Wpisy 778 432 – 778 531
23 lutego 2012 16:18 → 23 lutego 2012 17:30, 100 wpisów
778428. Robal_36 2012-02-23 (16:11)
robal36
tak, dlaczego od pierwszego dnia "wskakiwałeś" na mag.. ?
nie widziałeś jakie reakcje, to budzi ?
robal36
tak, dlaczego od pierwszego dnia "wskakiwałeś" na mag.. ?
nie widziałeś jakie reakcje, to budzi ?
Wychodząc z koncepcji dochodzimy do konkluzji, że nasze reperkusje są antyreferentne i interreferentne, a zatem determinizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych nie incydybuje się w kategorii absolutu.
nie
pierwszego dnia zadałaś mi jakieś pytanie, ja odpisałem Ty nie nawet ręką...
max mi wtedy napisał, że Ty tak masz
później spytałem o coś po pw , czy naprawdę masz takie wyniki
a później wpadłaś na andromedę ,
a później były te same adresy i
pierwszego dnia zadałaś mi jakieś pytanie, ja odpisałem Ty nie nawet ręką...
max mi wtedy napisał, że Ty tak masz
później spytałem o coś po pw , czy naprawdę masz takie wyniki
a później wpadłaś na andromedę ,
a później były te same adresy i
Ta permanentna inwigilacja jest adekwatnie wprost proporcjonalna do zaistniałych warunków interferencjału cytologicznego na płaszczyźnie geoprzestrzennej fraktalu biernego w pozycji czynnej. Aczkolwiek ............
mag.. zapytaj go o poprzednie wcielenie na luja sie produkujesz ...
zuza....
teza ta jest przeciwstawna hipotezie rezonansu w przestrzeni płaskiej punktu docelowego i możnaby na ten temat polemizować lecz nie bądźmy infantylni.
teza ta jest przeciwstawna hipotezie rezonansu w przestrzeni płaskiej punktu docelowego i możnaby na ten temat polemizować lecz nie bądźmy infantylni.
"Spadaj">>> jak grzecznie.
M77 do do mnie s.p.i.e.r.d.a.l.a.j wielokrotnie
Niedobra taka.
M77 do do mnie s.p.i.e.r.d.a.l.a.j wielokrotnie
Niedobra taka.
pięknaja...A więc suponujesz, że koherentna rzeczywistość perpentuje?
Nie rozumiem dlaczego wykoncypowałeś kompromitację mojej osoby w percepcji osoby drugiej. Czy jest to przejaw indiosynkryzji do mnie? Twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne, więc uważam,że twoje aforyzmy są mylne z powodu źle sformułowanej koncepcji.
podejrzewając mnie o rozdmuchiwanie sprawy Mobruku tylko po to bym mogła zabłysnąć - okazałeś tym kim jesteś
nie pisz do mnie więcej ...
nie pisz do mnie więcej ...
zuza....skośnie symetryczne izotropy kosmologicznie pseudosferują z konforemnie apriorującym przedrelatywistycznym tensorem kontinuum czasowego paralaksy sinusoidalnej peryhelium.
mag a w jakiej analizie program wytypowałał te 18/20?
Robal36-Nie bój się przyszłości, a nie czcij przeszłości. Kto boi się przyszłości, kto boi się niepowodzenia, sam ogranicza swoją działalność. Niepowodzenie jest tylko sposobnością do inteligentniejszego rozpoczynania na nowo. Niema wstydu w uczciwym niepowodzeniu; wstydem jest bać się niepowodzenia. Co minęło, jest użyteczne tylko o tyle, o ile podaje drogi i sposoby postępu
Biorąc pod uwage wizualna stronę tego zagadnienia, to jest ona zbyt specyficzna w swojej strukturze filozoficznej, a nawet jeżeli to pocóż i nacóż a co się tyczy względem tego to i owszem...
tyg >> a tej matronie,której dowalałeś - to się należy za wulgarność i szmacenie w tak chamski sposób - wiec się nie przejmuj - jej wielu tu nie trawi ...
Biorąc pod uwagę wizualny aspekt tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze obiektywnej, i wobec tego w ramach szowinizmu i abstrakcjonizmu absolutnie nie wchodzi w rachubę.
No bo jeżeli ktoś komuś coś, a nikt nikomu nic, to po cóż i na cóż.
No bo jeżeli ktoś komuś coś, a nikt nikomu nic, to po cóż i na cóż.
Zuza8-Nagłówki to absolutnie życiowa sprawa we wszelkim marketingu. Na witrynie, w mailach, w newsletterze, gdziekolwiek â nagłówek łapie czytelnika niczym haczyk, ściąga go, w końcu zamienia go w klienta
piNtolicie i tak
niestety zgadza się to z pewną tezą
idę muszę i wyrzucić śmiecie
niestety zgadza się to z pewną tezą
idę muszę i wyrzucić śmiecie
ten z bukietem to nawet do mnie taki trochę podobny..
przystojniaczek..
przystojniaczek..
ZUZA8-Przezorny kupiec stara się mieć w swym magazynie bodaj jedną piękną sklepową, spodziewając się, że przy nabywaniu jej cnoty mężczyźni kupią coś z jego towarów
mag..
778442 http://www.beka.pl/txt_filozoficzne.php
sara
p.r.o.g.r.a.m tak wytypował -
778442 http://www.beka.pl/txt_filozoficzne.php
sara
p.r.o.g.r.a.m tak wytypował -
"Mądrość jest morzem płytkim, ale burzliwym, a głupota - bezdennym, ale martwym." autor ten sam / od cytatu wyżej.../
Istnieje tyle sposobów na samodzielne dojście do miliona, że jest to prawie niemożliwe, by nie osiągnąć tego celu, jeśli myślisz o nim naprawdę poważnie
a teraz trochę prywaty
mag.. matka tej śmiesznej matrony, nie uwierzysz zmarła na raka dokładnie takiego jak i ja miałam ..
i świństwem z jej strony jest twierdzić TUTAJ że już nic TAM nie mam /nawet gdyby to i tak by nie umniejszało mojej kobiecości/ i w przeciwieństwie do niej MOGĘ MIEĆ JESZCZE DZIECI tylko cała ciążę musiałaby spędzić w łóżeczku - i to ona mi płakała na gg,ze może jeszcze się zdarzy i będzie miała dziecko - ja już kiedyś tutaj pisałam o swojej chorobie,która w porę wykryta jest uleczalna w 100% jako przestrogę dla kobiet by robiły cytologię - bo szkoda każdego jednego życia - tylko taka k.u.r.w.a jak ona mogła napisać w ten sposób jak ostatnio ... pisząc w ten właśnie sposób ...
mag.. matka tej śmiesznej matrony, nie uwierzysz zmarła na raka dokładnie takiego jak i ja miałam ..
i świństwem z jej strony jest twierdzić TUTAJ że już nic TAM nie mam /nawet gdyby to i tak by nie umniejszało mojej kobiecości/ i w przeciwieństwie do niej MOGĘ MIEĆ JESZCZE DZIECI tylko cała ciążę musiałaby spędzić w łóżeczku - i to ona mi płakała na gg,ze może jeszcze się zdarzy i będzie miała dziecko - ja już kiedyś tutaj pisałam o swojej chorobie,która w porę wykryta jest uleczalna w 100% jako przestrogę dla kobiet by robiły cytologię - bo szkoda każdego jednego życia - tylko taka k.u.r.w.a jak ona mogła napisać w ten sposób jak ostatnio ... pisząc w ten właśnie sposób ...
âJeżeli istnieje jakiś jeden sekret sukcesu, to jest to umiejętność przyjmowania cudzego punktu widzenia i patrzenia z tej perspektywy z równą łatwością jak z własnej.â
Henry Ford
Henry Ford
*778460 unprovable thesis
tak ,program wtypował..dlatego zapytałm,kto ma ten program...gdzie napisałm ,że ja tyle trafiłm? no gdzie..
tak ,program wtypował..dlatego zapytałm,kto ma ten program...gdzie napisałm ,że ja tyle trafiłm? no gdzie..
popatrzeć z perspektywy zapijaczonej debilki - nie wykonalne
Monet
i widzisz ? Po prostu masz u mnie
to zjawisko niereformowalne
albo "śmieć" jako pierwsza napisze, albo wykropkuje ...
a później - to nie On, to Leon
zacerowana
mag.. Bosche, dżizus
a gdzie ja napisałem, że TY tak napisałaś ?????
Wart Pac pałaca, a pałac Paca ?
i widzisz ? Po prostu masz u mnie
to zjawisko niereformowalne
albo "śmieć" jako pierwsza napisze, albo wykropkuje ...
a później - to nie On, to Leon
zacerowana
mag.. Bosche, dżizus
a gdzie ja napisałem, że TY tak napisałaś ?????
Wart Pac pałaca, a pałac Paca ?
Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym, co fizyczne, a tym, co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym, co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się, reprezentuje naturę, więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa, reprezentuje kulturę, więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę, musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki.
Robal_36 >> za to Ty reformowalny zwłaszcza w swoich poglądach
Pan mówi o tekście, ale pan ma na myśli wyłącznie treści, których tu nie ma. Aha. No więc jeśli to jest forma bez treści, to nie ma to waloru obiektywności, no więc jest to formalizm.
czy jesteśmy z mag.. czy nas nie ma to napier.. dalasz półsłówkami aż się zygać chce - Ty panie reformowalny ..
karmelkowa -
mam jeden nick i może się czasem mylę /np. może klarak, to osobna osoba/ ale - nie "gram" przeciwko komuś - raz spod jednego, a raz spod innego, nie mataczę i nie fantazjuję
mam jeden nick i może się czasem mylę /np. może klarak, to osobna osoba/ ale - nie "gram" przeciwko komuś - raz spod jednego, a raz spod innego, nie mataczę i nie fantazjuję
*778463/778466
TU RżYSZ Z TEGO, pamietaj nie ze mnie się śmiejesz, tylko z pracy jaką włożył pasko w ten program.
TU RżYSZ Z TEGO, pamietaj nie ze mnie się śmiejesz, tylko z pracy jaką włożył pasko w ten program.
i ciągle jeden i ten sam temat:
1)kto ile ma nicków
2)typowania na żywo /jakoś tam Cie nie widziałam,no chyba,ze sam spod innego nicka tam/
3) granie w realu to co sie typuje /bo? Ty tak chcesz czy misja/
tylko Tobie popaprały się światy - pierw oceń własna moralność,a dopiero potem czyjąś,bo i Ciebie na kłamstwie złapałam więc napisze krótko spadówa ....
1)kto ile ma nicków
2)typowania na żywo /jakoś tam Cie nie widziałam,no chyba,ze sam spod innego nicka tam/
3) granie w realu to co sie typuje /bo? Ty tak chcesz czy misja/
tylko Tobie popaprały się światy - pierw oceń własna moralność,a dopiero potem czyjąś,bo i Ciebie na kłamstwie złapałam więc napisze krótko spadówa ....
Dzień dobry.Poproszę jakąś parkę albo trójeczkę na wieczór
Bliskie i często przymusowe spotkania z bełkotem pseudonaukowym są wystarczającym powodem aby najpierw spożyć napój orzeźwiająco-uspokajający i opluć sprawcę, a następnie poszukać opracowania, którego autor wie o czym pisze.
grażuś>> przymusowe to będziesz miała kochana "zejście" do piwnicy
tak bardzo mi ciebie ŻAL
tak bardzo mi ciebie ŻAL
mag..uś....
Człowiek w swej dziejowej i o bycie opartej istocie jest tym bytem, którego ek-sistencję, to znaczy bycie, stanowi to, że zamieszkuje on w bliskości bycia.
Człowiek w swej dziejowej i o bycie opartej istocie jest tym bytem, którego ek-sistencję, to znaczy bycie, stanowi to, że zamieszkuje on w bliskości bycia.
Może i Pasko wkręcisz w jakieś takie nastawienie, ale -
trochę przykro mi to pisać, b. delikatnie - mylisz się
program, to j.e.d.n.o
/i pisałem szacun także za to, że jest darmowy/
a nastawy, jakie uzytkownik wprowadzi, to d.r.u.g.i.e
trochę przykro mi to pisać, b. delikatnie - mylisz się
program, to j.e.d.n.o
/i pisałem szacun także za to, że jest darmowy/
a nastawy, jakie uzytkownik wprowadzi, to d.r.u.g.i.e
Nikt mnie nie poratuje?Dajcie jakies liczby
ROBAL36-Nie rozumiem dlaczego wykoncypowałeś kompromitację mojej osoby w percepcji osoby drugiej. Czy jest to przejaw indiosynkryzji do mnie? Twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne, więc uważam,że twoje aforyzmy są mylne z powodu źle sformułowanej koncepcji.
mag.. >> myślisz,że to "ona" a nie wielbłąd
ale nie martw się z tego co pisała zna Twoje sposoby typowania i jak wyliczyła są nie opłacalne - następna znawczyni lub wielbłąd
ale nie martw się z tego co pisała zna Twoje sposoby typowania i jak wyliczyła są nie opłacalne - następna znawczyni lub wielbłąd
Aby móc zamilknąć, byt przytomny musi mieć coś do powiedzenia, to znaczy posiąść szerokie i autentyczne objawienie samego siebie.
Wiatr i słońce
Słońce i wiatr kłóciły się o to, które z nich jest silniejsze. Wiatr powiedział:
- Widzisz tego człowieka? Założę się, że prędzej zedrę z niego płaszcz, niż ty.
Słońce schowało się za chmurami, a wiatr zaczął wiać coraz mocniej i mocniej. Ale im bardziej szarpał człowiekiem, tym szczelniej ten otulał się płaszczem. Kiedy zmęczony wicher ucichł, wyjrzało słoneczko i uśmiechnęło się przyjaźnie. Człowiekowi zrobiło się ciepło i wtedy zdjął
płaszcz.
Dobroć jest silniejsza niż przemoc.
Słońce i wiatr kłóciły się o to, które z nich jest silniejsze. Wiatr powiedział:
- Widzisz tego człowieka? Założę się, że prędzej zedrę z niego płaszcz, niż ty.
Słońce schowało się za chmurami, a wiatr zaczął wiać coraz mocniej i mocniej. Ale im bardziej szarpał człowiekiem, tym szczelniej ten otulał się płaszczem. Kiedy zmęczony wicher ucichł, wyjrzało słoneczko i uśmiechnęło się przyjaźnie. Człowiekowi zrobiło się ciepło i wtedy zdjął
płaszcz.
Dobroć jest silniejsza niż przemoc.
posiąść szerokie i autentyczne objawienie samego siebie.
w tym przypadku to wielbłąd
w tym przypadku to wielbłąd
Biorąc pod uwage wizualna stronę tego zagadnienia, to jest ona zbyt specyficzna w swojej strukturze filozoficznej, a nawet jeżeli to pocóż i nacóż a co się tyczy względem tego to i owszem...
Twoje zachowanie jest analogicznie adekwatne do sytuacji, w której jesteś zlokalizowany, konkludując, twa DOBROĆ jest pokłosiem wziętości, zaś złość, konsekwencją porażki.
robal 36 >> a wrąbał Cie mod - twierdziłeś,że jesteś tutaj "nowy" i ten nick to pierwszy na tym portalu ..
więc nie rób sobie więcej prawa do oceny moralnej innych użytkowników tutaj
często zastanawiam się spod jakiego nicka wcześniej ze mną /lub innymi/ dyskutowałeś i mam już nawet swój typ
więc nie rób sobie więcej prawa do oceny moralnej innych użytkowników tutaj
często zastanawiam się spod jakiego nicka wcześniej ze mną /lub innymi/ dyskutowałeś i mam już nawet swój typ
panie robalu wczoraj cały czas wiedzziałeś twoje 23 ...chyba nie było nie pintol w realu
dobra jeszcze raz znikam..
Kiedy człowiek się potknie albo skaleczy woła 'O ***a!'. To cudowne, lapidarne słowo wyraża jakże wiele uczuć począwszy od zdenerwowania, rozczarowania poprzez zdziwienie, fascynację, a na radości i satysfakcji kończąc. Przeciętny Polak w rozmowie z przyjacielem opowiada np: 'Idę sobie stary przez ulicę, patrzę, a tam taka dupa, że o ***a'. ***a może również wystepować w charakterze interpunktora czyli zwykłego przecinka np: 'Przychodzę ***a do niego, patrzę ***a, a tam jego żona, no i się ***a w***iłem no nie?'. Czasem ***a zastępuje tytuł naukowy lub służbowy, gdy nie wiemy, jak się zwrócić do jakiejś osoby płci żeńskiej np. 'Chodź tu ***o jedna!'. Używamy ***y do charakteryzowania osób np. 'Nie jest ***a brzydka'; 'O ***a, takiej ***ie napewno nie pożyczę', czy jako przerwy na zastanowienie np: 'Czekaj, czy ja ***a lubię poziomki?'. Wyobraźmy sobie jak ubogi byłby słownik przeciętnego Polaka bez prostej ***y. Idziemy sobie przez ulicę, potykamy się nagle i mówimy do siebie: 'Bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek. Nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy'. Wszystkie te i o wiele jeszcze bogatsze treści i emocje wyraża proste 'O ***a!', które wyczerpuje sprawę. Gdyby Polakom zakazać ***y, niektórzy z nich przestaliby w ogóle mówić, gdyż nie umieliby wyrażać inaczej swoich uczuć. Cała Polska zaczęłaby porozumiewać się na gesty i migi. Doprowadziłoby to do nerwic, niezrozumien, niepewności i niepotrzebnych naprężeń w Narodzie Polskim. A wszystko przez jedną małą ***ę. Dziwi jednak jedno - dlaczego słowo to nie jest używane publicznie (nie licząc filmów typu 'PSY', gdzie aktorzy prześcigają się w rzucaniu ***ami), praktycznie nie słyszymy aby politycy czy dziennikarze wplatali w swe zdania zgrabne ***y. Pomyślmy o ile piękniej wyglądałaby prognoza pogody wygłoszona w nastepujący sposób: 'Na zachodzie zachmurzenie bedzie ***a umiarkowane, wiatr raczej ***a silny. Temperatura maksymalna ok. 2 st. Celsjusza, a wiec kurewsko zimno ***a będzie. Ogólnie, to ***a jesień idzie'.
r-36 pytałam kto ma ten program zainstalowany.. nic innego, nie dorabiaj "uszu" tak jak Ty to potrafisz
tyg
to samo wkleiła prawdopodobnie marta <ziew>
Paskoooo
778497. zauroczona 2012-02-23 (17:08) Wałbrzych
robal 36 >> a wrąbał Cie mod - twierdziłeś,że jesteś tutaj "nowy" i ten nick to pierwszy na tym portalu ..
może znowu kłamie, ale
- przypominam Ci o moim zderzeniu z obiektywnym modem - i tej krótkotrwałej karze dla tego durnia /i jeśli nie kłamie/ - kłamcy
to samo wkleiła prawdopodobnie marta <ziew>
Paskoooo
może znowu kłamie, ale
- przypominam Ci o moim zderzeniu z obiektywnym modem - i tej krótkotrwałej karze dla tego durnia /i jeśli nie kłamie/ - kłamcy
Witaj ulala.Masz jakieś liczby na wieczór?
i ja w dalszym ciągu to klaraK
sama ze sobą sie kłóciłam
brawo robal brawo za dedukcje i wnioski - jak i annamaria to ja
taaaaaa wszyscy kłamią tylko Ty jeden sie uchował
sama ze sobą sie kłóciłam
brawo robal brawo za dedukcje i wnioski - jak i annamaria to ja
taaaaaa wszyscy kłamią tylko Ty jeden sie uchował
Dzięki ulala
madziu ten"typ" to:?? zna go wielu użytkowników.. siedzą cicho za to jak się pojawią na chat to fałszywe całuski, uściski przesyłają jak można być takim dwulicowcem..jak?
gorzej ze mną
ja w swoim kompletnym zidioceniu zakładam, że klaraK=mag..
dotarło ?
ja w swoim kompletnym zidioceniu zakładam, że klaraK=mag..
dotarło ?
Pasko
może znowu kłamie, ale
może znowu kłamie, ale
to zakładasz czy masz dowody?
Wychodząc z koncepcji dochodzimy do konkluzji, że nasze reperkusje są antyreferentne i interreferentne, a zatem determinizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych nie incydybuje się w kategorii absolutu.
powodzenia wieczorem
prawie wszystkim
Pasko - 778511
prawie wszystkim
Pasko - 778511
mag.. >> jak można - normalnie tez tego nie rozumiem ...
ale widać można - czytałaś dzisiaj Moneta?
k.u.r.w.a u nas dzieci chorują jadą na sterydach jak ludzie starzy i schorowani a takie coś mi zarzuca ze robię to /nagłaśniam/ aby swoje "ego" podbudować
zapytasz jak można?
no widać można
ale widać można - czytałaś dzisiaj Moneta?
k.u.r.w.a u nas dzieci chorują jadą na sterydach jak ludzie starzy i schorowani a takie coś mi zarzuca ze robię to /nagłaśniam/ aby swoje "ego" podbudować
zapytasz jak można?
no widać można
Witam.
Fajnie się czyta obecnie wisy.
Dlaczego toleruje się na tej stronie "zawszone śmierdzące mendy"
posiadające kilka nicków tylko po to by wprowadzać zamęt,
ogólnie te osoby są znane, administrator tego portalu doskonale je zna więc dlaczego to toleruje?
Pozdrawiam.
Fajnie się czyta obecnie wisy.
Dlaczego toleruje się na tej stronie "zawszone śmierdzące mendy"
posiadające kilka nicków tylko po to by wprowadzać zamęt,
ogólnie te osoby są znane, administrator tego portalu doskonale je zna więc dlaczego to toleruje?
Pozdrawiam.
klarak to klarak robal36...to że była moim gośiem i czesto korzystała czy z kompa czy z lapka nie oznacz ,że jestem czy byłm klara niech to w końcu do ciebie dotrze,raz na zawsze. ciekawe co powiesz na to, często typuje za inne niki czy one za mnie,bo np..nie ma mnie w kraju,podaje tel.. co wtedy.. tłumaczyć się komu TOBIE??? robal nie bądź śmieszny
nil >> ?
Nikt się tak nie lituje nad kłamczuchem
jak ktoś podobny do niego. / Carlos Ruiz Zafón/
778522. pięknaja 2012-02-23 (17:25)
o sobie?
o sobie?
Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem /Abraham Lincoln/
mag.. >> zapytaj ja o nasza prywatę o rodzajniki i mecze o 23:00
mag.uś
W wyniku dedukcji dochodze do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efeberyczne.
W wyniku dedukcji dochodze do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efeberyczne.