Wpisy 775 535 – 775 634
21 lutego 2012 23:29 → 22 lutego 2012 00:12, 100 wpisów
robal... i powwoo
13max....dobranocja tak wiem , ty czekasz zboczuchu
krzysio...na co ma czeka?dzisiaj ma embargo i znowu piwnica go czeka
lila..widzisz jeden 13max chciał przyjechać np ..albo u ciebie albo inne kobita ....na koncu ja wiem troche nie wszystkoi znikam...
krzysio...do mnie max ma zawsze wjazd.do domu oczywiście i krzywdy mu nikt nie zrobi bo by był ten ktos hmmmm nie ważne i Ty tak samo masz wjazd
ulala
- p Pikuś itd mieliśmy hoho ho 5/18
kilka chwil potem był wpis z 8/17
- p Pikuś itd mieliśmy hoho ho 5/18
kilka chwil potem był wpis z 8/17
ja nic nie mówiłem na maaxa ,podobne nie jestem pintol
Robalu...ja dzisiaj miałam 8 z 18 jeśli o mnie chodziteraz mi przypomniałes i teraz sprawdziłam,ale nie wysłane systemem
lila...młody zrobią troche krzywdy np łazić albo łobuzu coś itp , wiekszy wiek normalny
krzysio ...zboczuch poczekaj jak pojadę do Ciebie i pójdziemy na balety ...zobaczymy wtedy jak staniesz w oko w oko z i co zrobisz
krzysio..maxa nikt nie ruszy nawey paluszkiem tym najmniejszym ,zresztą chyba by się nie dał do kuźwy maryny
lila....jeden 13max ma mówić u mnie buhaha ...jesteś za daleko
lila...no wiem no wie i wiem dokładnie i masz cicho i nie gadaj tu
jestem bylem i bede tak samo jak jebalem jebie i bede jebal klony
roxlila
- "obawiam" się, że tak naprawdę - ze 3/4 jest niewysłanych
ulala
23
ulexxa
jesteś jeszcze ? o 18 zrobiłem sobie przerwę od czatu / na szczęście/ i nie mogłem odpowiedzieć , ale i tak nie do końca rozumiem - z czym namieszałem ? co "stamtąd" ?
- "obawiam" się, że tak naprawdę - ze 3/4 jest niewysłanych
ulala
23
ulexxa
jesteś jeszcze ? o 18 zrobiłem sobie przerwę od czatu / na szczęście/ i nie mogłem odpowiedzieć , ale i tak nie do końca rozumiem - z czym namieszałem ? co "stamtąd" ?
13max...ja wiem gdzie u ciebie ...a u mnie nie wiesz
i znikam..
i znikam..
lila...
ROBAL....ja wysyłam systemem tylko w piatekpisałam to juz kiedys tu na czacie,gdzie byłeś jak ta lekcja była?
zakon ....byłem tam na zabawy DISCO na imprezka
13max...walnąłeś zdrowo czy się omsknęło? Bo dzisiaj go widziałam więc się omsknęło
robal ...ta firmę co podał co miała niby być nie ma a i pod oknami i domofonem nikt nie dzwonił ...cisza ....ale czekam nadal
13max...tam nie jadę nie mam siły ruchui dobranoc panstwuu
roxlila
- nie piszę teraz o Twoich - tylko mnóstwo takich wpisów widzę - "dzięki, ale nie...", "to tylko test" itd
- nie piszę teraz o Twoich - tylko mnóstwo takich wpisów widzę - "dzięki, ale nie...", "to tylko test" itd
13max...to poczekaj..ta co ma do warszawy jechac zwiedzać na bank odwiedzi Twój zacny dobytek,adres juz spisany na 100%
Lila ...juz jeden się umawiał na trakcie o 5 rano i tez go nie było ...mam jakiegoś pecha cz jak
zakon
stał już CH - Land ? coś tam zagrywałeś ?
- buk jest i ze dwie kolektury
stał już CH - Land ? coś tam zagrywałeś ?
- buk jest i ze dwie kolektury
lilaaaa....
ulala...
ulala...
Dobra uciekam bo jeszcze wariata na dworek muszę zabrać tak więc ....Zyczę wam stosunkowo udanej nocki
13max.....teraz nie ma z kim andrucha
i znikam
i znikam
Robal...pojawiam sie i nikt mła nie widzi....przyszłam lile na dobranoc
13max...buhahaha jeszcze nie śpi andrucha , specjalna jeszcze czyta tuu i poowwoo
13max... no dobrze ty masz mówić