Wpisy 769 822 – 769 921
19 lutego 2012 14:36 → 19 lutego 2012 15:01, 100 wpisów
Lila ....i bez ślubu można zostać szwagrem
przy takim arsenale zostaliśmy szwagrami
przy takim arsenale zostaliśmy szwagrami
mala...dobrze że auta nie ruszyli bo wtedy już byś tylko na pogrzeb przyjechała
Max ale jak mogłeś odebrać prezent jak Ty u Lili w piwnicy siedziałeś
mala..tak to jest jak się jednemu bobra zachciewa a drugiemu szwagra
HARTGE...to chyba piwnice pomyliłeś bo u mnie dżem to tylko w lodówce stoi a kompotów nie pijam ,chyba że z %
mala557...niema gdzieś uciekły
Lila ...brakuje tylko jeszcze jednego szwagra profesora i komplecik jest
Lila...
Caryca nie wymienię Imienia
szukała wytrawnego kochanka, lecz żaden z kandydatów nie wytrwał dłużej niż 50 orgazmów. Nie wymienię Imienia była niepocieszona. Wkrótce jednak dowiedziała się, że w dalekiej syberyjskiej puszczy mieszka młody drwal, który może zaspokoić każdą kobietę. Udała się więc do owego drwala i mówi:
- Albo zaspokoisz mnie 100 razy, albo mój kat zetnie ci głowę.
Drwal się zgodził i wspólnie z caryca odliczali kolejne orgazmy drwala :
- 1, 2, 3, ..50, .. 90, .. Caryca - nie wymienię imienia - już nie wytrzymuje, ale drwal mówi: "miało być 100, to będzie 100", i liczą dalej.. Gdy doszło do 99 orgazmu - Nie wymienię imienia kłamiąc krzyczy:
- 100!
- Nie, 99 - mówi drwal.
- 100, według moich rachunków jest już setny raz.
- Caryco, mówi drwal, ja jestem człowiek prosty, ale uczciwy, pogubiliśmy się w rachunkach, więc - zaczynamy od nowa!
szukała wytrawnego kochanka, lecz żaden z kandydatów nie wytrwał dłużej niż 50 orgazmów. Nie wymienię Imienia była niepocieszona. Wkrótce jednak dowiedziała się, że w dalekiej syberyjskiej puszczy mieszka młody drwal, który może zaspokoić każdą kobietę. Udała się więc do owego drwala i mówi:
- Albo zaspokoisz mnie 100 razy, albo mój kat zetnie ci głowę.
Drwal się zgodził i wspólnie z caryca odliczali kolejne orgazmy drwala :
- 1, 2, 3, ..50, .. 90, .. Caryca - nie wymienię imienia - już nie wytrzymuje, ale drwal mówi: "miało być 100, to będzie 100", i liczą dalej.. Gdy doszło do 99 orgazmu - Nie wymienię imienia kłamiąc krzyczy:
- 100!
- Nie, 99 - mówi drwal.
- 100, według moich rachunków jest już setny raz.
- Caryco, mówi drwal, ja jestem człowiek prosty, ale uczciwy, pogubiliśmy się w rachunkach, więc - zaczynamy od nowa!
13max33...
HARTGE.....niewidzisz dom na przeciwko?to podejdź i kucnij przed okienkiem na dole,może cię wpuści szwagierstwo pieprzone
bonusik dojdzie do 2 mil
lila...
HARTGE...zadzwoń do drzwi,a oni niech tam gniją w tej piwnicy.napijemy się krupniku
Lila ...są puste butelki ...a nam naprawdę jest tam dobrze ....tylko obiadek nam przynieś Prosimy oczywiści
lila ...a my mamy procenty % nie jesteśmy już głodni zaraz dzwonimy na FULL SERVICE
Ja zaraz na obiadek idę
schabik w sosie
Witam wszystkich na czacie