Wpisy 76 963 – 77 064
13 listopada 2009 19:41 → 14 listopada 2009 12:05, 100 wpisów
hipopotan - to mogłeś tego informatyka poprosić aby Ci zainstalował gg,przecież gg nie obciąża kompa - a jest przydatne.
pozd
pozd
a teraz w komputerze co jakis czas pszeskakuje zegar i zmienia sie godzina nie wiem czy to wirus czy cos jest popsute
Edi8- nie wiem,naprawdę nie wiem.
Jeśli 3 osoba,to parę wpisów wcześniej winno być "trafił".
jednak jest "trafiono"
Ja mam doktorat z psssssychiatrii nie z pisowni,no tyle wątpliwości,tyle wątpliwości.
Jeśli 3 osoba,to parę wpisów wcześniej winno być "trafił".
jednak jest "trafiono"
Ja mam doktorat z psssssychiatrii nie z pisowni,no tyle wątpliwości,tyle wątpliwości.
dzikus ty chyba jestes ludozerca ze ci cos takiego smakuje kup bilet do afryki
przegladalem jak typuja inni i od jednej osoby odgapilem liczbe 33
Tak jak mówisz hipopotan,jestem ludożercą,ale mam ochotę na jakieś zwierzątko-tylko nie afrykańskie-beee..
dr Hackenbush>>> do tego się odnosił mój wpis:
"KOGUT zagra" autor: kogucik19
Więc skoro o samym sobie ktoś pisze w 3. osobie liczby pojedyńczej - to nie jest u niego za tęgo pod kopułą...
W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich Napoleonów , tak samo o sobie mówiących...
"KOGUT zagra" autor: kogucik19
Więc skoro o samym sobie ktoś pisze w 3. osobie liczby pojedyńczej - to nie jest u niego za tęgo pod kopułą...
W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich Napoleonów , tak samo o sobie mówiących...
edi nie tłumacz to oczywiste ,a psychiatra i tak Cię nie zrozumie (coś o tym wiem).
TAK JAK MÓWICIE PANOWIE,KAŻDY PSYCHIATRA TO IDIOTA,A ELEKTROWSTRZĄSY TO DYSKOTEKA
Edi8- nie potępiam,nie potępiam tej trzeciej osoby.
Z punktu widzenia pssssychiatrii,większym problemem byłoby
posługiwanie się trzecią osobą w liczbie mnogiej,jak to mieli w zwyczaju królowie czy nie przymierzając papieże.
Z punktu widzenia pssssychiatrii,większym problemem byłoby
posługiwanie się trzecią osobą w liczbie mnogiej,jak to mieli w zwyczaju królowie czy nie przymierzając papieże.
Dzikus- trzeba Ci wiedzieć,że coraz więcej ludzi szuka pomocy u,jak to nazwałeś, idiotów.W moim gabinecie drzwi się nie zamykają ale coś się mówi o wprowadzeniu kas fiskalnych.
Jak wprowadzą,to chyba sam się wybiorę do psychiatry czy jak wolisz idioty.
Jak wprowadzą,to chyba sam się wybiorę do psychiatry czy jak wolisz idioty.
Dzikus-to,że tak powiem,słowo jest raczej w 2-giej osobie liczby mnogiej ale nie wiem,nie wiem.
dr Hackenbush>> a nie zastanawia Cię dlaczego szukają u Ciebie?
Ja zdecydowanie polecam wizytę u przyjaciela/przyjaciółki, taniej i przyjemniej... Oczywiście, jeśli ktoś wie co to jest przyjaźń...
Ja zdecydowanie polecam wizytę u przyjaciela/przyjaciółki, taniej i przyjemniej... Oczywiście, jeśli ktoś wie co to jest przyjaźń...
doktorze,ok,pisząc tutaj "idioci" użyłem przenośni,poza tym odpowiadałem na tekst przedmówcy,który też użył tego słowa.
Szanowny Panie,ja jestem dzikus i uważam,że kasy fiskalne dla lekarzy to zbawienie
Szanowny Panie,ja jestem dzikus i uważam,że kasy fiskalne dla lekarzy to zbawienie
sławomir71>>> jeszce nic nie mam skreślonego na dziś.
podam w temacie ok 21.30
pzdr.
podam w temacie ok 21.30
pzdr.
Bromik-oczywiście,ze masz rację,to dobra terapia.
Jednak przyjaciela trzeba mieć,kupić go nie można.
Moi klienci,to ludzie samotni czyt.single,sfrustrowani, o ego,które nie uznaje pojęcia kolego.
Jednak przyjaciela trzeba mieć,kupić go nie można.
Moi klienci,to ludzie samotni czyt.single,sfrustrowani, o ego,które nie uznaje pojęcia kolego.
A Ty dr Hackenbush,jesteś za rejestrowaniem na kasie,każdego klienta???
jak to nie można kupić .To dlaczego bogaci mają więcej przyjaciół?????
Bogus2 nie przyjaciół tylko przydupasów....
Boguś2-to tylko statystyka.Ilość-nie znaczy jakość.
no i dochodzimy do początku, czyli określenie co się rozumie pod słowem "pzryjaźń"... Dla mnie ono bardzo dużo znaczy, mam dużo znajomych, ale przyjaciół- troje. Z czego ogromnie się cieszę!
Boguś2- proszę nie wyzywaj mnie od lekarzy.
Bromik-zgadza się.Znajomych ma się wielu,a przyjaciela z prawdziwego zdarzenia tylko jednego.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Dzikus- lobby mamy silne ale brak kontaktu ze zbych i miro.
Pasko chyba znowu eksperymentuje z kolorami... tym razem z tłem na forum... Dla mnie może być (tło).
Madzia- sorry,tak jakoś wyszło, no ale starczy.
Soją drogą forum to kopalnia dla psychiatry.
Konkluzja,to-przyjaźń jest w cenie,jak każdy deficytowy towar.
Soją drogą forum to kopalnia dla psychiatry.
Konkluzja,to-przyjaźń jest w cenie,jak każdy deficytowy towar.
Póty dziś przyjaciela przyjaciel ratuje, póki jaki dostatek koło niego czuje.
a ja jestem dzikus i proponuję Wam,przed wprowadzeniem show przed każdym losowaniem-może coś zaśpiewamy-"Polska-biało,czerwoni"."Polska-biało,czerwoni"
Dzikus-chętnie zarejestruję Cię na kasie fiskalnej,pamiętaj że kwota większa od normalnej o 22% VAT.
dr Hackenbush - jasne,że są tu przypadki warte zastanowienia ( zakładam,że mój też hehe ) ale po co tak wnikać-przynajmniej wesoły autobus :):):)
na tym czacie ludzie kombinują jak wygrać pare zeta w gry liczbowe,ty bierzesz pare tysięcy lewichy
Moje parki MM na Wieczór
10,31
12,29
49,71
10,49
10,71
29,49
15,52
68,71
71,80
Pozdrawiam serdecznie
10,31
12,29
49,71
10,49
10,71
29,49
15,52
68,71
71,80
Pozdrawiam serdecznie
Madzia,racja czyli mamy już przyjaźń,dobry humor i do tego
mogło by dołączyć szczęście w grze.
Na dzisiaj kończę i życzę wysokich wygranych.
mogło by dołączyć szczęście w grze.
Na dzisiaj kończę i życzę wysokich wygranych.
13 listopada 2009, 17:45 - Kielce
Korona Kielce 7-0 Korona Kielce (ME)
Ernest Konon 8 (k), 17, Dariusz Kozubek 13, Paweł Buśkiewicz 51, 53, Piotr Gawęcki 68, 80
Ale sobie chłopaki postrzelali.
Korona Kielce 7-0 Korona Kielce (ME)
Ernest Konon 8 (k), 17, Dariusz Kozubek 13, Paweł Buśkiewicz 51, 53, Piotr Gawęcki 68, 80
Ale sobie chłopaki postrzelali.
W ramach 5. kolejki rozgrywek Champions League Mistrz Polski podejmuje drużynę Chambery Savoie. Początek spotkania w sobotę 14.11. o 19:15 w kieleckiej Hali Legionów.
< Jeszcze żaden z zespołów w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów nie zdobył kieleckiej "twierdzy" przy Bocznej. Czy dokona tego kolejny przeciwnik kielczan w europejskich rozgrywkach - francuskie Chambery?
< Jeszcze żaden z zespołów w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów nie zdobył kieleckiej "twierdzy" przy Bocznej. Czy dokona tego kolejny przeciwnik kielczan w europejskich rozgrywkach - francuskie Chambery?
Sławek>Nie moze bo już zawarłem zakład w Milenium Viwe-1
1. Rhein-Neckar Löwen 5 3 2 0 164 : 143 (21) 8
2. MKB Veszprém KC 4 3 0 1 119 : 104 (15) 6
3. KS Vive Targi Kielce 4 2 1 1 112 : 113 (-1) 5
4. Chambery Savoie HB 4 1 1 2 101 : 108 (-7) 3
5. RK Gorenje 5 1 0 4 132 : 141 (-9) 2
6. HC Bosna BH Gas 4 1 0 3 107 : 126 (-19) 2
2. MKB Veszprém KC 4 3 0 1 119 : 104 (15) 6
3. KS Vive Targi Kielce 4 2 1 1 112 : 113 (-1) 5
4. Chambery Savoie HB 4 1 1 2 101 : 108 (-7) 3
5. RK Gorenje 5 1 0 4 132 : 141 (-9) 2
6. HC Bosna BH Gas 4 1 0 3 107 : 126 (-19) 2
Jasiu to będzie ostry mecz. Walka o 3 miejsce premiowane awansem do kolejnej rundy. Ale ja bym się nie obawiał o wynik.
My KOGUT zagrałem 7 liczbów z tego wylosowali 2 licby.Uważamy że to chyba szczęsliwa dzień.Ja iść spać bo być zadowoloną jako KOGUT. A teraz MIODKI czata do roboty,pokazujta w jakiej osoba być to pisane.Pozdrawionka.
Więc wszystko jasne:
Coś dla wygranych,przegranych,
zakochanych,kochających,szczęśliwych,
nieszczęśliwych itp.itd.
http://www.youtube.com/watch?v=VAI08xYvgK4
dobranoc
Coś dla wygranych,przegranych,
zakochanych,kochających,szczęśliwych,
nieszczęśliwych itp.itd.
http://www.youtube.com/watch?v=VAI08xYvgK4
dobranoc
Wszystkim serdecznie gratuluje wygranych.Ja też trafiłem 2 liczby.To może jakiś szczęsliwy dzień go gry.Ciekawe co na to pewien dr H....Pozdrawiam.
Drogi administratorze PASKO wpis numer 77029 nie jest mojego autorstwa,tylko jest to wierna kopia wpisu dokonanego przeze mnie,ale w innym terminie.Proszę zbadaj sprawę kto tak sie podszywa za mnie.Pozdrawiam
Witajcie
u buczkow weszla mi tylko jedna liczba 80 a w multi tez jedna 33 ale nie poslugiwalem sie mapami jeszcze pozostaly mi inne zdarzenia sportowe ale na wynik musze czekac do rana
Choć jest już po godzinie 8.00 , to nadal nie można zalogować się na stronie Totomixu - czyżby ktoś tam zaspał , a może ciąg dalszy problemów technicznych?
Witam - też nie mogę się zalogować?
Tak przy okazji dzięki za podawane zdarzeń.
pozd
Tak przy okazji dzięki za podawane zdarzeń.
pozd
klara>>> tu jest jej adres netowy , który umożliwi Ci samodzielne sprawdzenie :www.totolotek.pl
Oni KOGUT zagram takie nastempójace liczby.Parka na NIE to 9,11.Licby take se wysle:10,40,47,41,69.No to do pracy smótasy,i brac sie za poprawe testu.W jakiej to osobie pisano.Licby same w sobie nie posiadaja blenda.Pozdrawiam,i hentnie pocytam MIODKUW tego cata.
kogucik19 > wszystko OK? hmmm.. Piszesz jakbyś dzisiaj zamiast ziarenek, nawóz na śniadanie dostał :)
madzia77 > pomiędzy złośliwością a żartem jest bardzo duża różnica. Jeśli tak bardzo lubisz czytać moje wpisy to, proszę Cię bardzo zwracaj na to uwagę.
Ps. Gdybym chciał być złośliwy to, uwierz mi na słowo, że napisałbym inaczej :)
Ps. Gdybym chciał być złośliwy to, uwierz mi na słowo, że napisałbym inaczej :)
Gdybyś dostrzegł słoneczko :)
to byś rozumiał,że też się śmieję.
Kogucik19, może i my się ponabijamy ?
Zawsze znajdzie się obiekt,z którego można!
pozd
to byś rozumiał,że też się śmieję.
Kogucik19, może i my się ponabijamy ?
Zawsze znajdzie się obiekt,z którego można!
pozd
OK- i w ten piękny słoneczny dzień ( przynajmniej u mnie )
zrobiło się swojsko,ale to dobrze :):),bo
widać że wszyscy w formie :):)
pozd
zrobiło się swojsko,ale to dobrze :):),bo
widać że wszyscy w formie :):)
pozd
edi8 >>>> masz PW u Boćka
Pzdr.
Pzdr.
Wolę już na wstępie napisać, że to nie złośliwość bo, Pani cenzor patrzy :)
Starzeje nam się kogut, ech starzeje. Wczoraj w nocy widział, że ktoś za niego na czacie pisał. Uuuuuuuu to już poważna sprawa.
Miałem kolegę który też widział siebie razy dwa, później widywał Napoleona, Zawisze Czarnego............
Mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty, więc zdrowia życzę.
Starzeje nam się kogut, ech starzeje. Wczoraj w nocy widział, że ktoś za niego na czacie pisał. Uuuuuuuu to już poważna sprawa.
Miałem kolegę który też widział siebie razy dwa, później widywał Napoleona, Zawisze Czarnego............
Mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty, więc zdrowia życzę.
tomcio1972>>> dzięki i już tam się przenoszę!
Pzdr.
edi8
P.s: przypomina mi się znana historia o Józefie Oleksym , gdy po rezygnacji z funkcji premiera wobec tzw. "afery Olina" wsiadł do służbowego samochodu i gdy długą chwilę nie wydawał żadnych dyspozycji kierowcy , ten zapytał go:dokąd jedziemy Panie Premierze?
Oleksy wyrwany z zadumy odpowiedział mu: obojętnie gdzie , bo WSZĘDZIE mnie potrzebują! :)
Pzdr.
edi8
P.s: przypomina mi się znana historia o Józefie Oleksym , gdy po rezygnacji z funkcji premiera wobec tzw. "afery Olina" wsiadł do służbowego samochodu i gdy długą chwilę nie wydawał żadnych dyspozycji kierowcy , ten zapytał go:dokąd jedziemy Panie Premierze?
Oleksy wyrwany z zadumy odpowiedział mu: obojętnie gdzie , bo WSZĘDZIE mnie potrzebują! :)
Już nie patrzy :)
kogucik19 Ty to wszystko czytasz i nie grzmisz? :)
pozd
kogucik19 Ty to wszystko czytasz i nie grzmisz? :)
pozd
edi8 >>> PW
witam z rana miliony kulkowiczy ,z pięknego słonecznego Wrocka.POwodzenia wczoraj posucha ,ale cóż 13 i do tego piątek.6,14,18,24,37
MADZIA77 nie grzmię bo grzmienie nic nie pomoże,napisałem taki troche błędny tekst po to by wywołać troche humorku,i uśmiechu u niektórych graczy.I osiągnąłem swój cel. Wiec go posumuje.DANTEV w sposób kulturalny i poniekąd wesoły wyraził swoje zdanie na ten wpis,stwierdzając że zamiast ziarna zjadłem co innego.Zrozumiałem jego wesołą aluzje,jak i późniejsze wpisy o starzeniu sie koguta ,i niestety przyznaje mu racje że niestety sie starzeje z dnia na dzień ,ale pocieszam sie tym, że on też w miejscu nie stoi.I chyba też sie starzeje skoro nie zauważa przesłanego mu od ciebie uśmiechu,i reaguje tak jak reaguje.Natomiast wyróżniający sie wpis bez żadnego humoru pochodzi jak zwykle od czatowego SMUTASA (udało sie nie pomyliłem liter)u którego kultura jest tylko wyrazem który zna, lecz nie umie tego w życiu zastosować.Ludzie troche więcej humoru w życiu a nie ciągłe szukanie wad i błędów u innego.Więcej luzu,przecież nikt nikogo tu na siłę nie trzyma,Czym sie chcemy popisywać ,tym ze mamy stylistykę,ortografie,i inne buzery bajery,ok ale zrozumieć musimy tych którzy mogą mieć jakieś braki,w tym temacie i co należy ich publicznie obrażać.Jakie to prymitywne i przyziemne.Więcej dystansu do siebie samego i do innych.I tym milutkim akcentem kończę swoją wypowiedz.Jestem naprawdę bardzo szczęśliwym człowiekiem i wiele spraw udaje i udawało mi sie załatwić właśnie poprzez wesolutkie usposobienie.Niech żyje HUMOR.Pozdrawiam
PASKO>>> chyba jednak ktoś pokonał Twoje zabezpieczenia , bo ponoć - zgodnie z
treścią wpisu "kogucika19":
"77030. status kogucik19 2009-11-13 (23:00)
Drogi administratorze PASKO wpis numer 77029 nie jest mojego autorstwa,tylko jest to wierna kopia wpisu dokonanego przeze mnie,ale w innym terminie.Proszę zbadaj sprawę kto tak sie podszywa za mnie.Pozdrawiam"
ktoś jednak podszywa się pod niego i zamieszcza wpisy z wykorzystaniem jego nicka oraz nawet stanu jego ilościowego konta wpisów , bo po najechaniu na nick z tego FAŁSZYWEGO wpisu 77029 - ukazuje się konto w typowaniach "kogucika19"...
Czy więc jednak komuś się udało przełamać te Twoje zabezpieczenie strony , czy też nie i jest to kolejna hucpa tego zadymiarza?
Pzdr.
edi8
treścią wpisu "kogucika19":
"77030. status kogucik19 2009-11-13 (23:00)
Drogi administratorze PASKO wpis numer 77029 nie jest mojego autorstwa,tylko jest to wierna kopia wpisu dokonanego przeze mnie,ale w innym terminie.Proszę zbadaj sprawę kto tak sie podszywa za mnie.Pozdrawiam"
ktoś jednak podszywa się pod niego i zamieszcza wpisy z wykorzystaniem jego nicka oraz nawet stanu jego ilościowego konta wpisów , bo po najechaniu na nick z tego FAŁSZYWEGO wpisu 77029 - ukazuje się konto w typowaniach "kogucika19"...
Czy więc jednak komuś się udało przełamać te Twoje zabezpieczenie strony , czy też nie i jest to kolejna hucpa tego zadymiarza?
Pzdr.
edi8
Dla tych co mnie uważają za zadymiarza,oraz dla ciebie administratorze PASKO informuje że wpis nr.76710 z 12.11 godz.15.40 jest taki sam czyli jest wierną kopią wpisu który ukazał sie w dniu 13.11 godz.22.50.Nie mam w zwyczaju przepisywanie tekstu ,bo stać mnie na wpisy różniące sie od siebie.To tyle a reszta już do mnie nie należy.Zle sie dzieje w państwie PASKO.Jejku jak ja nie lubię grzebać sie w historii.Jak sie ciesze że jestem jeszcze zdrowy na umyśle i wiem co ,gdzie i kiedy pisze.To uwaga do DANTEV.Pozdrawiam
kogucik19 > Musze jednak coś wytłumaczyć. Nie wiem czy zauważyłeś, ale po każdym moim wpisie tutaj na czacie lub na forum Multipasko zawsze pojawia się wpis koleżanki o Nicku madzia77. Grzecznie piszę, że jest Ona moim osobistym cenzorem. Problem niestety polega na tym, że Ona nie czyta tego, co ja piszę, tylko to, co chce przeczytać. Całkowicie nie dawno po zwróceniu uwagi użytkownikowi hipopotam o tym, że jest mi wstyd, że nie wie, jakie mamy święto narodowe(hipopotam – „a jakie jest jutro święto”) w tym tygodniu, zostałem nazwany „hieną cmentarną”. Niektórzy ludzie za edukację czy korepetycje płacą duże pieniądze, ja za uświadomienie darmowe, zostałem nazwany tak jak pisałem wyżej.
Brutus miał swojego Kasjusza a ja mam „swoją” madzie77.
Brutus miał swojego Kasjusza a ja mam „swoją” madzie77.
Ktoś kto podszywa się pod już istniejący nick któregoś użytkownika - nie jest wg mnie w stanie zawładnąć kontem tego użytkownika , a tym przypadku ten NIBY "nowy" kogucik19 ma dokładnie ten sam status , czyli tę samą ilość wpisów a zatem musiałby być na tym portalu od dawna obecny...
Zatem ciekawi mnie fachowa odpowiedź w tej sprawie od Admina.
Bo albo zabezpieczenia są tu do dupy - albo "kogucik19"...
Zatem ciekawi mnie fachowa odpowiedź w tej sprawie od Admina.
Bo albo zabezpieczenia są tu do dupy - albo "kogucik19"...
" Jeśli tak bardzo lubisz czytać moje wpisy "
Mało powiedziane,że lubię - ja wręcz uwielbiam Twoje wpisy,rano gdy tylko wstanę i nim dobrze oczy otworzę to odpalam kompa w nadziei,że znajdę Twoje pisanie:):)
Nawet nie wiesz jak działają na mnie te wpisy hehe - zwłaszcza odnośnie zdarzeń sportowych - normalnie ekstaza w myśl:
" Bo to co nas podnieca,
to się nazywa kasa,
a kiedy w kasie forsa,
to sukces pierwsza klasa "
pozd
Mało powiedziane,że lubię - ja wręcz uwielbiam Twoje wpisy,rano gdy tylko wstanę i nim dobrze oczy otworzę to odpalam kompa w nadziei,że znajdę Twoje pisanie:):)
Nawet nie wiesz jak działają na mnie te wpisy hehe - zwłaszcza odnośnie zdarzeń sportowych - normalnie ekstaza w myśl:
" Bo to co nas podnieca,
to się nazywa kasa,
a kiedy w kasie forsa,
to sukces pierwsza klasa "
pozd
Można już się logować i zawierać zakłady w necie na stronie Totomixa...
kogucik19 > zapytam wprost. To w końcu znasz się na żartach, czy nie? Piszesz, że mamy żartować i że lubisz żarty by, po chwili wytykać mój wpis który był formą żartu i nic więcej.
Jedyną prawdą co tam było to, życzenia zdrowia dla Ciebie.
Ps. A sprawę wpisu musi wyjaśnić Admin, tak jak pisał edi8. Sam jestem ciekawy czy strona jest bezpieczna. Jeśli jest tak jak Ty piszesz, to jednak chyba nie i zabezpieczenia zostały złamane. Nie mnie to oceniać.
Jedyną prawdą co tam było to, życzenia zdrowia dla Ciebie.
Ps. A sprawę wpisu musi wyjaśnić Admin, tak jak pisał edi8. Sam jestem ciekawy czy strona jest bezpieczna. Jeśli jest tak jak Ty piszesz, to jednak chyba nie i zabezpieczenia zostały złamane. Nie mnie to oceniać.
13 jak tam nasza 10atka dzisiaj