Wpisy 774 835 – 774 934
21 lutego 2012 20:52 → 21 lutego 2012 21:14, 100 wpisów
dla wszystkich tu sympatyzujących - aby mieli na uwadze - młody i nade wszystko bogaty,bo ona biednego niet (mam na gg)
IDIOTKO I CO MA TUTAJ DO RZECZY MOJA SZKOŁA I ZAWÓD KTÓREGO NIE WYKONUJĘ BO NIE WIEM ZA BARDZO
no tak ja żadko tu zagladam ...przypomniały mi się stare dobre czasy ..z kogucikiem i kto tam taki był co rzucał sie do każdego ????jakoś na "m"
A TY SUKO ZAPOMNIAŁAS JAK MÓWIŁAS NIE WAŻNE JAKI BY BYŁ WAŻNE ŻEBY SRAŁ KASĄ ???
mag.. >> te wpisy świadczą tylko,że pozbawiona jest empatii ma o sobie bardzo wysokie mniemanie no i dzieci to pasozyty - ciekawe jak kathy ze swoją 3 się do tego ustosunkowała ...
eeeeee to facet był ......
A NAJLEPSZE JEST JAK SUKA WAŁBRZYSKA ZACZYNA Z WSZYSTKIMI TOCZYĆ WOJNĘ A POTEM LECI DO PASKO NA SKARGĘ JAKA TO ONA BLADŹ JEST POKRZYWDZONA JAK TO WSZYSCY JEJ DOPIEKLI,JAZDA Z K.U.R.W.A.M.I
nie ma dzieci facet ją zaniedbuje to wali na dekiel śmieciowi ...
PUDZIAN TAKIE ŻYCIE JAKIE JA MAM PRYWATNE TO TY SUKO MOŻESZ SOBIE TYLKO POMAŻYC
deki...kabaret olgi lipińskiej
SUKO77...NAROBIŁAS SOBIE BACHORÓW TYLKO JEST 1 PROBLEMC***OWO O NIE DBASZ,CHLASZ,ZAŻYWASZ LEKI,***NA JESTEŚ? nIE TAK SIĘ CHYBA WYCHOWUJE DZIECI. A TE TWOJE WIBRATORY TO CHYBA JEDYNA TWOJA ROZRYWKA
MADZIA MA DZIECI A TY CO SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAK PALUCH W WIRTULNYM ŚWIECIE.. ZYJESZ
SUKO77 JA O CIEBIE?PRZECIEZ TY PIZDY NAWET NIE MASZ,O KOGO TU BYC ZAZDROSNYM
o moje zycie o którym ciagle pisze, o moje dzieci - ale jej wali na łeb ...
665558. lila 2011-12-25 (14:43) NASA
majoreczka..ja tez się nie będę prosića za mąż i tak wyjdziemy,jak nie z tym to z innym
TOBIE SIĘ WYDAJE .....
majoreczka..ja tez się nie będę prosića za mąż i tak wyjdziemy,jak nie z tym to z innym
TOBIE SIĘ WYDAJE .....
lila jesteś WIELKA
PRZEPRASZAM czy tu biją
PRZEPRASZAM czy tu biją
TWOJE DZIECI?NAJPIERW O NIE ZADBAJ BO SAMA MI OPOWIADAŁAS KIEDYŚ ŻE ZAMIST KALAFIORA DO ZUPY W***OLIŁABYS LAPTOPAWSZĘDZIE CI TOWAŻYSZY,NAWET W KUCHNI
lila...
deki
no i ja oczywiscie
deki
no i ja oczywiscie
SUKO77..TY Z KOBIETY NIE MASZ JUZ NIC,TO CO MIAŁAS TO CI WYCIELI I TERAZ RAK NA MÓZG CI JEBNĄŁ
SUKO77 TYLKO PRZYPOMNĘ CI FRAJERZYCO ŻE TO NIE JA CODZIENNIE ZACZYNAM TYLKO TY ŚMIECIARO
śmieciu myslisz,że TY mnie obrazisz ?
za słaba i za mała jesteś i nic nie znaczaca - no chyba,ze tylko jako rozrywka czatowa
za słaba i za mała jesteś i nic nie znaczaca - no chyba,ze tylko jako rozrywka czatowa
17,33,49,60
77 RZYGA TOBĄTU NIKT CIĘ NIE LUBI I NIKT NAWET NIE WITA SIĘ Z TOBA OPRÓCZ KILKU OSÓB ,WSZYSTKICH SIĘ CZEPIAŁAŚ OD ZAWSZE,WIĘC ZASTANÓW SIĘ NAD SOBA,JESZCZE MOŻE MASZ JAKĄŚ SZANSĘ
MADZIA DZIECI MA A TY?? TY NIGDY NIE BEDZIESZ MATKA CHOCIAZ "PODOBNO" POWTARZAM PODOBNO MASZ !!!
77 A TY MYSLISZ ŻE TY MNIE OBRAZISZ?DAMSKIE SIĘ NIE LICZĄ ,PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE A I TAK KIEPSKO SKONCZYSZ,PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ I TO NIE GROŹBA A PÓKI CO JUTRO CZEKAM W WARCE
o juz wiem ja zgarnęłam kiedyś od kogoś co się zwał "murphy" a edi8 zawsze kłócił sie z kogucikiem19
nikt mnie nie wita prócz paru osób - sama sobie zaprzecza,nie potrafi nawet zdania sklecić
Ty matką też nie będziesz ...
Ty matką też nie będziesz ...
MAG SUKO!!!! A TY MASZ DZIECI????CIEKAWE KTÓRĘDY BY CI WYSZŁY NIE LUBIĘ SZKODNIKÓW I TO RYLE W TYM TEMACIE
ku*** dwie jebane szmaciary
JESTES JAŁOWA I NA MATKE SIĘ NIE NADAJE MUSISZ SIE WKOŃCU ZTYM POGODZIC!!!
Lila chodż na browara
mag...pier>>>>> sie suko jebana
c*** ci w dupę ***o
MAG TY SOBIE MOŻESZ ZAMIEŚĆ ALE NAJPIERW SWÓJ ZJEBANY MÓZG BO TAM MASZ NIEZŁY ROZPIŹDZIAJ
wal się na ryj
zdychaj szumowino
dawaj masz coś jeszcze suko
czekam szumaowino
ale awatury oby kobity
madzia....jak ty jeszcze chcesz do kogo
ja mówie powazne nic typuje w profilu , tez nic nie pisze tu ani koniec kropka,,,zobaczysz do pózna
ja mówie powazne nic typuje w profilu , tez nic nie pisze tu ani koniec kropka,,,zobaczysz do pózna
Pasko..najpierw poczytaj kto do kogo się pierwszy rzucił a potem banuj jak jestes potrzebny to cie nie ma a jak nie jestes to zaraz bany rozdajesz
A teraz powiedz mi Adminie jak ty sobie z tym radzisz,uważasz,że żółta karteczka od czasu do czasu wystarczy i sprawa załatwiona.Przykre
no i się porobiłoa kredyciku dalej nikt nie chce