Wpisy 780 256 – 780 355
24 lutego 2012 11:23 → 24 lutego 2012 12:09, 100 wpisów
cyrk to robi tu jedna osobistość - wyciągając prywatę innych użytkowników - do tych nawet niezainteresowanych tematem,bo i cóż mogło mnie interesować co robi Darek czy inni użytkownicy
Kobieto...Ty piszesz co innego myslisz co innego i robisz same głupoty...i na dodatek obarczasz Tym innych
Lila no cyrk na rzęsach staje żeby nas skłocić...zaraz sie dowiem na prawde ze mam dziecko z prezydentem a ona ma na to dowody
andruśka..taki cyrk to to coś robi tu codziennie,wystarczy że się pojawi badziewie i zaczyna się szukanie wojny
to wspolny pozew zróby ..Jak pare osób pujdzie do sądu przeciw jednej sprawa wygrana
moze sie wreszcie i Pasko obudzi!
moze sie wreszcie i Pasko obudzi!
w tym momencie jest tutaj kilka osób z którymi miałam kontakt na gg......i tylko jedna z nich wyciąga prywatę tutaj......nie wspominam o tych co dupe obrabiają poza multipasko
psycholkaschizofreniczkai ode mnie wara suko!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bo wyjebie cię w kosmos tak jak obiecałam i wszyscy będą mieli spokój od ciebie
i tak na marginesie........osoba ta nieźle mi sie przysłuzyła, bo przez to wyciąganie prywaty bo pisze do mnie dzieki temu kilka fajnych osób
znalezione w necie:
>> Poczytalem sobie twoja radosna tworczosc na portalu NK ,gdzie wystepujesz pod kilkunastoma roznymi fikcyjnymi kontami(usuwanymi zreszta wielokrotnie przez NK za naduzycia i lamanie regulaminu).Przechwalasz sie ,ze donosisz na dzieci do szkol za pisanie w NK,do pracy uzytkownikow NK ,do pracy ich wspolmalzonkow ,na fora szkol ,do krewnych i znajomych .Ostatnio na forum NK przechwalalas sie ,ile to juz osob zmusilas do zamkniecia konta w NK.A dlaczego ? Pozwol ,ze cie zacytuje -" bo to lepsze , niz orgazm"...<<
widać jakieś podobieństwo ?
dobrego dnia
prawie wszystkim
trafnych
>> Poczytalem sobie twoja radosna tworczosc na portalu NK ,gdzie wystepujesz pod kilkunastoma roznymi fikcyjnymi kontami(usuwanymi zreszta wielokrotnie przez NK za naduzycia i lamanie regulaminu).Przechwalasz sie ,ze donosisz na dzieci do szkol za pisanie w NK,do pracy uzytkownikow NK ,do pracy ich wspolmalzonkow ,na fora szkol ,do krewnych i znajomych .Ostatnio na forum NK przechwalalas sie ,ile to juz osob zmusilas do zamkniecia konta w NK.A dlaczego ? Pozwol ,ze cie zacytuje -" bo to lepsze , niz orgazm"...<<
widać jakieś podobieństwo ?
dobrego dnia
prawie wszystkim
trafnych
robal "jednonickowy" zaś historie piszesz według własnych teorii
780222. kathy 2012-02-24 (11:09) Gdańsk
R.
no z tym na samym dole to już przesadziłeś
bo nie chcę , bo nie mogę, czy może
t r o c h ę ściemniam z ilością
R.
no z tym na samym dole to już przesadziłeś
bo nie chcę , bo nie mogę, czy może
t r o c h ę ściemniam z ilością
Robal_36 piatka twoja?
albinlotto
wczoraj totalny dramat - wszystko moje - kosz
jeden zakład, w lotto, z maszyny 3/6
nie ma mocnych
wczoraj totalny dramat - wszystko moje - kosz
jeden zakład, w lotto, z maszyny 3/6
nie ma mocnych
lila
Robal_36 wczoraj ładna padla ilosc 5 i jak zwykle maszyna lepeij wybrala
Przy takich zadymach...zazwyczaj njwięcej mam wygranych...{{dolar}
chyba los mnie tak wynagradza.za oszczerstwa}
chyba los mnie tak wynagradza.za oszczerstwa}
Lila juz "wyslana"
Boże...a był taki cza gdy na GG zaczeły do mnie pisać rózne znieznane niki w celu poznanie się....wszystkie dostały odmowe odemnie..Ale ja madra kobita jestem
kosmaty..ja nie bede wyciągać na czacie, że po odrzuceniu oświadczyn powybijałeś mi szyby w samochodzie
kosmaty
jak mi dziś dobrze zapodałeś , to Twoja działa
styknie na szyby /chyba/
jak mi dziś dobrze zapodałeś , to Twoja działa
styknie na szyby /chyba/
na którym koncie tak dają ? pożyczka, czy lokata ?
mysia pysia
nie podpowiadaj