Wpisy 780 233 – 780 332
24 lutego 2012 11:12 → 24 lutego 2012 11:55, 100 wpisów
koleżanko ja mam na gg co pisała ta matrona o Tobie i Twojej matce więc mi nie zaszkodzisz ...
myslenie nie boli ...
myslenie nie boli ...
andruśka...Darek nie tylko o Tobie tak pisał i o Twojej mamie bo o lacharce też
m77 nie jestem Twoją koleżanką a do odpowiedzialności cywilno-prawnej pociągne Cie za całokształ
Lila moze nawet sobie pisać ze siedziałąm na księzycu i uprawiałam seks z marsjanami...nigdy z nikim z tego towarzystwa nie zamieniałam ani słowa nie pozwole sie i mojej osoby włanczać do czyichś dyrdymałow bo to jest karalne juz sie dawno dowiedziałam jak i gdzie to zgłosić..rowniez mam prinskriny postó usunietych.
Pasko prosze o Bana dla madzi77 wraz z jej wszystkimi nikami!
Pasko prosze o Bana dla madzi77 wraz z jej wszystkimi nikami!
a co do Darka to ja do niego nie zywie urazy...wybaczyłam mu juz dawno to...Darku podziękuj swojej kolezance m77 za ten cyrk na czacie dzisiejszy który sama spwodowała
cyrk to robi tu jedna osobistość - wyciągając prywatę innych użytkowników - do tych nawet niezainteresowanych tematem,bo i cóż mogło mnie interesować co robi Darek czy inni użytkownicy
Kobieto...Ty piszesz co innego myslisz co innego i robisz same głupoty...i na dodatek obarczasz Tym innych
Lila no cyrk na rzęsach staje żeby nas skłocić...zaraz sie dowiem na prawde ze mam dziecko z prezydentem a ona ma na to dowody
andruśka..taki cyrk to to coś robi tu codziennie,wystarczy że się pojawi badziewie i zaczyna się szukanie wojny
to wspolny pozew zróby ..Jak pare osób pujdzie do sądu przeciw jednej sprawa wygrana
moze sie wreszcie i Pasko obudzi!
moze sie wreszcie i Pasko obudzi!
w tym momencie jest tutaj kilka osób z którymi miałam kontakt na gg......i tylko jedna z nich wyciąga prywatę tutaj......nie wspominam o tych co dupe obrabiają poza multipasko
psycholkaschizofreniczkai ode mnie wara suko!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bo wyjebie cię w kosmos tak jak obiecałam i wszyscy będą mieli spokój od ciebie
i tak na marginesie........osoba ta nieźle mi sie przysłuzyła, bo przez to wyciąganie prywaty bo pisze do mnie dzieki temu kilka fajnych osób
znalezione w necie:
>> Poczytalem sobie twoja radosna tworczosc na portalu NK ,gdzie wystepujesz pod kilkunastoma roznymi fikcyjnymi kontami(usuwanymi zreszta wielokrotnie przez NK za naduzycia i lamanie regulaminu).Przechwalasz sie ,ze donosisz na dzieci do szkol za pisanie w NK,do pracy uzytkownikow NK ,do pracy ich wspolmalzonkow ,na fora szkol ,do krewnych i znajomych .Ostatnio na forum NK przechwalalas sie ,ile to juz osob zmusilas do zamkniecia konta w NK.A dlaczego ? Pozwol ,ze cie zacytuje -" bo to lepsze , niz orgazm"...<<
widać jakieś podobieństwo ?
dobrego dnia
prawie wszystkim
trafnych
>> Poczytalem sobie twoja radosna tworczosc na portalu NK ,gdzie wystepujesz pod kilkunastoma roznymi fikcyjnymi kontami(usuwanymi zreszta wielokrotnie przez NK za naduzycia i lamanie regulaminu).Przechwalasz sie ,ze donosisz na dzieci do szkol za pisanie w NK,do pracy uzytkownikow NK ,do pracy ich wspolmalzonkow ,na fora szkol ,do krewnych i znajomych .Ostatnio na forum NK przechwalalas sie ,ile to juz osob zmusilas do zamkniecia konta w NK.A dlaczego ? Pozwol ,ze cie zacytuje -" bo to lepsze , niz orgazm"...<<
widać jakieś podobieństwo ?
dobrego dnia
prawie wszystkim
trafnych
robal "jednonickowy" zaś historie piszesz według własnych teorii
780222. kathy 2012-02-24 (11:09) Gdańsk
R.
no z tym na samym dole to już przesadziłeś
bo nie chcę , bo nie mogę, czy może
t r o c h ę ściemniam z ilością
R.
no z tym na samym dole to już przesadziłeś
bo nie chcę , bo nie mogę, czy może
t r o c h ę ściemniam z ilością
Robal_36 piatka twoja?
albinlotto
wczoraj totalny dramat - wszystko moje - kosz
jeden zakład, w lotto, z maszyny 3/6
nie ma mocnych
wczoraj totalny dramat - wszystko moje - kosz
jeden zakład, w lotto, z maszyny 3/6
nie ma mocnych
lila
Robal_36 wczoraj ładna padla ilosc 5 i jak zwykle maszyna lepeij wybrala
Przy takich zadymach...zazwyczaj njwięcej mam wygranych...{{dolar}
chyba los mnie tak wynagradza.za oszczerstwa}
chyba los mnie tak wynagradza.za oszczerstwa}
Lila juz "wyslana"
Boże...a był taki cza gdy na GG zaczeły do mnie pisać rózne znieznane niki w celu poznanie się....wszystkie dostały odmowe odemnie..Ale ja madra kobita jestem
kosmaty..ja nie bede wyciągać na czacie, że po odrzuceniu oświadczyn powybijałeś mi szyby w samochodzie