Wpisy 770 913 – 771 012
19 lutego 2012 22:36 → 19 lutego 2012 22:54, 100 wpisów
Krysia a ty grasz teraz na swoje liczby nadal
Tomku ja już cały tydzień mam dość...mąż codziennie coś robił....zdzieranie starych płytek,później nowe płytki na podłogę,fugi malowanie a od piątku walka z nowymi meblami a ściany takie proste że tylko sobie w głowę strzelić...a dzisiaj układnie zaczęłam i mnie wygonili bo z brzuchem troszkę zaczęłam przesadzać
Tomku tak ciągle gram swoimi liczbami ...i zastanawiam się czy nie brać od jutra z maszyny
mi sie wydaje ze tu jest blokada konieczna dla tego zjeba
Krysia ja ostatnio kilka dni coś słabo mi wchodzą liczby
milan1980
13max...
tyg..***a!odważny jesteś przed monitorem tylko ku...wo!!!!
Krysia na tych liczbach z 1 grudnia co wysłałem w Pile na chybił trafił już 17 lutego bym po trzeci 7/10
Tomku ja jutro sobie poskreślam chyba sama i wyślę oboki....zobaczymy co z tego wyniknie...będą w moim profilu ...tradycyjnie
no coś ty aż tak dobry zestaw dostałeś????
no coś ty aż tak dobry zestaw dostałeś????
domyslam się jak musisz wyglądać
Lila..
bonusik będzie aktualny
Krysia 6 grudnia 18 stycznia i właśnie 17 lutego kolejne 7/10 bym miał żeby to człowiek wiedział
ulala tylko jak ta kuuurrwa sie pojawia to zaczyna mnie obrazac kawal komputerowej ***y i tyle
deki...dobrze że nie masz kanta bo faktycznie by Ciebie cmoknął i jakiegoś dziadostwa byś się nabawił ,po c*** ci to
tyg, tyg, co z ciebie wyrośnie?!
Martwię się już od tyg odnia.
Zębów nie myjesz, kolegów wciąż bijesz,
dziurę masz w najnowszych spodniach
tyg, tyg, pomysły masz straszne,
grzeczny bądź wreszcie i miły.
Po co stryjkowi obgryzłeś guziki,
nie mam do ciebie już siły.
tyg..jeba,,ny leszcz
dobra juz znikam..teraz oglądoom TV
ulala.
lila.
profff..
zakon..
robaluu.. ja wiem ty teraz czytasz z kim
ulala.
lila.
profff..
zakon..
robaluu.. ja wiem ty teraz czytasz z kim
deki -to ty kanciatego masz? Jesteś wojennym weteranem ,szanuję ale jeszcze nie widziałem protezy kanciatej
tyg..jak ja chętnie bym cie gnido frajerska dorwał
Krysia i dlatego ja zamierzam w piątek jechać do Piły i wysłać moim sposobem ale na razie na powstańców a za miesiąc bym wysłał na deptaku w tej budce tam gdzie były te 7/10
krzysio...
Krysia moim sposobem ale na chybił trafił
Tomku ta budka na deptaku faktycznie jest w miarę szczęśliwa...domyśliłam się że w ten sposób
Krysia ale nie wiem czy widziałaś przedtem jak w Chodzieży ktoś trafił w jednym dniu dwie główne wygrane w MINI LOTTO
Jazda z Ku**** na maxa
tyg..cioto wsadziłbym ci cwelu lutownice w dupe to dopiero byś się spocił
Krysia ja tylko wiem w jakiej kolekturze ta wygrana padła i wiem że to była kobieta i skreśliła swoje liczby
Krysia przyznaje ta budka jest jak dla mnie bardzo szczęśliwa ale powstańców wlkp 167 także
bo u nas też kiedyś był przypadek że facet się pomylił i wysłał ten sam kupon ale wygrał w multi 5/5
lila-lokówka jest do czegoś innego aj ty masochistko -zaczynasz mi się podobac
Krysia prawdopodobnie tak bo o drugiej wygranej nie słyszałem a Chodzież nie jest tak duża żeby wiadomość się nie rozeszła
Tomku jeśli będę znowu w Pile to muszę podjechać na te Powstańców....pisałeś że to w jakimś markecie czy mam juz taką sklerozę
TYG...lokówka jest to co cię jara najbardziej,wiemy,w sklepie kosztuje grosze,zafunduj sobie
Liluś synek strasznie broi i czasami nie daję rady tak bolą mnie boki
Krysia w markecie NETTO
zostało jeszcze 3,5 miesiąca...ciekawe jak będzie mnie kopał gdy podrośnie w brzuszku
kathyy....zapomniałem nie witałem