Wpisy 774 713 – 774 812
21 lutego 2012 20:29 → 21 lutego 2012 20:47, 100 wpisów
wypi****
SIAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAALAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
won ***y
torsan wypi*****
goń sie chu******
jackwar....
deki....
no własnie
raz, landaro wstrętna film nie był przeznaczony dla Ciebie
drugie to pokaz się śmieciu na żywca jak ja
ponabijam sie i ja z Ciebie i z Twojego gustu kretynko ...
drugie to pokaz się śmieciu na żywca jak ja
ponabijam sie i ja z Ciebie i z Twojego gustu kretynko ...
ja tez widziałem film
licz się ze słowmi.. bo ja nie madzia dostanie w papę i zęby policzysz!!
lila...
mag.. >> daj spokój to przecież wieczorami już spite i nie wie co pisze - wysoka jak brzoza i głupia jak koza sprawdza się w jej przypadku 100%
siemankoco tutaj się dzieje
suko877....spita to ty jestes wieczorami i nie dość że spita ,z syndromem niedopchnięcia to jeszcze wydzwaniasz po ludziach i im dupę trujesz.nałykaj się znowu tabletek może świat odpocznie od ciebie,z góry piszę,na pogrzeb nie przyjeżdżam
tak wygrywa się ty możesz tylko pomarzyći wtawiać chatki CUDZE NA SPRZEDAZ HAHAHAHAHAHA
mag...pomarzyć to TY możesz babo chłopie,ciebie stac tylko na kity wciskane nowym i na nic więcej
ojejej hej Lila
SIAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAALALALALAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLALALALALALALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe jaka kobitka jak na mojej ulicy są 2 domy a w jednym kawaler mieszka
mag...babo chłopie kiedys ktoś do mnie napisał że do pasa wyglądasz jak pudzian a od pasa jak dwa Pudziany
a może ktoś potrzebuje kredytcik tak na 10 tys. - tyle brakuje mi do planuwszystko przez telefon możemy załatwić
no niestety mam ,a jak ci żal pizde ściska to sobie kup,w końcu wygrałam 10/10
babo-chłopie
jeb**** babo chłop
żebyś sobie wiedziała głupi śmieciu do mag.. w kwestii fizycznej jesteś tylko ... śmieciem,a tutaj istniejesz tylko dzięki tysiącom bzdetnych wpisów,które podciągają ten portal i ściągają takich jak Ty ...
moje fotki sa naturalne ..a twoje za parawnem by wasów nie było widać
jackwar 9,9%
SUKO WAŁBRZYSKA JUTRO CZEKAM W WARCE.OBIJĘ CI RAZ KONKRETNIE TEN ZAPYZIAŁY RAYJDAWAJ SUKO,SKOŃCZYŁO SIĘ BABCI SRANIE
czytam pewnie ze czytam
no pochwal sie jak to trafiłas 2 cyferki i miałas 5 trójek... i to cie boli ,ze mag zwrócła ci uwage KŁAMCZUCHO!! WSTRETNA!!!