Wpisy 776 626 – 776 725
22 lutego 2012 19:23 → 22 lutego 2012 19:45, 100 wpisów
profesor1980
Lila..
albinlotto
13max33
13max33
Lila.. .
-----------------------------
-----------------------------
13max33
Nawiązuję jedynie do tego,że TS nie ujawnia "szczęśliwców" w trosce o ich bezpieczeństwo - jak dla mnie słaby argument ....
bo gdyby faktycznie było tak,że mafia czyha na tych zasobniejszych to żaden by się w naszym kraju nie uchował
bo gdyby faktycznie było tak,że mafia czyha na tych zasobniejszych to żaden by się w naszym kraju nie uchował
13,17,21,33
zauroczona nie ujawnia "szczesliwcow" ze wzgledu że sami szczesliwcy sobie tego nie zycza ty jak wygrasz mozez tak jak w angli przy butece szampana ujawnic sie
a tego to już nie wiem czy Ci szczęśliwcy chcą czy nie - żadnego nie spotkałam i nie miałam okazji zapytać ...
zauroczona "szczesliwiec" chetnie by w czpace niewidce poszedl do oddzialu jak by tylko mogl
A ja wygram bonusa....30 lutego.. ..
Druga data, to...1 kwiecień.. .
-----------------------------------------
Druga data, to...1 kwiecień.. .
andromeda
13max...Ty kurna pączku Tyuważaj żebyś się kurna nie zakrztusił tym pączkiem
Żartowałem z tym bonusem.. .
Nie ma ...30 lutego w kalendarzu.. .
------------------------------------------
Nie ma ...30 lutego w kalendarzu.. .
------------------------------------------
mala1438
Wędrowca netowy wszyscy o tym wiemy i bylismy spokojni o tego bonusa
776658. albinlotto 2012-02-22 (19:32) Albinlotto vs TS
zauroczona "szczesliwiec" chetnie by w czpace niewidce poszedl do oddzialu jak by tylko mogl
ee tam ostatnio jak byłam to spotkanych tam ludzi jakoś nie przytłaczał ciężar wygranej - raczej wyluzowani z uśmiechem na twarzy ...
ee tam ostatnio jak byłam to spotkanych tam ludzi jakoś nie przytłaczał ciężar wygranej - raczej wyluzowani z uśmiechem na twarzy ...
Albinlotto.. .
zauroczona czapki niewidki to sa dla milionerow
slim ....ale wiesz jak jest ..jak masz w czubie to wydaje się żę świeży jest
2,3,4,7,8,14,17,18,21,26,27,32,33,41,42,55,57,60,66,70
Wędrowca netowy
2,4,6,8,10
andromeda całe szczęscie zdrowa a tak wogóle to wszędzie jej pełno.... chilami nie daje mi nawet tu z Wami popisać bo już też się garnie do pisania
3,6,9,12,15,18