Wpisy 779 156 – 779 255
23 lutego 2012 21:21 → 23 lutego 2012 21:37, 100 wpisów
32,49,57
19,21,60
3,5,14
13max33...jasne ze tak
Lila...
10,21,33,50
Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy.
Lila .....tak nie było go ...i tej firmy tez nie ma ...***a całe marki zwiedziłem
Mini lotto z maszyny
3,5,8,9,12
3,5,8,9,12
Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym, co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się, reprezentuje naturę, więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa, reprezentuje kulturę, więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę, musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki.
tyg >> ale "brodzik intelektualny" był najlepszy
49,57,70,79,80
niet--10,22,45--
jestem słodka daje niebo
jestem gorzka daje piekło
Do niema ..do piekła
jestem gorzka daje piekło
Do niema ..do piekła
779227. Lila 2012-02-23 (21:32) NASA
deki...brodzik jej się marzy
znowu zaczynasz a "ją" to wiesz gdzie masz śmieciu ...
deki...brodzik jej się marzy
znowu zaczynasz a "ją" to wiesz gdzie masz śmieciu ...
Wstąpiłem na działo i spojrzałem w pole ja ***ole ,w koło same trupy sine jaja gołe dupy .Obok wódz nasz leży włos na ***u mu się jeż ...za nim ona cała roz***olona . Koń ją kopał pies ją jebał nikt biedaków nie pogrzebał ....
Max ....1939 rok
Max ....1939 rok
Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konklucji iż Twoje idiotyzmy na temat mojej aparycji intelektualnej są wręcz efemeryczne. Moja intuicja nie obliuje mnie do dalszej konwersacji, Biorąc pod uwagę aspekt tego wydarzenia, nie mam zamiaru polemizować z Tobą na ten temat.
nareszcie nogi /a raczej kolana/ razemmmmmmmmmmmm
23.02 22.oo
1,64,79
23.02 22.oo
1,64,79
deki72 >> zwracam się do Ciebie?
Gdzie jest ta ulicagdzie jest ten domgdzie jest ta dziewczyna co kocham jąznalazłem ulice znalazlem dom znalazłem dziewczynę co kocham ją
deki72 >> piszę coś gdzieś do Ciebie?