Wpisy 776 566 – 776 665
22 lutego 2012 18:33 → 22 lutego 2012 19:34, 100 wpisów
To gratuluję Może kiedyś Twój wynik pobiję... A potem Ty mój Czego Wam wszystkim życzę!
joker007 ...dzięki....jestes dobrym organizatorem liczb trafisz 10/10
c.d
dlatego wytypowana na sucho 10/10 czy 6/6 w lotto - nie przyprawiłaby mnie o zawał czy niesmak o którym wspomina zacna osobistość tutejszego czata ...
dlatego wytypowana na sucho 10/10 czy 6/6 w lotto - nie przyprawiłaby mnie o zawał czy niesmak o którym wspomina zacna osobistość tutejszego czata ...
mirnam witaj...ja dzis juz puszczona tylko 1 kupon...ja skromna osoba...jak mam wygrać to wygram 1 kuponem tak tak to raz juz zrobiła.
Dzieki za liczby
Dzieki za liczby
moje nie suche typki;3,16,17,23,24,55,61,62,71,76 st*2
i do tego joker 10
@ ulala
Razem wygramy! TS w końcu jest od tego, by go skubać z kasy Miłego wieczoru
@ zauroczona
W losowaniu nie powinno się używać maszyn , ale to temat na dłuższą rozmowę ... Zauważ, że wtedy nic im nie da znajomość naszych zakładów, jeśli nie będą kontrolowali wyników...
Razem wygramy! TS w końcu jest od tego, by go skubać z kasy Miłego wieczoru
@ zauroczona
W losowaniu nie powinno się używać maszyn , ale to temat na dłuższą rozmowę ... Zauważ, że wtedy nic im nie da znajomość naszych zakładów, jeśli nie będą kontrolowali wyników...
witam wszystkich grających siemanko
gg36....
ulala...
gg36....z wygranych wczoraj mini lotto 1/5i MM 3/10
aaa i jeszcze jeden taki drobny szczególik,o ile mogę - dostęp do neta ma bardzo wysoki % ludzików,net na dobre hula już załóżmy 8 lat - i przez ten okres nigdy nikt na necie nie zamieścił skanu głównej wygranej - czy to MM czy Joker czy Lotto,Mini Lotto,zdrapka ... i nie wierzę w to,że nie znalazł by się przez tyle lat żaden idiota,/wszak wielu tu takich spotkać można/który aby pochwalić się i zabłysnąć nie zrobiłby tego ....
zauroczona
jak byla ta rekordowa kumulacja to szostke w wawie trafil podobno jakis koles pochodzacy z wroclawia, ponoc umiescil skan na profilu na fb i sluch po nim zaginal ;]
jak byla ta rekordowa kumulacja to szostke w wawie trafil podobno jakis koles pochodzacy z wroclawia, ponoc umiescil skan na profilu na fb i sluch po nim zaginal ;]
gg36...
a u nas mieszka i żyje gościu,który jest tak obrzydliwie bogaty,ze ma nawet swoje statki w porcie,którymi sprowadza towar i co?
I żyje - jego rodzina tez,a ochronę ma tylko wtedy jak idzie do banku
I żyje - jego rodzina tez,a ochronę ma tylko wtedy jak idzie do banku
kathy...
gg36...
i jeszcze coś ... teraz osobiście w tamtym roku paradowałam z żywą gotówka równo wartą mniej więcej średniej wygranej w Mini,bo laska zażyczyła sobie taki własnie sposób zapłaty za mieszkanie i co?
wiedziało o tym dość dużo osób,bo i z kancelarii notarialnej i biuro obrotu nieruchomościami i osoby z banku no i te które mnie ochraniały w trakcie wędrówki z tą gotówką i kurde zobacz żyję ....
wiedziało o tym dość dużo osób,bo i z kancelarii notarialnej i biuro obrotu nieruchomościami i osoby z banku no i te które mnie ochraniały w trakcie wędrówki z tą gotówką i kurde zobacz żyję ....
------
Wędrowca....
21,33,49,57,77
5,14,79
2,3,79,80
Zauroczona.. .
Małe sprostowanie. Kilka lat temu w Studiu lotto był wywiad z osobą , która trafiła szóstkę w lotto. Był to męzczyzna, ale nie pokazywali jego twarzy.
-----------------------------------------------------
Małe sprostowanie. Kilka lat temu w Studiu lotto był wywiad z osobą , która trafiła szóstkę w lotto. Był to męzczyzna, ale nie pokazywali jego twarzy.
-----------------------------------------------------
Profesor.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
slim61...
Lila
profesor1980
Lila..
albinlotto
13max33
13max33
Lila.. .
-----------------------------
-----------------------------
13max33
Nawiązuję jedynie do tego,że TS nie ujawnia "szczęśliwców" w trosce o ich bezpieczeństwo - jak dla mnie słaby argument ....
bo gdyby faktycznie było tak,że mafia czyha na tych zasobniejszych to żaden by się w naszym kraju nie uchował
bo gdyby faktycznie było tak,że mafia czyha na tych zasobniejszych to żaden by się w naszym kraju nie uchował
13,17,21,33
zauroczona nie ujawnia "szczesliwcow" ze wzgledu że sami szczesliwcy sobie tego nie zycza ty jak wygrasz mozez tak jak w angli przy butece szampana ujawnic sie
a tego to już nie wiem czy Ci szczęśliwcy chcą czy nie - żadnego nie spotkałam i nie miałam okazji zapytać ...
zauroczona "szczesliwiec" chetnie by w czpace niewidce poszedl do oddzialu jak by tylko mogl
A ja wygram bonusa....30 lutego.. ..
Druga data, to...1 kwiecień.. .
-----------------------------------------
Druga data, to...1 kwiecień.. .
-----------------------------------------