Wpisy 778 764 – 778 863
23 lutego 2012 19:40 → 23 lutego 2012 20:14, 100 wpisów
13max....nie moje ...brat właściel bobo ....fajnie bawić niz siedzieć przy kompiei poowoo
szczery to naprawdę
lila też tak myślę
szczery..ja miałam podobnie ale sie okazało że babka dwa razy ten sam kupon wrzucała do maszynki a kwitek z wygraną odłozyła gdzie indziej
hartge ja też jutro mam mały wyjazd
tak, tak, ale u mnie akurat nie było zbyt dużo klientów a ja obserwowałem jak zawsze jak kobitka sprawdza kupon i tylko raz go wouściła do maszynki a tu takie jaja
hartge dość daleko od ciebie do Piły
szczery ale to naprawdę i kupon tobie zabrała czy co
hartge a ty nieraz grasz na chybił trafił pytam bo myślę że Warszawa jest dość szczęśliwa
hartge oj tak na pewno mam już upatrzoną kolekturę bo Piła w moim okręgu jest nie zapeszając bardzo szczęśliwa
multi multi na chybił-trafił gram sporadycznie najczęściej w lotto 1 -2 zakłady
13max....ty nie wierzysz mi ....masz powiedz pani andrucha widziała foto bobo śliczna blondi poowwoo
multi multi ale trzeba miec szczęście i znaleśc w odpowiednim miejscu i czasie
hartge choć Poznań także ale tam muszę jechać w jedną stronę prawie 100 kilometrów i bywam tam na prawdę rzadko do Piły w jedną stronę mam tylko 40 kilometrów
hartge tak to prawda
lila...
multi multi jak jestem w Łodzi to też coś tam sobie gram zawsze inne miasto może przyniesc szczęście
hartge w innym mieście najlepiej na chybił trafił
hartge ale chyba szybko się jedzie koleją z Warszawy do Poznania bo u mnie 2 godziny stan torów opłakany ale mają remont zrobić dworzec już remontują
deki72
lila...masz powiedz panie pasko wyrzuć tylko jedno emotek śmiechu torsanie
13max....masz tam gdzie wawa...ja w poznaniu
13max....miałem kiedyś pijany ...a ty tak trzezwy stoi nic nie przewrócić gdzie i poowwo
lila ale Adel zebrała ostatnio dużo nagród
http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&ob=av2n
HARTGE...nie bądź w gorącej wodzie kompany zaraz liluchna zrobi wjazd na chatę
13max...no pokaz foto np na weselu itp , ja wiem ty chyba wypiłeś same mlekoi poowwo