Wpisy 766 994 – 767 093
18 lutego 2012 14:41 → 18 lutego 2012 18:28, 100 wpisów
andruśka...to był przypadek z tą 18 dzisiaj ,chciałam wstawić 6 ale już Ty ją zatypowałaś
andromeda przepraszam ale chyba się nie witaliśmy
deki72
tom28 a palący
Do administratora. Pasko mam propozycje,byś się pokusił o zrobienie następującej zakładki. Wiadomo,że nasze forumowiczów typowania obejmuja 1,2,3,5 oraz 10 skreśleń w grze multmulti. Nasze typowania to określona kwota pieniążków "wydanych wirtualnie"-policzalna zresztą. Wygrane też są wirtualne. I w tym miejscu prośba o zamieszczanie na stronce wygranych kwotowych przy podstawowej stawce 2,50PLN za zakład multimulti 10/10; 9/10; 8/10; 7/10; 6/10; 5/10; 4/10; 5/5; 4/5; 3/5; 3/3; 2/3; 2/2; 1/1; Sądzę,że po analizie bedziemy mieli jako forumowicze i entuzjaści gier liczbowych szersze spektrum wiedzy na temat TS-a. Podobne analizy można również przeprowadzić i zamieszczać na stronie dla gier lotto,minilotto,joker. Pozdrawiam i czekamy na Pański odzew w kwestii tej propozycji.
Hello Lila podzielam zachowanie toma ja z ta jednak rownica,ze nie pije byle czego i z byle kim
Qń...i masz rację,ja tez tak uważam jak już pić to trzeba wiedzieć z kim
to prawda
tom...bo ciągnie do fajeczek i alkoholu za młodu,jak się to przetrwa to potem nie ciągnie
tom28 uwierz mi ty nie sam tu jesteś w zamian tego wolę zagrać w multi multi plus niż kupić paczkę papierosów
lila na marsie bo kobiety są z wenus
tom28
i ja także uciekam życzę wszystkim miłego popołudnia a wieczorem wysokich wygranych cześćdo poklikania.
Lila
Lila jak tam dzisiaj po losowaniu?
andromeda
Lila
Bonus Multi Multi: 1 640 000 zł
andromeda a ty walczysz o bonusika??
andromeda
pan majwoj...teraz mie mam o czym gadać , lepiej
odwrotnie n
majwoj teraz jest rekordowy bonus czy był wyższy kiedyś bo nie pamiętam?
jeśli mi jest ciężko wytypować 10/10 to co dopiero mówić o zwykłym Kowalskim.W 3-ech zakładach 10 -liczb
HARTGE każde losowanie jest przeze mnie analizowane lotto, mini ,multi
pora na http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=9WhWLuemJ3A
@767013: pomysł nie do końca dobry. Może jeszcze w przypadku 10-ek ma to sens, ale np. pewniaków czy parek. Za każdym razem musiałbyś patrzeć jaki tym razem jest minus, bo na plus jeszcze nigdy nie wyszłoby w całej historii typowań i już nie wyjdzie. Po prostu nie da się tego przeskoczyć, bo totalizator zabiera 50% z wygranych i teraz w przypadku parek szansa na jej trafienie to 1 do 17 i nie da się dojść do poziomu 1 do 8, żeby było na plus przy tej ilości typów.
Trzeba by zrobić tabelki na progresję i wtedy faktycznie może by było widać, że np. grając na progresję parkami danego użytkownika byłoby się na plus.
W przypadku Jokera to już w ogóle nie mówię, bo typujemy tylko Jokera, a w prawdziwej grze jest inaczej.
Podobnie w przypadku np. typowania Lotto. Zdarzyło się, że u nas pada "piątka" w Mini Lotto, a w rzeczywistości nie pada i jak mam liczyć wygrane? To samo w przypadku "szóstki" w Lotto.
Trzeba by zrobić tabelki na progresję i wtedy faktycznie może by było widać, że np. grając na progresję parkami danego użytkownika byłoby się na plus.
W przypadku Jokera to już w ogóle nie mówię, bo typujemy tylko Jokera, a w prawdziwej grze jest inaczej.
Podobnie w przypadku np. typowania Lotto. Zdarzyło się, że u nas pada "piątka" w Mini Lotto, a w rzeczywistości nie pada i jak mam liczyć wygrane? To samo w przypadku "szóstki" w Lotto.
pasko z ta progresja to tez bym uwazał,bo poczatek gry jest zachecajacy lecz po dajmy na to 20 losowaniu to juz sie zaczynaja przysłowiowe schody,mozna kogos doprowadzic do samozniszczenia.
taka tylko uwaga zeby komus nieodbiło
taka tylko uwaga zeby komus nieodbiło
moje pewniaki mini 1,3,25,34,41
moje pewniaki mm z chybika 7,9,20,21,24,25,31,37,39,55