Wpisy 779 395 – 779 494
23 lutego 2012 21:57 → 23 lutego 2012 22:10, 100 wpisów
krzysiu .... Ty diable ...i tak Cię znajdę i na browarki idziemy w miasto
najlepsze dziewczyny to: rude w okularaj....ja wójt Wam to mówię, osoba urzędowa
13max ....teraz nie ma wyście na browarek
Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym, co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się, reprezentuje naturę, więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa, reprezentuje kulturę, więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę, musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuk
13max....zawsze jest tylko u mnie w domu ....mam z kim pić
dobra znikam... teraz zaglądam rózne www , nie zboczuchu
ANZU-Pauperyzacja twojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji.
zakon..bardzo ,bardzo kuźwa ciekawa,tak ciekawa że aż kurna nieciekawa
lila....tak bardzo dobrze torsan specjalny znowu za duzo wystawiał emotek
krzysiu ....zaproś mnie ...mogę przyjechać ...poznam Twoją rodzinę
krzysio...dlaczego mi klaszczesz?Przecież to nie ja mu zabrałam emotkiraczej Pasko
anzu-Nie rozumiem dlaczego wykoncypowałeś kompromitację mojej osoby w percepcji osoby drugiej. Czy jest to przejaw indiosynkryzji do mnie? Twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne, więc uważam,że twoje aforyzmy są mylne z powodu źle sformułowanej koncepcji
..zdarzyłąm...
Kasiu ..
Lila...
max..
zakon
toja..
Kasiu ..
Lila...
max..
zakon
toja..
zakon.....nie pij tyle bo potem Tobie napisze że ci piwo mózg wyżarło
dekiel-Biorąc pod uwage wizualna stronę tego zagadnienia, to jest ona zbyt specyficzna w swojej strukturze filozoficznej, a nawet jeżeli to pocóż i nacóż a co się tyczy względem tego to i owszem...
deki..
dotam..
dotam..
23 lutego â Międzynarodowy Dzień Pomocy Potrzebującym / Ogólnopolski Dzień Walki Z Depresją
pozdrawiam....Normalnych
pozdrawiam....Normalnych
Dorotka...kochana..
max...jak już cukiereczek...nie landrynka
max...jak już cukiereczek...nie landrynka