Wpisy 776 598 – 776 697
22 lutego 2012 19:00 → 22 lutego 2012 19:38, 100 wpisów
a u nas mieszka i żyje gościu,który jest tak obrzydliwie bogaty,ze ma nawet swoje statki w porcie,którymi sprowadza towar i co?
I żyje - jego rodzina tez,a ochronę ma tylko wtedy jak idzie do banku
I żyje - jego rodzina tez,a ochronę ma tylko wtedy jak idzie do banku
kathy...
gg36...
i jeszcze coś ... teraz osobiście w tamtym roku paradowałam z żywą gotówka równo wartą mniej więcej średniej wygranej w Mini,bo laska zażyczyła sobie taki własnie sposób zapłaty za mieszkanie i co?
wiedziało o tym dość dużo osób,bo i z kancelarii notarialnej i biuro obrotu nieruchomościami i osoby z banku no i te które mnie ochraniały w trakcie wędrówki z tą gotówką i kurde zobacz żyję ....
wiedziało o tym dość dużo osób,bo i z kancelarii notarialnej i biuro obrotu nieruchomościami i osoby z banku no i te które mnie ochraniały w trakcie wędrówki z tą gotówką i kurde zobacz żyję ....
------
Wędrowca....
21,33,49,57,77
5,14,79
2,3,79,80
Zauroczona.. .
Małe sprostowanie. Kilka lat temu w Studiu lotto był wywiad z osobą , która trafiła szóstkę w lotto. Był to męzczyzna, ale nie pokazywali jego twarzy.
-----------------------------------------------------
Małe sprostowanie. Kilka lat temu w Studiu lotto był wywiad z osobą , która trafiła szóstkę w lotto. Był to męzczyzna, ale nie pokazywali jego twarzy.
-----------------------------------------------------
Profesor.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
slim61...
Lila
profesor1980
Lila..
albinlotto
13max33
13max33
Lila.. .
-----------------------------
-----------------------------
13max33
Nawiązuję jedynie do tego,że TS nie ujawnia "szczęśliwców" w trosce o ich bezpieczeństwo - jak dla mnie słaby argument ....
bo gdyby faktycznie było tak,że mafia czyha na tych zasobniejszych to żaden by się w naszym kraju nie uchował
bo gdyby faktycznie było tak,że mafia czyha na tych zasobniejszych to żaden by się w naszym kraju nie uchował
13,17,21,33
zauroczona nie ujawnia "szczesliwcow" ze wzgledu że sami szczesliwcy sobie tego nie zycza ty jak wygrasz mozez tak jak w angli przy butece szampana ujawnic sie
a tego to już nie wiem czy Ci szczęśliwcy chcą czy nie - żadnego nie spotkałam i nie miałam okazji zapytać ...
zauroczona "szczesliwiec" chetnie by w czpace niewidce poszedl do oddzialu jak by tylko mogl
A ja wygram bonusa....30 lutego.. ..
Druga data, to...1 kwiecień.. .
-----------------------------------------
Druga data, to...1 kwiecień.. .
-----------------------------------------
andromeda
13max...Ty kurna pączku Tyuważaj żebyś się kurna nie zakrztusił tym pączkiem
Żartowałem z tym bonusem.. .
Nie ma ...30 lutego w kalendarzu.. .
------------------------------------------
Nie ma ...30 lutego w kalendarzu.. .
------------------------------------------
mala1438
Wędrowca netowy wszyscy o tym wiemy i bylismy spokojni o tego bonusa
776658. albinlotto 2012-02-22 (19:32) Albinlotto vs TS
zauroczona "szczesliwiec" chetnie by w czpace niewidce poszedl do oddzialu jak by tylko mogl
ee tam ostatnio jak byłam to spotkanych tam ludzi jakoś nie przytłaczał ciężar wygranej - raczej wyluzowani z uśmiechem na twarzy ...
ee tam ostatnio jak byłam to spotkanych tam ludzi jakoś nie przytłaczał ciężar wygranej - raczej wyluzowani z uśmiechem na twarzy ...