Wpisy 780 433 – 780 532
24 lutego 2012 12:47 → 24 lutego 2012 13:22, 100 wpisów
torsan >> pisz i Ty o bana dla krówska jak będzie Cię znowu obrażać bez zdania racji ..
a czytałeś ...
779869
779876
co za szczerość
a czytałeś ...
779869
779876
co za szczerość
ZUZA...PRZYCHODZI TAKIE COŚ NA CZAT I Z WSZYSTKIMI TYLKO SZUKA ZACZEPKI.Do roboty niech się lepiej weźmie a nie ludziom NORMALNYM życie tu zatruwa.Wszyscy na tym czacie mają już jej dosyć.
lila, ale...Jeszcze kilka lat temu określenie "suka" było dla nas obraźliwe. Dziś mówi się tak o kobietach twardych i wpływowych albo młodych i bezczelnych.
torsan..a Ty po co szczekasz? Pisze z tobą czy jak? Do budy raz,raz!!!
Jednak Bardzo łatwo przekroczyć granicę zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Zapędzić się i nagle odkryć, że brak przy nas prawdziwych przyjaciół, czy warto?
A przez moment było tak miło .......
Torsan.... jesteś pewien, że dobrze wybrałeś??
O TAKIE towarzystwo tu Tobie chodzi??
Może poczytaj trochę......
ot choćby 780287
Pozdrawiam Sympatycznych
Torsan.... jesteś pewien, że dobrze wybrałeś??
O TAKIE towarzystwo tu Tobie chodzi??
Może poczytaj trochę......
ot choćby 780287
Pozdrawiam Sympatycznych
torsan
nie, nie w porządku...
Jednak
wszystko ma swoja przyczynę, pamiętasz - kilka dni temu Twoje iskrzenie między Tobą, a lilą ? Kto i w jakim celu wstawił słowo "śmieć" ?
nie, nie w porządku...
Jednak
wszystko ma swoja przyczynę, pamiętasz - kilka dni temu Twoje iskrzenie między Tobą, a lilą ? Kto i w jakim celu wstawił słowo "śmieć" ?
oooo sympatyczna sie odezwała - koperty gotowe
robal poszukaj się w HYDE PARK o którym mod wspomniał
robal poszukaj się w HYDE PARK o którym mod wspomniał
czekam na twoich koleżków,czyżbyś już zapomniała? Miałaś ich zebrać i mi obic mordę
kosmaty rozumię ja nie tyle ale też i pewnego dnia przepisałem z chybika i bum 8/9+x2stczyli można grać do usranej śmierci na swoje i kicha
torsan ja na Twoim miejscu to bym uważała wszak to policjantka i lekarka w jednym ....
tobie wszyscy nie pasują,zawsze coś masz do wszystkich bo cię olali ciepłym moczem
torsan ...życzę miłej znajomości z OSOBĄ (jedną) poniżej
m77
zauroczona
paskuda
dobrosław
lukrecja
onaa
kameliowa77
annamaria
margaretek
fantazja
zauroczona rada
m77
zauroczona
paskuda
dobrosław
lukrecja
onaa
kameliowa77
annamaria
margaretek
fantazja
zauroczona rada
slim tak wychodzi a co ciekawe to grajac przez tyle lat to liczby mam w pamieci i przez ostatnie 3 lata tez wielkie nic wiec dobrze zrobilem ze zaprzestałem tego procederu
bo niczym robalowi 36 jednonikowemu coś Ci się przepaliło - czas dysk resetować ...
a teraz pod nickiem madzia77 ja czy nie ja
a teraz pod nickiem madzia77 ja czy nie ja
kathyy,.....dziewczę,zobacz jak Tobie ładnie napisała bo to coś nawet koło kobiety nie stało
zresztą tu się raz juz ktoś wypowiedział na temat pewnego klona ahahahahahahahahahahahahahahahahabuhahahahahahahahahahahahaha
torsan przedmuchane,bo krówsko robi atmosferę na czacie a Ty nie masz tego coś
NA PEWNO nie ważne z kim, gdzie, o czym, pod jaką "maską" ....byle gadać, byle nie ignorowali, byle nie olali, byle zauważyli.......
ot....życie....
Kaska
jak wyczytałem trolle mogą być sprytniejsze niż może się wydawać
wymieni się hasłami /z kimś z czatu/ i heja ip nie ma
jak wyczytałem trolle mogą być sprytniejsze niż może się wydawać
wymieni się hasłami /z kimś z czatu/ i heja ip nie ma
pięknaja korzystając z okazji zamawiam szara kopertę hewka14 woli białą
pozdro dla szczęściary
pozdro dla szczęściary
NA PEWNO nie ważne z kim, gdzie, o czym, pod jaką "maską" ....byle gadać, byle nie ignorowali, byle nie olali, byle zauważyli.......
ot....życie....
ot....życie....
ot....życie....
ot....życie....
pięknaja witałaś sie gadałaś ze szczęściarą tutaj,bo nie doczytałam
ale zwała
ale zwała
pięknaja jest bardzo sympatyczna a nie to co smieciara z kostką smalcu na łbie
Robal....pozwolisz....
znalezione w necie:
>> Poczytalem sobie twoja radosna tworczosc na portalu NK ,gdzie wystepujesz pod kilkunastoma roznymi fikcyjnymi kontami(usuwanymi zreszta wielokrotnie przez NK za naduzycia i lamanie regulaminu).Przechwalasz sie ,ze donosisz na dzieci do szkol za pisanie w NK,do pracy uzytkownikow NK ,do pracy ich wspolmalzonkow ,na fora szkol ,do krewnych i znajomych .Ostatnio na forum NK przechwalalas sie ,ile to juz osob zmusilas do zamkniecia konta w NK.A dlaczego ? Pozwol ,ze cie zacytuje -" bo to lepsze , niz orgazm"...<<
widać jakieś podobieństwo ?
znalezione w necie:
>> Poczytalem sobie twoja radosna tworczosc na portalu NK ,gdzie wystepujesz pod kilkunastoma roznymi fikcyjnymi kontami(usuwanymi zreszta wielokrotnie przez NK za naduzycia i lamanie regulaminu).Przechwalasz sie ,ze donosisz na dzieci do szkol za pisanie w NK,do pracy uzytkownikow NK ,do pracy ich wspolmalzonkow ,na fora szkol ,do krewnych i znajomych .Ostatnio na forum NK przechwalalas sie ,ile to juz osob zmusilas do zamkniecia konta w NK.A dlaczego ? Pozwol ,ze cie zacytuje -" bo to lepsze , niz orgazm"...<<
widać jakieś podobieństwo ?
m77.
Nie uzywaj mojego nick-a w swoich wpisach.
Nie uzywaj mojego nick-a w swoich wpisach.
Lila
Pięknaja..
Gracze...pozostali
Pięknaja..
Gracze...pozostali
Kasiu...
slim..
slim..
torsan masz odpowiedź załóż i sobie kilka nicków i rób atmosferę na czacie ..
i abys trafił na człowieka nie klona - zobacz wszystkie na baczność
Asiu.... spokojnie
Dopóki SAMA nie wyrazi zgody na leczenie tak będzie.......
takie prawo.....
Dopóki SAMA nie wyrazi zgody na leczenie tak będzie.......
takie prawo.....