Wpisy 778 355 – 778 454
23 lutego 2012 15:29 → 23 lutego 2012 16:31, 100 wpisów
mag.. >> no dziana kobitka,która niby w szarej kopercie miała przekazać kopię ..
tylko ciekawa jestem JAK bo IP jej na gg i pewnej zacnej osobistości takie samo ...
jak pisałam przygadał kocioł
i pozdrówka dla szczęściary
tylko ciekawa jestem JAK bo IP jej na gg i pewnej zacnej osobistości takie samo ...
jak pisałam przygadał kocioł
i pozdrówka dla szczęściary
Program MultiPairs 2011..P Januszu widzi pan ile jest pobrań tego programu?
*CICHO CHOLERCIA BO WAŻNE SPRAWY .. SIĘ DZIEJĄ....
*CICHO CHOLERCIA BO WAŻNE SPRAWY .. SIĘ DZIEJĄ....
Pięknaja
żeby robak kiedyś był taki mądry
ale, jak mówią - lepiej późno niż wcale
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
sekcja /Obrona przed trollowaniem
żeby robak kiedyś był taki mądry
ale, jak mówią - lepiej późno niż wcale
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
sekcja /Obrona przed trollowaniem
http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82azen
Każdy może prawda krytykować,a mam wrażenie że dopuszczenie do krytyki to nikomu tak nie podoba się,więc dlatego z punktu mając na uwadze że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było .Tylko aplauz i zaakceptownanie w naszych prawda punktów które stworzymy
zauroczona 2012-02-23 (15:20) Wałbrzych
mag.. >> mi wystarczy,że IP na gg niby dwie osoby a ono identyczne ...
Srutu tutu.
Identyczne!
Kit na którego potwierdzenie nie masz żadnego dowodu.
Jeśli nie łżesz i naprawdę coś ci się majaczy - to były zwidy po spożyciu i po popiciu.
I nie kompromituj się .
mag.. >> mi wystarczy,że IP na gg niby dwie osoby a ono identyczne ...
Srutu tutu.
Identyczne!
Kit na którego potwierdzenie nie masz żadnego dowodu.
Jeśli nie łżesz i naprawdę coś ci się majaczy - to były zwidy po spożyciu i po popiciu.
I nie kompromituj się .
tak?
prokurator który sprawdzał tez miał zwidy i adwokat?
Teraz to Ty sie kompromitujesz
prokurator który sprawdzał tez miał zwidy i adwokat?
Teraz to Ty sie kompromitujesz
grażuś nie popędzam cię, zobacz prawie 16:00 a u ciebie w garnkach obiadku nie widac.. mężuś wróci i co?? ojojoj teraz juz nie osobny pokój .. tylko zamknie cię wpiwnicygrażuś
mag.. mężuś to już hoho i dzieci dorosłe ... ona kopertami tylko w firmie obdziela ..
tyg
proszę bardzo -
Nie będę ukrywał - ja od jakiegoś momentu, po prostu "boję się" na pewien sposób, każdego nowego użytkownika
wmanipulowywanie i drugie dna - jakies straszenia "ktoś zapuka do twoich drzwi i moze nie być uprzejmy"
A wejścia jakiegoś nowego i ustawienie się od pierwszego dnia np. do lili - wiesz, o czym piszę
tyg ?
proszę bardzo -
Nie będę ukrywał - ja od jakiegoś momentu, po prostu "boję się" na pewien sposób, każdego nowego użytkownika
wmanipulowywanie i drugie dna - jakies straszenia "ktoś zapuka do twoich drzwi i moze nie być uprzejmy"
A wejścia jakiegoś nowego i ustawienie się od pierwszego dnia np. do lili - wiesz, o czym piszę
tyg ?
mag.. mężuś to już hoho i dzieci a ona w autobusach Dyziów-fatyfabtow wyhacza..
no ...
i obcemu facetowi z neta namiary swoje daje - odważna kobitka
a lili to się należy ... nawet i od nowego
i obcemu facetowi z neta namiary swoje daje - odważna kobitka
a lili to się należy ... nawet i od nowego
w autobusach? zawsze to lepiej jak po skype się skacze ...
zawsze to real
zawsze to real
Robal 36 -Każdy może prawda krytykować,a mam wrażenie że dopuszczenie do krytyki to nikomu tak nie podoba się,więc dlatego z punktu mając na uwadze że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było .Tylko aplauz i zaakceptownanie w naszych prawda punktów które stworzymy
mag..uś ja wole żone..... ZDECYDOWANIE .... taką jak Ty.....
piękną młodą inteligentną i.......gotować potrafisz.......
piękną młodą inteligentną i.......gotować potrafisz.......
ale mag.. nie jest wielbłądem tylko kobietą .. pieknaja
Real?
Ty jeszcże wiesz co to takiego?
Mobruk,net i własne popaprane ego.
Ty jeszcże wiesz co to takiego?
Mobruk,net i własne popaprane ego.
mag.. ona zazdrosna
lepsze to jak skype i koleżanki z doskoku ...
Chciałbym nieśmiało spostrzec, że
tu nigdy nie będzie całkiem normalnie*
* spokojnie, nie w znaczeniu medycznym
tu nigdy nie będzie całkiem normalnie*
* spokojnie, nie w znaczeniu medycznym
a Ty Monet coś zrobił dla tych ludzi,którzy tutaj oddychają chemikaliami .. zrobiłeś coś czy może myślisz,że to nie Twoja sprawa,bo sie Ciebie nie tyczy -
Monet
męska szowinistyczna biała /zapewne/ świnio NIC nie zrobiłeś ?
męska szowinistyczna biała /zapewne/ świnio NIC nie zrobiłeś ?
Jadę .
do W
powdycham tego smrodu trochę to miejscowym mnie będzie capić.
do W
powdycham tego smrodu trochę to miejscowym mnie będzie capić.
MSzŚ powinna chrumkać i śmierdzieć, jak na świnię przystało. Niestety, niektóre potrafią się maskować za pomocą dźwięków przypominających ludzką mowę, perfum i innych typowo ludzkich gadżetów.
Od ratusza na północ czy południe mam się kierować?
Nos mnie zaprowadzi?
Nos mnie zaprowadzi?
można chociażby przez neta to nagłaśniać - ale jest niespodzianka Mobruk planuje dwie nowe inwestycje w Polsce oby to nie były inwestycje obok Was
oby,oby
tyg
tak, dlaczego od pierwszego dnia "wskakiwałeś" na kogoś ?
nie widziałeś jakie reakcje, to budzi ?
tak, dlaczego od pierwszego dnia "wskakiwałeś" na kogoś ?
Zresztą cholera wie jak z tym mobrukiem naprawdę jest.
Jak to taka sama ściema jak tu serwujesz niejednokrotnie to może rozwoju trza imżyczyć ?
Jak to taka sama ściema jak tu serwujesz niejednokrotnie to może rozwoju trza imżyczyć ?
Monet >> jesteś podły dopatrując sie jakiegoś mojego "ego" może gdybyś Ty chorował i Twoje dzieci i ludzie w okół, a wszyscy by kładli laskę to może być i zrozumiał ..
w takim układzie jedynie mogę Ci napisać
spadaj ... i nie pisz więcej - a jak masz wątpliwości masz materiał na YT lub przyjedź i zobacz sobie z tym,że na moją rolę przewodnika nie licz
cześć
w takim układzie jedynie mogę Ci napisać
spadaj ... i nie pisz więcej - a jak masz wątpliwości masz materiał na YT lub przyjedź i zobacz sobie z tym,że na moją rolę przewodnika nie licz
cześć
778428. Robal_36 2012-02-23 (16:11)
robal36
tak, dlaczego od pierwszego dnia "wskakiwałeś" na mag.. ?
robal36
tak, dlaczego od pierwszego dnia "wskakiwałeś" na mag.. ?
Wychodząc z koncepcji dochodzimy do konkluzji, że nasze reperkusje są antyreferentne i interreferentne, a zatem determinizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych nie incydybuje się w kategorii absolutu.
nie
pierwszego dnia zadałaś mi jakieś pytanie, ja odpisałem Ty nie nawet ręką...
max mi wtedy napisał, że Ty tak masz
później spytałem o coś po pw , czy naprawdę masz takie wyniki
a później wpadłaś na andromedę ,
a później były te same adresy i
pierwszego dnia zadałaś mi jakieś pytanie, ja odpisałem Ty nie nawet ręką...
max mi wtedy napisał, że Ty tak masz
później spytałem o coś po pw , czy naprawdę masz takie wyniki
a później wpadłaś na andromedę ,
a później były te same adresy i
Ta permanentna inwigilacja jest adekwatnie wprost proporcjonalna do zaistniałych warunków interferencjału cytologicznego na płaszczyźnie geoprzestrzennej fraktalu biernego w pozycji czynnej. Aczkolwiek ............
mag.. zapytaj go o poprzednie wcielenie na luja sie produkujesz ...
zuza....
teza ta jest przeciwstawna hipotezie rezonansu w przestrzeni płaskiej punktu docelowego i możnaby na ten temat polemizować lecz nie bądźmy infantylni.
teza ta jest przeciwstawna hipotezie rezonansu w przestrzeni płaskiej punktu docelowego i możnaby na ten temat polemizować lecz nie bądźmy infantylni.
"Spadaj">>> jak grzecznie.
M77 do do mnie s.p.i.e.r.d.a.l.a.j wielokrotnie
Niedobra taka.
M77 do do mnie s.p.i.e.r.d.a.l.a.j wielokrotnie
Niedobra taka.
pięknaja...A więc suponujesz, że koherentna rzeczywistość perpentuje?
Nie rozumiem dlaczego wykoncypowałeś kompromitację mojej osoby w percepcji osoby drugiej. Czy jest to przejaw indiosynkryzji do mnie? Twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne, więc uważam,że twoje aforyzmy są mylne z powodu źle sformułowanej koncepcji.
podejrzewając mnie o rozdmuchiwanie sprawy Mobruku tylko po to bym mogła zabłysnąć - okazałeś tym kim jesteś
nie pisz do mnie więcej ...
nie pisz do mnie więcej ...
zuza....skośnie symetryczne izotropy kosmologicznie pseudosferują z konforemnie apriorującym przedrelatywistycznym tensorem kontinuum czasowego paralaksy sinusoidalnej peryhelium.
mag a w jakiej analizie program wytypowałał te 18/20?
Robal36-Nie bój się przyszłości, a nie czcij przeszłości. Kto boi się przyszłości, kto boi się niepowodzenia, sam ogranicza swoją działalność. Niepowodzenie jest tylko sposobnością do inteligentniejszego rozpoczynania na nowo. Niema wstydu w uczciwym niepowodzeniu; wstydem jest bać się niepowodzenia. Co minęło, jest użyteczne tylko o tyle, o ile podaje drogi i sposoby postępu
Biorąc pod uwage wizualna stronę tego zagadnienia, to jest ona zbyt specyficzna w swojej strukturze filozoficznej, a nawet jeżeli to pocóż i nacóż a co się tyczy względem tego to i owszem...
tyg >> a tej matronie,której dowalałeś - to się należy za wulgarność i szmacenie w tak chamski sposób - wiec się nie przejmuj - jej wielu tu nie trawi ...