Daj spokój, tutaj jest tak dziwnie ale tylko na początku :D
pozd
Daj spokój, tutaj jest tak dziwnie ale tylko na początku :D
pozd
saskia: To mnie zaskoczyłaś z tym komentarzem :) Asiulka, ale gdzie? Jakiej przeglądarki używasz?
Tytoniasz dorośniesz to zrozumiesz. W Twoim wieku nie można wszystkiego zrozumieć. A zgredami się nie przejmuj.
chcialbym naprawde zdradzic ta tajemnice ale narazie moge wam podawac 16 liczb... ta dziura systemowa jest za prosta az chce sie smiac ze ludzie tego nie zauwazaja w mm,,ja tez sie meczylem....jezeli ktos programuje wsrod obecnych lub troche hackuje:) to wie w czym rzecz polega zeby moc to potrafic trzeba dojsc samemu do rozumu rozkminiac.....nikt tego nie nauczy tylko wy sami a powiem ze ta dziura systemowa jest widoczna tak bardzo ze sam sie dziwilem na serio....
tytoniasz12 - jasne, że pisz. Będziemy Ci wdzięczni :). Zawsze to większe prawdopodobieństwo trafienia gdy wybiera się liczby w stosunku 1/3 niż 1/4 .
pozdrawiam i życzę miłej nocki
pozdrawiam i życzę miłej nocki
Wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 57 4 646.40
czwórka 2791 196.50
trójka 52043 20.00
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 57 4 646.40
czwórka 2791 196.50
trójka 52043 20.00
jestescie spox naprawde...
bede wam podawal 16 liczb codziennie...
jak rozkminie 5/5 z tych 16 to bede podawal na serio pewniaki niech ludzie tez wygrywaja ....
podaje wam maila do mnie jak ktos chce skorzystac : tytoniasz@wp.pl
podpowiem mu troche z tym systemem.......
dzieki
bede wam podawal 16 liczb codziennie...
jak rozkminie 5/5 z tych 16 to bede podawal na serio pewniaki niech ludzie tez wygrywaja ....
podaje wam maila do mnie jak ktos chce skorzystac : tytoniasz@wp.pl
podpowiem mu troche z tym systemem.......
dzieki
tytoniasz12 jak przez najblizsze 4 losowania (daje ci fory) trafisz przynajmniej 5/16 (twoja 100% :P) to przyznam ci racje ale nie traf 5 i jestes pogrzebany :P
tytoniasz12. Gdybyś lepiej poszukał to może oprócz dziury systemowej znalazłbyś też jeszcze jedną: mianowicie w swoim mózgu. To co piszesz to kompletna bzdura. Wystarczy wziąć przypadkowy ciąg liczb, np. od 31 do 46 żeby z dużym prawdopodobieństwem piątka w tym ciągu padła.
Ja też jestem w stanie Ci podać cztery liczby z których na pewno padnie jedna.
A ty lila lepiej zadbaj o swoją dziurę.
Ja też jestem w stanie Ci podać cztery liczby z których na pewno padnie jedna.
A ty lila lepiej zadbaj o swoją dziurę.
wszedlem sobie teraz na typowania hosi a tam na obrazku widze dziewczyne na czerwono ubrana
Tomciu - nie miałam przedtem okazji. Teraz migusiem nadrabiam i dołączam się do gratulek :)