Wpisy 780 395 – 780 494
24 lutego 2012 12:33 → 24 lutego 2012 13:10, 100 wpisów
siema dziewczynynareszcie troche wolnego ...co prawda jutro o świcie wyjeżdżam na szkolenie ale co tam ...ważne , że dzisiaj ma dzień dla siebie {{lol}
dziisaj stawiam na 61
i jeszcze 3
i 26 i "frytki do tego"
torsan >> pisz i Ty o bana dla krówska jak będzie Cię znowu obrażać bez zdania racji ..
a czytałeś ...
779869
779876
co za szczerość
a czytałeś ...
779869
779876
co za szczerość
ZUZA...PRZYCHODZI TAKIE COŚ NA CZAT I Z WSZYSTKIMI TYLKO SZUKA ZACZEPKI.Do roboty niech się lepiej weźmie a nie ludziom NORMALNYM życie tu zatruwa.Wszyscy na tym czacie mają już jej dosyć.
lila, ale...Jeszcze kilka lat temu określenie "suka" było dla nas obraźliwe. Dziś mówi się tak o kobietach twardych i wpływowych albo młodych i bezczelnych.
torsan..a Ty po co szczekasz? Pisze z tobą czy jak? Do budy raz,raz!!!
Jednak Bardzo łatwo przekroczyć granicę zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Zapędzić się i nagle odkryć, że brak przy nas prawdziwych przyjaciół, czy warto?
A przez moment było tak miło .......
Torsan.... jesteś pewien, że dobrze wybrałeś??
O TAKIE towarzystwo tu Tobie chodzi??
Może poczytaj trochę......
ot choćby 780287
Pozdrawiam Sympatycznych
Torsan.... jesteś pewien, że dobrze wybrałeś??
O TAKIE towarzystwo tu Tobie chodzi??
Może poczytaj trochę......
ot choćby 780287
Pozdrawiam Sympatycznych
torsan
nie, nie w porządku...
Jednak
wszystko ma swoja przyczynę, pamiętasz - kilka dni temu Twoje iskrzenie między Tobą, a lilą ? Kto i w jakim celu wstawił słowo "śmieć" ?
nie, nie w porządku...
Jednak
wszystko ma swoja przyczynę, pamiętasz - kilka dni temu Twoje iskrzenie między Tobą, a lilą ? Kto i w jakim celu wstawił słowo "śmieć" ?
oooo sympatyczna sie odezwała - koperty gotowe
robal poszukaj się w HYDE PARK o którym mod wspomniał
robal poszukaj się w HYDE PARK o którym mod wspomniał
czekam na twoich koleżków,czyżbyś już zapomniała? Miałaś ich zebrać i mi obic mordę
kosmaty rozumię ja nie tyle ale też i pewnego dnia przepisałem z chybika i bum 8/9+x2stczyli można grać do usranej śmierci na swoje i kicha
torsan ja na Twoim miejscu to bym uważała wszak to policjantka i lekarka w jednym ....
tobie wszyscy nie pasują,zawsze coś masz do wszystkich bo cię olali ciepłym moczem
torsan ...życzę miłej znajomości z OSOBĄ (jedną) poniżej
m77
zauroczona
paskuda
dobrosław
lukrecja
onaa
kameliowa77
annamaria
margaretek
fantazja
zauroczona rada
m77
zauroczona
paskuda
dobrosław
lukrecja
onaa
kameliowa77
annamaria
margaretek
fantazja
zauroczona rada
slim tak wychodzi a co ciekawe to grajac przez tyle lat to liczby mam w pamieci i przez ostatnie 3 lata tez wielkie nic wiec dobrze zrobilem ze zaprzestałem tego procederu