Wpisy 770 879 – 770 978
19 lutego 2012 22:29 → 19 lutego 2012 22:47, 100 wpisów
deki ...tak trzeba teraz zamieszać ale o 14 wyłapałem 3/3 grubo na 20/28/36
w domciu remont kuchni i jak na razie mam wszystkiego dośća od jutra moja kolej na porządkowanie ...
Krysia no właśnie bo mnie też tu dużo razy nie ma
torsan....jak lila nie było tu ...a ty specjalny ładnie zachowałes nie wystawiałeś emotki śmiechu...prawda chcesz zaczepka lila
krzysio..on mnie prowokuje aż go zjebie w końcu i tak się to zakończy
TYG...dekiemu to ty możesz ***a wycieraczkę odkurzyc ewentualnie i nic więcej
zena..
Krysia remont to naprawdę pełno pracy wiem coś o tym
TYG..ja ci mogę móżg odkurzyc jak chcesz bo w tym nic nie maszjestes pusty w ryj
i do tego mieszkanie jest tak "rozkopane" ale co zrobić jak trzeba to trzeba czysto i świeżo też musi być w mieszkaniu
zena..dobranoc
Krysia a ty grasz teraz na swoje liczby nadal
Tomku ja już cały tydzień mam dość...mąż codziennie coś robił....zdzieranie starych płytek,później nowe płytki na podłogę,fugi malowanie a od piątku walka z nowymi meblami a ściany takie proste że tylko sobie w głowę strzelić...a dzisiaj układnie zaczęłam i mnie wygonili bo z brzuchem troszkę zaczęłam przesadzać
Tomku tak ciągle gram swoimi liczbami ...i zastanawiam się czy nie brać od jutra z maszyny
mi sie wydaje ze tu jest blokada konieczna dla tego zjeba
Krysia ja ostatnio kilka dni coś słabo mi wchodzą liczby
milan1980
13max...
tyg..***a!odważny jesteś przed monitorem tylko ku...wo!!!!
Krysia na tych liczbach z 1 grudnia co wysłałem w Pile na chybił trafił już 17 lutego bym po trzeci 7/10
Tomku ja jutro sobie poskreślam chyba sama i wyślę oboki....zobaczymy co z tego wyniknie...będą w moim profilu ...tradycyjnie
no coś ty aż tak dobry zestaw dostałeś????
no coś ty aż tak dobry zestaw dostałeś????
domyslam się jak musisz wyglądać
Lila..
bonusik będzie aktualny
Krysia 6 grudnia 18 stycznia i właśnie 17 lutego kolejne 7/10 bym miał żeby to człowiek wiedział
ulala tylko jak ta kuuurrwa sie pojawia to zaczyna mnie obrazac kawal komputerowej ***y i tyle
deki...dobrze że nie masz kanta bo faktycznie by Ciebie cmoknął i jakiegoś dziadostwa byś się nabawił ,po c*** ci to
tyg, tyg, co z ciebie wyrośnie?!
Martwię się już od tyg odnia.
Zębów nie myjesz, kolegów wciąż bijesz,
dziurę masz w najnowszych spodniach
tyg, tyg, pomysły masz straszne,
grzeczny bądź wreszcie i miły.
Po co stryjkowi obgryzłeś guziki,
nie mam do ciebie już siły.
tyg..jeba,,ny leszcz
dobra juz znikam..teraz oglądoom TV
ulala.
lila.
profff..
zakon..
robaluu.. ja wiem ty teraz czytasz z kim
ulala.
lila.
profff..
zakon..
robaluu.. ja wiem ty teraz czytasz z kim
deki -to ty kanciatego masz? Jesteś wojennym weteranem ,szanuję ale jeszcze nie widziałem protezy kanciatej
tyg..jak ja chętnie bym cie gnido frajerska dorwał
Krysia i dlatego ja zamierzam w piątek jechać do Piły i wysłać moim sposobem ale na razie na powstańców a za miesiąc bym wysłał na deptaku w tej budce tam gdzie były te 7/10
krzysio...
Krysia moim sposobem ale na chybił trafił
Tomku ta budka na deptaku faktycznie jest w miarę szczęśliwa...domyśliłam się że w ten sposób
Krysia ale nie wiem czy widziałaś przedtem jak w Chodzieży ktoś trafił w jednym dniu dwie główne wygrane w MINI LOTTO