Wpisy 77 693 – 77 792
17 listopada 2009 00:04 → 17 listopada 2009 20:45, 100 wpisów
a już myślałam, że stara maszyna weszła na swoje "obroty" i kulki zaczną być bardziej przewidywalne... A tu d.. blada!
ja jak chodze do kosciola to zeby sie spotkac z Bogiem a nie zobaczyc konkretnego ksiedza bo wiele ksiezy mnie rozczarowalo.bylem tez na kliku mszach charyzmatycznych i zobaczylem dziwne rzeczy ze niektorzy ludzie padaja podczas modlitwy.byla np jedna starsza pani ktora modlila sie nademna i powiedziala ze za tydzien bede zdrowy a nic takiego sie nie stalo
bromik-ja w dalszym ciągu mam zamiar wygrać nie przyzwoitą sumę pieniędzy i mam zamiar stać się obrzydliwie bogatą ,aktywną uczestniczką tego czatu.
Pzdr.
Pzdr.
madziryna1>> jak czytasz czat to "wyrzuć do kosza" to co Ci napisałam na gg...
jak czytalem ksiazke o pewnym protestancie ktory mial dar uzdrawiania to on takze podobnie jak papiez twierdzil ze diabel uderza w rodziny zeby je rozbic
lila>> jeżeli myślisz, że ja NIE, to jesteś w błędzie!
Tylko ja probuję na różnych "frontach"... i raz się uda tu a raz gdzie indziej...
Ale ile to nerwów kosztuje!
Tylko ja probuję na różnych "frontach"... i raz się uda tu a raz gdzie indziej...
Ale ile to nerwów kosztuje!
bromik-ja też wszędzie próbuję.Fronty jak to fronty,posuwają się do przodu a problem jest w tym,żeby nie zostać z tyłu.
I tym samym nie utworzyć tzw. trzeciej kolumny.
Pzdr.
I tym samym nie utworzyć tzw. trzeciej kolumny.
Pzdr.
w chinach tak sie boja Jezusa ze za chodzenie do kosciola siedzi sie w wiezieniu dlatego ze tylko Jezus moze zmienic swiat a oni sie tego boja
lila>> ja nawet sobie wygaszacz zrobiłam "9 milionów i więcej", bo wtedy jak to pisałam to tyle mi było potrzeba na moje marzenia i podzielenie się...
Chyba muszę zmienić wygaszacz na 50 mln... Hihihi!
Chyba muszę zmienić wygaszacz na 50 mln... Hihihi!
bromik-jak wygrałabym nawet 10 mln to już wiedziałabym co z nimi zrobić a co dopiero 50 mln.Na razie o tym nie myślę,jak się przypadkiem przytrafi to będę miała "problem".
Pzdr.
Pzdr.
faryzeusze jak pojmali apostolow to chcieli im zabronic glosic w tym imieniu .mogliby wszystko mowic prawic moraly ale nie glosic Jezusa.a wiadomo apostolowie postapili inaczej. a chyba cesarz ktory pozwolil rozwijac sie chrzescijanstwu wypowiedzial slowa Galilejczyku wygrales
ten wygaszacz, to dla ściągnięcia "pozytywnych wibracji", bo wierzę w "programowanie podświadomości"...
lila>> jak tak się zastanowisz i "podzielisz" to mało co zostanie...
Ja już robiłam takie "symulacje" i dlatego wywaliłam sobie taki wygaszacz, ale zważywszy na inflację(!), chyba zmienie na 50 mln... Przecież "od przybytku głowa nie boli"..
Ja już robiłam takie "symulacje" i dlatego wywaliłam sobie taki wygaszacz, ale zważywszy na inflację(!), chyba zmienie na 50 mln... Przecież "od przybytku głowa nie boli"..
bromik-ja jestem w tej dobrej sytuacji,że nie musiałabym się wygraną z nikim dzielić,no chyba,że z mężem.A co do inflacji to najnowsze wiadomości donoszą,że złoty ma się coraz lepiej.
lila>> odnośnie podświadomości=magii to się z Toba nie zgodzę... To jest "niezbadana potęga". Trochę to poćwiczyłam i ćwiczę dalej... i powim Ci,że gdybym "wyłączyła" mózg (czyli racjonalne myślenie) to wyszłabym na tym zdecydowanie lepiej (patrząc z perspektywy czasu)
bromik-czas to pojęcie względne.
Problem polega tylko na odpowiedniej jego interpretacji.
Problem polega tylko na odpowiedniej jego interpretacji.
lila>> terz wychodzi Twoje "uprzadkowane" podejscie do rzeczywistości (znak zodiaku), a moje jest bardziej metafizyczne...
lila>> i to że masz racjonalne podejście do rzeczywistości nie miało być obraźliwe... :) To tylko fakt, jak każdy z nas różnie odbiera dane "zagadnienie".
;))) Po dzisiejszej lekturze czacika
myśl nasuwa się jedna - KACZOR, to my pozdrawiamy Cię
z PSYCHOLIKA ;)))
myśl nasuwa się jedna - KACZOR, to my pozdrawiamy Cię
z PSYCHOLIKA ;)))
Witaj bromik: Kończę już nockę u Pasko i spadam do wyrka z nadzieją na pozytywne wibracje i to bynajmniej za pomocą wygaszacza, czego oczywiście i Tobie serdecznie i cieplutko życzę ;)
hosia>> wzajemnie! No ale sama powiedz, że taki wygaszacz to było by COŚ! Też "odpływam".. Kolorowych!
Możecie się zalogowac na TM? Mi ciągle wyskakuje "niepoprawna data rozpoczecia bonusów" cokolwiek to znaczy.
jest jest...
poranna prasówka :)
http://film.onet.pl/0,0,2079333,wiadomosci.html
z publicznością czy bez? co wy na to?
poranna prasówka :)
http://film.onet.pl/0,0,2079333,wiadomosci.html
z publicznością czy bez? co wy na to?
Witam :)
Czytając ten artykuł chyba czegoś nie rozumiałam ?
" Totalizator Sportowy chce, aby w Lotto grały młodsze niż dotąd osoby." - cytat słów Gawrona - tylko co na to nasz kochany Tusk,który chce zwalczać hazard z uwagi na to iż coraz to młodsze osoby uzależniają się od hazardu? hehe.
" - To jest trudny rynek - stwierdza Gawron, mówiąc o chęci odmłodzenia struktury graczy "
Panie Donaldzie,a Pan to czyta i nie grzmi ??? :):)
Czytając ten artykuł chyba czegoś nie rozumiałam ?
" Totalizator Sportowy chce, aby w Lotto grały młodsze niż dotąd osoby." - cytat słów Gawrona - tylko co na to nasz kochany Tusk,który chce zwalczać hazard z uwagi na to iż coraz to młodsze osoby uzależniają się od hazardu? hehe.
" - To jest trudny rynek - stwierdza Gawron, mówiąc o chęci odmłodzenia struktury graczy "
Panie Donaldzie,a Pan to czyta i nie grzmi ??? :):)
kiedy prz graniu systemem 1/2 kombinacji 2 bedzie wygrana,jak trafie obojetnie ktora parke?
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 16.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
9 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 2 1, 10, 12 -
64 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 2 1, 10, 12 -
68 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 3 2, 20, 12 +
35 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 3 1, 10, 12 -
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 16.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
9 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 2 1, 10, 12 -
64 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 2 1, 10, 12 -
68 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 3 2, 20, 12 +
35 w ML dn. 16.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 a 3 1, 10, 12 -
max-witaj!Weszly Twoje dwie liczby.Ja dzis uparcie poluje na 63 i 67.
Macdonald postawił na młodzież i widzimy tego skutki na ulicach.Natomiast ON czuje się świetnie -tak samo będzie z RZĄDEM.
" Choć nie narzekamy na swoje wyniki to mimo wszystko cały czas musimy myśleć o pozyskaniu nowych klientów, a do tego musimy stosować różne zabiegi i działania promocyjne - tłumaczy."
Srutu tutu Panie Gawron - wszyscy wiedzą,że frekwencja Wam spadła i co teraz?
Trzeba zrobić ładny show,aby młodych ludzi omamić ???
Nie ładnie,na prawdę nie ładnie - poprzez "działania promocyjne" werbować młodych.
Jedyna nadzieja w naszym strażniku moralności w Panu Donaldzie,który bądźmy dobrej nadziei do takich "działań" nie dopuści hehe :):)
Srutu tutu Panie Gawron - wszyscy wiedzą,że frekwencja Wam spadła i co teraz?
Trzeba zrobić ładny show,aby młodych ludzi omamić ???
Nie ładnie,na prawdę nie ładnie - poprzez "działania promocyjne" werbować młodych.
Jedyna nadzieja w naszym strażniku moralności w Panu Donaldzie,który bądźmy dobrej nadziei do takich "działań" nie dopuści hehe :):)
Madzia! Ty naprawdę tego nie zrozumiałaś ,czy sobie jaja z rana robisz. Zapewne z nudów.
Dlaczego Madziu Ty jeszcze nie pofrunęłaś jak gołebica. Edi ma rację. Totalna.
miks - masz rebusa na dzisiejszy dzień :
-czy nie zrozumiałam
-czy jaja sobie robię
poz i miłego dnia życzę !
-czy nie zrozumiałam
-czy jaja sobie robię
poz i miłego dnia życzę !
Mój komentarz odnośnie hazardu w Internecie na forum w temacie: „Spokój, harmonia, odprężenie”.
Zapraszam.
Zapraszam.
witam a kto ma na dziś parkę pewniaków na lotto może byśmy tak coś wspólnie wymyślili po parce .
Miroslav mozesz tez grac przez internet tylko bys musial pojechac do Skoczowa zalozyc sobie konto.
tylko niereformowalny idiota może odsyłać do takich opinii jak danteV, na które szkoda czasu.
Jątrzyć to każdy umie, a opracować coś logicznego to potrfią tylko ludzie, którzy myślą racjonalnie.
Zanim ktoś poleci podobne opinie niech się dwa razy zastanowi!!!
Jątrzyć to każdy umie, a opracować coś logicznego to potrfią tylko ludzie, którzy myślą racjonalnie.
Zanim ktoś poleci podobne opinie niech się dwa razy zastanowi!!!
Moje cyferki na 14.00. Nie padną 2,15,17,34,50,65,67.
Mam nadzieję, że nie zapeszam.
Mam nadzieję, że nie zapeszam.
No tak, to 67 rzeczywiście nie jest pewne, tak pół na pół. Jeszczę się zastanowię czy grać na nie.
A propo pewniaków, ja na nie nie gram ale gdyby to typowałbym takie 52,53,63,79.
na 14 MM 1 2 3 8 9
na 14 mm 1 8
pisałem pewna trójka, a tu nie weszło 69 i lipa sorry..........:(:(:(
77746 a miałem podać pewną dziesiątkę -to lepiej bym zrobił.Jeszcze lepiej jak bym na nią zagrał.
Wczoraj nie podawalam swoich typow i na dodatek sama nie zagralam a kase niezla moglabym ustrzelic, a dzis podalam, zagralam i nic nie udalo mi sie wygrac ;-)
edek pewnych to nie ma
Asiulka to sie niestety potem msci
Witam! może z tego komuś coś przypasi: 6,8,9,21,42,44,53,58,63,64 pozdrawiam.
Madziaryna1:
wlasnie tak to bywa. akurat na dzis mialam gorsze czucie.
Czasem sie zdarza ze jak podam na czacie to wlasnie nie trafiam dobrze, wczoraj mialam super dobre przeczucie ale kurcze nie zagralam i zla na siebie jestem zawsze w takich momentach.
wlasnie tak to bywa. akurat na dzis mialam gorsze czucie.
Czasem sie zdarza ze jak podam na czacie to wlasnie nie trafiam dobrze, wczoraj mialam super dobre przeczucie ale kurcze nie zagralam i zla na siebie jestem zawsze w takich momentach.
witam troche nie na temat
Chcesz poznać swoją przyszłość; datę śmierci; sprawdzić, czy jesteś chory na świńską grypę? Wyślij sms-a. Coraz więcej tego typu usług oferują różne portale internetowe i, jak alarmuje policja, coraz więcej Polaków z nich korzysta. Nie zdają sobie przy tym sprawy, że koszt wysyłanych sms-ów (tzw. sms-ów premium), może sięgać nawet kilkudziesięciu zł.
durne reklamy.i ludzie sie na to łapią
Chcesz poznać swoją przyszłość; datę śmierci; sprawdzić, czy jesteś chory na świńską grypę? Wyślij sms-a. Coraz więcej tego typu usług oferują różne portale internetowe i, jak alarmuje policja, coraz więcej Polaków z nich korzysta. Nie zdają sobie przy tym sprawy, że koszt wysyłanych sms-ów (tzw. sms-ów premium), może sięgać nawet kilkudziesięciu zł.
durne reklamy.i ludzie sie na to łapią
czesc
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 17.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
165 65 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 2, 20, 12 +
151 51 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 2, 20, 12 +
116 16 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 1, 10, 12 -
178 78 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 5 2, 20, 12 +
125 25 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 6 1, 10, 12 -
liczby od Ziuty,bylo blisko.....
165 65 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 2, 20, 12 +
151 51 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 2, 20, 12 +
116 16 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 1, 10, 12 -
178 78 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 5 2, 20, 12 +
125 25 w ML dn. 17.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 6 1, 10, 12 -
liczby od Ziuty,bylo blisko.....
chciałem zapytac dlaczego nie mozna ogladnac online losowania z 14:00???????????????????????????????????????????????????????????????????
To już nie jest standardowo a mianowicie jest brak 69 i siekierek 77:)
13max33 - mam dwie opcje do wybrania :)
pierwsza to mąż,który ma pojęcie o graniu i numerkach, a druga opcja to heh jak to napisać?
Pozostanie tylko posłuchać rady kolegi danteV !
pozd
pierwsza to mąż,który ma pojęcie o graniu i numerkach, a druga opcja to heh jak to napisać?
Pozostanie tylko posłuchać rady kolegi danteV !
pozd
a druga opcja jest taka przychodzi kominiarz i czyści komin a z komina na 22 wypadną dzisiaj takie numerki
39.44.72 Pozdrawiam
39.44.72 Pozdrawiam
liczby lotto na dziś 2,7,21,33,38,40
http://wiadomosci.onet.pl/2079743,11,policja_ostrzega_przed_sms-ami_premium,item.html
Parki MM na 22.00
12 30
30 60
59 79
79 80
32 79
41 59
73 78
28 51
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
12 30
30 60
59 79
79 80
32 79
41 59
73 78
28 51
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Totalizator Sportowy zniknie z telewizji Polsat. O emisję Studia Lotto walczą TVP i TVN - donosi portal Wirtualnemedia.pl.
Telewizja Polsat nie będzie walczyć o emisję Studia Lotto, zakończonego w ostatni czwartek. Do przetargu stanęły za to TVP i TVN.
Totalizator Sportowy chce, aby w Lotto grały młodsze niż dotąd osoby.
Nowe Studio zobaczymy na antenie w styczniu 2010 roku we wtorki, czwartki i soboty. O tym, która stacja będzie emitować losowania, przekonamy się w przyszłym tygodniu.
- Podtrzymujemy wolę, aby odbywały się one z udziałem publiczności. Ma to dla nas znaczenie głównie uwiarygodniające - mówi Piotr Gawron, rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego.
- To jest trudny rynek - stwierdza Gawron, mówiąc o chęci odmłodzenia struktury graczy. - Choć nie narzekamy na swoje wyniki to mimo wszystko cały czas musimy myśleć o pozyskaniu nowych klientów, a do tego musimy stosować różne zabiegi i działania promocyjne - tłumaczy.
Show, choć ma być bardziej dynamiczne, ma jednak pozostać w cieniu losowania.
Studio Lotto zniknie z Polsatu
Totalizator Sportowy zniknie z telewizji Polsat. O emisję Studia Lotto walczą TVP i TVN - donosi portal Wirtualnemedia.pl.
Telewizja Polsat nie będzie walczyć o emisję Studia Lotto, zakończonego w ostatni czwartek. Do przetargu stanęły za to TVP i TVN.
Totalizator Sportowy chce, aby w Lotto grały młodsze niż dotąd osoby.
Nowe Studio zobaczymy na antenie w styczniu 2010 roku we wtorki, czwartki i soboty. O tym, która stacja będzie emitować losowania, przekonamy się w przyszłym tygodniu.
- Podtrzymujemy wolę, aby odbywały się one z udziałem publiczności. Ma to dla nas znaczenie głównie uwiarygodniające - mówi Piotr Gawron, rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego.
- To jest trudny rynek - stwierdza Gawron, mówiąc o chęci odmłodzenia struktury graczy. - Choć nie narzekamy na swoje wyniki to mimo wszystko cały czas musimy myśleć o pozyskaniu nowych klientów, a do tego musimy stosować różne zabiegi i działania promocyjne - tłumaczy.
Show, choć ma być bardziej dynamiczne, ma jednak pozostać w cieniu losowania.
Ale fajną mapę Pasko zamieścił:) Od razu lepiej :)
Do wpisu Zuzia D. Bardzo ciekawe słowa padły z ust rzecznika Gawrona,zeby odmłodzić strukture graczy. Ciekawostka przyrodnicza, bo dotychczas firme Totalizator Sportowy "karmili" emeryci,rencisci i gospodynie domowe ( kazda z tych grup - prosze bez urazy ). Zatem pilnie obserwujmy jak to firma Totalizotor zmienia w/w strukture;p
Witam.Nareszcie-Polsat w nadawaniu losowań skończony
najwyższy czas.Tylko TVP- należy się emisja losowań
wszelkich gier Totalizatora Sportowego,jak również
transmisje rozgrywek sportowych.Pozdrawiam.
najwyższy czas.Tylko TVP- należy się emisja losowań
wszelkich gier Totalizatora Sportowego,jak również
transmisje rozgrywek sportowych.Pozdrawiam.