Wpisy 76 938 – 77 038
13 listopada 2009 16:53 → 14 listopada 2009 08:44, 100 wpisów
Mogę tylko dodać, że firma Endemol Polska to już klasa sama w sobie. Produkuje takie programy jak Milionerzy, Nieustraszeni, Co z tą Polską, Fabryka Gwiazd i inne.
Jeśli wszystko doszłoby do skutku, to możemy być bardzo mile zaskoczeni tym, co ta firma może przygotować jeśli chodzi o samą formułę losowania i związanego z tym dodatkowym show.
Pozdr.
Jeśli wszystko doszłoby do skutku, to możemy być bardzo mile zaskoczeni tym, co ta firma może przygotować jeśli chodzi o samą formułę losowania i związanego z tym dodatkowym show.
Pozdr.
Witam.Zamiana liczby 19 na liczbę 1 była korzystnym i trafionym posunięciem.Trafiono PARKE na NIE oraz dwie liczby 1,25.Widocznie na 10 przyjdzie jeszcze poczekać,ale jeszcze 4 losowania wiec powinna wyjść.Pozdrawiam
Zapewne TS musi coś zrobić - po tylu samobójach.
Frekwencję widać w zawieranych zakładach,a to nie służy interesom TS .
Więc dobry show w połączeniu z reklamą - może i tak być.
Frekwencję widać w zawieranych zakładach,a to nie służy interesom TS .
Więc dobry show w połączeniu z reklamą - może i tak być.
To całe show,to po prostu amerykanizacja.Jest więc szansa,że podczas losowań totalizatora,dwustu opłaconych klakierów będzie klaskało i robiło woooowww i przy okazji niektórzy z nich będą wygrywać nagrody i też będą krzyczeć wow,tylko po to,żeby wciągnąć zwykłych ludzi,którzy też lubią się uśmiechać i lubią być wesołymi,ale czasami po prostu nie mogą.Skąd pieniądze na to?
Oczywiście z kieszeni tych,którzy grają.
Oczywiście z kieszeni tych,którzy grają.
Już od jakiegoś czasu można logować się na stronie totomix.
dzikus > wiele razy już tutaj i na czacie pisałem. Graczom nikt nie dogodzi, a najbardziej tym przegranym. Nie ma ludzi na losowaniu - ŹLE. Mają być ludzie na losowaniu - ŹLE, bo będą podstawieni. Naprawdę, zacznijcie myśleć zanim coś napiszecie.
Przygotowanie każdego programu na żywo z udziałem publiczności, poprzedza kilku godzinne próby. I to obojętnie jakiego programu. Dlatego, że żaden producent i telewizja nie pozwoli sobie na wpadkę podczas programu Live. Tak było, tak jest i tak będzie i obojętnie o jaki show chodzi. Więc jeśli twierdzisz, że pójdziesz sobie na losowanie prosto spod budki z piwem bo, ty tak chcesz to wybacz, ale usłyszysz : "Panu dziękujemy, niech pan dalej myśli, że losowania są ustawiane a ludzie w studiu to aktorzy"
Myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć.
Przygotowanie każdego programu na żywo z udziałem publiczności, poprzedza kilku godzinne próby. I to obojętnie jakiego programu. Dlatego, że żaden producent i telewizja nie pozwoli sobie na wpadkę podczas programu Live. Tak było, tak jest i tak będzie i obojętnie o jaki show chodzi. Więc jeśli twierdzisz, że pójdziesz sobie na losowanie prosto spod budki z piwem bo, ty tak chcesz to wybacz, ale usłyszysz : "Panu dziękujemy, niech pan dalej myśli, że losowania są ustawiane a ludzie w studiu to aktorzy"
Myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć.
Totolotek SA przyłącza się do apelu branży bukmacherskiej wzywającego ustawodawcę do zaniechania tak drastycznego podniesienia stawki podatkowej od zakładów wzajemnych - do 50%.
Wejście w życie proponowanej stawki podatkowej oznacza koniec działalności legalnych firm bukmacherskich w Polsce i likwidację ponad 4500 miejsc pracy. Konsekwencją tego będzie również znaczące ograniczenie wpływów budżetowych z podatku od gier. Należy nadmienić, że we wszystkich krajach Unii Europejskiej podatek od zakładów wzajemnych nie przekracza 15%.
Wejście w życie proponowanej stawki podatkowej oznacza koniec działalności legalnych firm bukmacherskich w Polsce i likwidację ponad 4500 miejsc pracy. Konsekwencją tego będzie również znaczące ograniczenie wpływów budżetowych z podatku od gier. Należy nadmienić, że we wszystkich krajach Unii Europejskiej podatek od zakładów wzajemnych nie przekracza 15%.
danteV>No,no-coś tak jak gadasz,tylko,ja właśnie się urwałem spod budki z piwem i jestem po kilku tak ok.30.
Ale nie zgadzam się z Tobą w jednym-ja uważam,że losowania są ustawiane,przynajmniej od wprowadzenia multimulti.
Ale nie zgadzam się z Tobą w jednym-ja uważam,że losowania są ustawiane,przynajmniej od wprowadzenia multimulti.
Witam.KOGUT zagra na zmiane B Następujące zdarzenia: PARKA na NIE to 54,72.Liczby: oczekiwaną 10, ostatnie liczby ze snu to 40,47,Liczba która lubię to 33,oraz wytypowanie dzis 41,42,69.Reasumując bedzie to 7 liczb:10,33,40,41,42,47,69.Pozdrawiam i zobaczymy co nam da 13 dzień miesiąca i w dodatku piątek.Jak do tej pory to szczęśliwy dzień.Pozdrawiam
trafilem 20zl na losie nieprawdopodobny sukces a widzialem w kolekturze wystawiony kupon ze ktos grajac za 15zl na chybil w minilotto trafil czworke i jeszcze widzialem wystawiony kupon ze ktos trafil piatke w multi
Pisanie o sobie w 3. osobie liczby pojedyńczej jako "on" zaświadcza o rozdwojeniu osobowości , czyli schizofrenii autora takich wypowiedzi...
Powyższe nawiązuje w oczywisty sposób do niezbornych intelektualnie wypowiedzi niejakiego "kogucika19" - piszącego o sobie "on"...
moje pierwsze 20zl od pol roku grania moze teraz cos trafie w multi
a ostatnio chyba tylko 40 000 trojek czyli liczydla ts musza cos zrobic zeby zatrzymac graczy tylko zeby za ten show nie wzrosly stawki za zaklad
a jak czytalem niedawno telegazete to strasza swinia ze wszyscy sie szczepia czyzby jakas plaga egipska
nie drapać się koty.
hipopotan-dwie dychy,to uważam "sukces" po wprowadzeniu multimulti-cieszę się razem z Tobą
hipopotan-dwie dychy,to uważam "sukces" po wprowadzeniu multimulti-cieszę się razem z Tobą
slawomir71 - więc trzeba szukać pozytywnych stron takich sytuacji.
Zobacz wszystko będzie działać w podziemiu,a to zawsze dodatkowy dreszczyk emocji.........:):)
pozd
Zobacz wszystko będzie działać w podziemiu,a to zawsze dodatkowy dreszczyk emocji.........:):)
pozd
ja tam swini sie nie boje bardziej mnie wkurza ze mutuja zywnosc a pozniej ona jest bez smaku i trujaca np pomidory smakuja jak trawa zolty ser sfalszowany dawniej wszystko bylo w smaku lepsze
a juz dwa razy mialem sytuacje ze kupione lody w supermarkecie byly zepsute i nadawaly sie jedynie do smieci
A ja wam Powiem ze MINI LOTTO Pradopodobnie od nowego roku ma zdrozyc i ma kosztowac 2zl za zaklad
jak sciagnelem gg to komputer zaczal wariowac i wkurzylo mne to i odinstalowalem a niedawno ciagle byla informacja zeby sciagnac plik do opery i po tym jak to zrobilem komputer walnal calkowicie i juz musial pojawic sie informatyk
cygus75 - żadne zaskoczenie,było do przewidzenia skoro podnieśli stawkę za zakład Lotto,a teraz jak TS marzy się show to ktoś to musi sponsorować!
pozd
pozd
hipopotan - to mogłeś tego informatyka poprosić aby Ci zainstalował gg,przecież gg nie obciąża kompa - a jest przydatne.
pozd
pozd
a teraz w komputerze co jakis czas pszeskakuje zegar i zmienia sie godzina nie wiem czy to wirus czy cos jest popsute
Edi8- nie wiem,naprawdę nie wiem.
Jeśli 3 osoba,to parę wpisów wcześniej winno być "trafił".
jednak jest "trafiono"
Ja mam doktorat z psssssychiatrii nie z pisowni,no tyle wątpliwości,tyle wątpliwości.
Jeśli 3 osoba,to parę wpisów wcześniej winno być "trafił".
jednak jest "trafiono"
Ja mam doktorat z psssssychiatrii nie z pisowni,no tyle wątpliwości,tyle wątpliwości.
dzikus ty chyba jestes ludozerca ze ci cos takiego smakuje kup bilet do afryki
przegladalem jak typuja inni i od jednej osoby odgapilem liczbe 33
Tak jak mówisz hipopotan,jestem ludożercą,ale mam ochotę na jakieś zwierzątko-tylko nie afrykańskie-beee..
dr Hackenbush>>> do tego się odnosił mój wpis:
"KOGUT zagra" autor: kogucik19
Więc skoro o samym sobie ktoś pisze w 3. osobie liczby pojedyńczej - to nie jest u niego za tęgo pod kopułą...
W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich Napoleonów , tak samo o sobie mówiących...
"KOGUT zagra" autor: kogucik19
Więc skoro o samym sobie ktoś pisze w 3. osobie liczby pojedyńczej - to nie jest u niego za tęgo pod kopułą...
W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich Napoleonów , tak samo o sobie mówiących...
edi nie tłumacz to oczywiste ,a psychiatra i tak Cię nie zrozumie (coś o tym wiem).
TAK JAK MÓWICIE PANOWIE,KAŻDY PSYCHIATRA TO IDIOTA,A ELEKTROWSTRZĄSY TO DYSKOTEKA
Edi8- nie potępiam,nie potępiam tej trzeciej osoby.
Z punktu widzenia pssssychiatrii,większym problemem byłoby
posługiwanie się trzecią osobą w liczbie mnogiej,jak to mieli w zwyczaju królowie czy nie przymierzając papieże.
Z punktu widzenia pssssychiatrii,większym problemem byłoby
posługiwanie się trzecią osobą w liczbie mnogiej,jak to mieli w zwyczaju królowie czy nie przymierzając papieże.
Dzikus- trzeba Ci wiedzieć,że coraz więcej ludzi szuka pomocy u,jak to nazwałeś, idiotów.W moim gabinecie drzwi się nie zamykają ale coś się mówi o wprowadzeniu kas fiskalnych.
Jak wprowadzą,to chyba sam się wybiorę do psychiatry czy jak wolisz idioty.
Jak wprowadzą,to chyba sam się wybiorę do psychiatry czy jak wolisz idioty.
Dzikus-to,że tak powiem,słowo jest raczej w 2-giej osobie liczby mnogiej ale nie wiem,nie wiem.
dr Hackenbush>> a nie zastanawia Cię dlaczego szukają u Ciebie?
Ja zdecydowanie polecam wizytę u przyjaciela/przyjaciółki, taniej i przyjemniej... Oczywiście, jeśli ktoś wie co to jest przyjaźń...
Ja zdecydowanie polecam wizytę u przyjaciela/przyjaciółki, taniej i przyjemniej... Oczywiście, jeśli ktoś wie co to jest przyjaźń...
doktorze,ok,pisząc tutaj "idioci" użyłem przenośni,poza tym odpowiadałem na tekst przedmówcy,który też użył tego słowa.
Szanowny Panie,ja jestem dzikus i uważam,że kasy fiskalne dla lekarzy to zbawienie
Szanowny Panie,ja jestem dzikus i uważam,że kasy fiskalne dla lekarzy to zbawienie
sławomir71>>> jeszce nic nie mam skreślonego na dziś.
podam w temacie ok 21.30
pzdr.
podam w temacie ok 21.30
pzdr.
Bromik-oczywiście,ze masz rację,to dobra terapia.
Jednak przyjaciela trzeba mieć,kupić go nie można.
Moi klienci,to ludzie samotni czyt.single,sfrustrowani, o ego,które nie uznaje pojęcia kolego.
Jednak przyjaciela trzeba mieć,kupić go nie można.
Moi klienci,to ludzie samotni czyt.single,sfrustrowani, o ego,które nie uznaje pojęcia kolego.
A Ty dr Hackenbush,jesteś za rejestrowaniem na kasie,każdego klienta???
jak to nie można kupić .To dlaczego bogaci mają więcej przyjaciół?????
Bogus2 nie przyjaciół tylko przydupasów....
Boguś2-to tylko statystyka.Ilość-nie znaczy jakość.
no i dochodzimy do początku, czyli określenie co się rozumie pod słowem "pzryjaźń"... Dla mnie ono bardzo dużo znaczy, mam dużo znajomych, ale przyjaciół- troje. Z czego ogromnie się cieszę!
Boguś2- proszę nie wyzywaj mnie od lekarzy.
Bromik-zgadza się.Znajomych ma się wielu,a przyjaciela z prawdziwego zdarzenia tylko jednego.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Dzikus- lobby mamy silne ale brak kontaktu ze zbych i miro.
Pasko chyba znowu eksperymentuje z kolorami... tym razem z tłem na forum... Dla mnie może być (tło).
Madzia- sorry,tak jakoś wyszło, no ale starczy.
Soją drogą forum to kopalnia dla psychiatry.
Konkluzja,to-przyjaźń jest w cenie,jak każdy deficytowy towar.
Soją drogą forum to kopalnia dla psychiatry.
Konkluzja,to-przyjaźń jest w cenie,jak każdy deficytowy towar.
Póty dziś przyjaciela przyjaciel ratuje, póki jaki dostatek koło niego czuje.
a ja jestem dzikus i proponuję Wam,przed wprowadzeniem show przed każdym losowaniem-może coś zaśpiewamy-"Polska-biało,czerwoni"."Polska-biało,czerwoni"
Dzikus-chętnie zarejestruję Cię na kasie fiskalnej,pamiętaj że kwota większa od normalnej o 22% VAT.
dr Hackenbush - jasne,że są tu przypadki warte zastanowienia ( zakładam,że mój też hehe ) ale po co tak wnikać-przynajmniej wesoły autobus :):):)
na tym czacie ludzie kombinują jak wygrać pare zeta w gry liczbowe,ty bierzesz pare tysięcy lewichy
Moje parki MM na Wieczór
10,31
12,29
49,71
10,49
10,71
29,49
15,52
68,71
71,80
Pozdrawiam serdecznie
10,31
12,29
49,71
10,49
10,71
29,49
15,52
68,71
71,80
Pozdrawiam serdecznie
Madzia,racja czyli mamy już przyjaźń,dobry humor i do tego
mogło by dołączyć szczęście w grze.
Na dzisiaj kończę i życzę wysokich wygranych.
mogło by dołączyć szczęście w grze.
Na dzisiaj kończę i życzę wysokich wygranych.
13 listopada 2009, 17:45 - Kielce
Korona Kielce 7-0 Korona Kielce (ME)
Ernest Konon 8 (k), 17, Dariusz Kozubek 13, Paweł Buśkiewicz 51, 53, Piotr Gawęcki 68, 80
Ale sobie chłopaki postrzelali.
Korona Kielce 7-0 Korona Kielce (ME)
Ernest Konon 8 (k), 17, Dariusz Kozubek 13, Paweł Buśkiewicz 51, 53, Piotr Gawęcki 68, 80
Ale sobie chłopaki postrzelali.
W ramach 5. kolejki rozgrywek Champions League Mistrz Polski podejmuje drużynę Chambery Savoie. Początek spotkania w sobotę 14.11. o 19:15 w kieleckiej Hali Legionów.
< Jeszcze żaden z zespołów w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów nie zdobył kieleckiej "twierdzy" przy Bocznej. Czy dokona tego kolejny przeciwnik kielczan w europejskich rozgrywkach - francuskie Chambery?
< Jeszcze żaden z zespołów w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów nie zdobył kieleckiej "twierdzy" przy Bocznej. Czy dokona tego kolejny przeciwnik kielczan w europejskich rozgrywkach - francuskie Chambery?
Sławek>Nie moze bo już zawarłem zakład w Milenium Viwe-1
1. Rhein-Neckar Löwen 5 3 2 0 164 : 143 (21) 8
2. MKB Veszprém KC 4 3 0 1 119 : 104 (15) 6
3. KS Vive Targi Kielce 4 2 1 1 112 : 113 (-1) 5
4. Chambery Savoie HB 4 1 1 2 101 : 108 (-7) 3
5. RK Gorenje 5 1 0 4 132 : 141 (-9) 2
6. HC Bosna BH Gas 4 1 0 3 107 : 126 (-19) 2
2. MKB Veszprém KC 4 3 0 1 119 : 104 (15) 6
3. KS Vive Targi Kielce 4 2 1 1 112 : 113 (-1) 5
4. Chambery Savoie HB 4 1 1 2 101 : 108 (-7) 3
5. RK Gorenje 5 1 0 4 132 : 141 (-9) 2
6. HC Bosna BH Gas 4 1 0 3 107 : 126 (-19) 2
Jasiu to będzie ostry mecz. Walka o 3 miejsce premiowane awansem do kolejnej rundy. Ale ja bym się nie obawiał o wynik.
My KOGUT zagrałem 7 liczbów z tego wylosowali 2 licby.Uważamy że to chyba szczęsliwa dzień.Ja iść spać bo być zadowoloną jako KOGUT. A teraz MIODKI czata do roboty,pokazujta w jakiej osoba być to pisane.Pozdrawionka.
Więc wszystko jasne:
Coś dla wygranych,przegranych,
zakochanych,kochających,szczęśliwych,
nieszczęśliwych itp.itd.
http://www.youtube.com/watch?v=VAI08xYvgK4
dobranoc
Coś dla wygranych,przegranych,
zakochanych,kochających,szczęśliwych,
nieszczęśliwych itp.itd.
http://www.youtube.com/watch?v=VAI08xYvgK4
dobranoc
Wszystkim serdecznie gratuluje wygranych.Ja też trafiłem 2 liczby.To może jakiś szczęsliwy dzień go gry.Ciekawe co na to pewien dr H....Pozdrawiam.
Drogi administratorze PASKO wpis numer 77029 nie jest mojego autorstwa,tylko jest to wierna kopia wpisu dokonanego przeze mnie,ale w innym terminie.Proszę zbadaj sprawę kto tak sie podszywa za mnie.Pozdrawiam
Witajcie
u buczkow weszla mi tylko jedna liczba 80 a w multi tez jedna 33 ale nie poslugiwalem sie mapami jeszcze pozostaly mi inne zdarzenia sportowe ale na wynik musze czekac do rana
Choć jest już po godzinie 8.00 , to nadal nie można zalogować się na stronie Totomixu - czyżby ktoś tam zaspał , a może ciąg dalszy problemów technicznych?
Witam - też nie mogę się zalogować?
Tak przy okazji dzięki za podawane zdarzeń.
pozd
Tak przy okazji dzięki za podawane zdarzeń.
pozd