Wpisy 766 973 – 767 072
18 lutego 2012 14:37 → 18 lutego 2012 16:41, 100 wpisów
lila...
i spadam
Tomek....Ty myśl o przyjemniejszych rzeczach chłopie
i spadam
Tomek....Ty myśl o przyjemniejszych rzeczach chłopie
lilka zadzwoniłem do ts konrado juz tam nie pracuje tak wiec na 22.15 bedzie kasiorka
no kathy nie mów jest o co grać i są duuuuuuuuuuuuuuże emocje i jeszcze jedno dobrze że jest tak wysoki i niech rośnie dalej
kathymiłego popołudnia i wysokich wygranych wieczorem
andruśka...to był przypadek z tą 18 dzisiaj ,chciałam wstawić 6 ale już Ty ją zatypowałaś
andromeda przepraszam ale chyba się nie witaliśmy
deki72
tom28 a palący
Do administratora. Pasko mam propozycje,byś się pokusił o zrobienie następującej zakładki. Wiadomo,że nasze forumowiczów typowania obejmuja 1,2,3,5 oraz 10 skreśleń w grze multmulti. Nasze typowania to określona kwota pieniążków "wydanych wirtualnie"-policzalna zresztą. Wygrane też są wirtualne. I w tym miejscu prośba o zamieszczanie na stronce wygranych kwotowych przy podstawowej stawce 2,50PLN za zakład multimulti 10/10; 9/10; 8/10; 7/10; 6/10; 5/10; 4/10; 5/5; 4/5; 3/5; 3/3; 2/3; 2/2; 1/1; Sądzę,że po analizie bedziemy mieli jako forumowicze i entuzjaści gier liczbowych szersze spektrum wiedzy na temat TS-a. Podobne analizy można również przeprowadzić i zamieszczać na stronie dla gier lotto,minilotto,joker. Pozdrawiam i czekamy na Pański odzew w kwestii tej propozycji.
Hello Lila podzielam zachowanie toma ja z ta jednak rownica,ze nie pije byle czego i z byle kim
Qń...i masz rację,ja tez tak uważam jak już pić to trzeba wiedzieć z kim
to prawda
tom...bo ciągnie do fajeczek i alkoholu za młodu,jak się to przetrwa to potem nie ciągnie
tom28 uwierz mi ty nie sam tu jesteś w zamian tego wolę zagrać w multi multi plus niż kupić paczkę papierosów
lila na marsie bo kobiety są z wenus
tom28
i ja także uciekam życzę wszystkim miłego popołudnia a wieczorem wysokich wygranych cześćdo poklikania.
Lila
Lila jak tam dzisiaj po losowaniu?
andromeda
Lila
Bonus Multi Multi: 1 640 000 zł
andromeda a ty walczysz o bonusika??
andromeda
pan majwoj...teraz mie mam o czym gadać , lepiej
odwrotnie n
majwoj teraz jest rekordowy bonus czy był wyższy kiedyś bo nie pamiętam?
jeśli mi jest ciężko wytypować 10/10 to co dopiero mówić o zwykłym Kowalskim.W 3-ech zakładach 10 -liczb
HARTGE każde losowanie jest przeze mnie analizowane lotto, mini ,multi
pora na http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=9WhWLuemJ3A
@767013: pomysł nie do końca dobry. Może jeszcze w przypadku 10-ek ma to sens, ale np. pewniaków czy parek. Za każdym razem musiałbyś patrzeć jaki tym razem jest minus, bo na plus jeszcze nigdy nie wyszłoby w całej historii typowań i już nie wyjdzie. Po prostu nie da się tego przeskoczyć, bo totalizator zabiera 50% z wygranych i teraz w przypadku parek szansa na jej trafienie to 1 do 17 i nie da się dojść do poziomu 1 do 8, żeby było na plus przy tej ilości typów.
Trzeba by zrobić tabelki na progresję i wtedy faktycznie może by było widać, że np. grając na progresję parkami danego użytkownika byłoby się na plus.
W przypadku Jokera to już w ogóle nie mówię, bo typujemy tylko Jokera, a w prawdziwej grze jest inaczej.
Podobnie w przypadku np. typowania Lotto. Zdarzyło się, że u nas pada "piątka" w Mini Lotto, a w rzeczywistości nie pada i jak mam liczyć wygrane? To samo w przypadku "szóstki" w Lotto.
Trzeba by zrobić tabelki na progresję i wtedy faktycznie może by było widać, że np. grając na progresję parkami danego użytkownika byłoby się na plus.
W przypadku Jokera to już w ogóle nie mówię, bo typujemy tylko Jokera, a w prawdziwej grze jest inaczej.
Podobnie w przypadku np. typowania Lotto. Zdarzyło się, że u nas pada "piątka" w Mini Lotto, a w rzeczywistości nie pada i jak mam liczyć wygrane? To samo w przypadku "szóstki" w Lotto.