Wpisy 763 368 – 763 467
17 lutego 2012 11:20 → 17 lutego 2012 11:49, 100 wpisów
lila,miałaś imieniny? Dlaczego nie zostałem zaproszony n apopijawe ?
lila jak gdzie tu pisz wyraznie i nie chuchaj bo mi ekran zaparował za duzo bimberku
Gała..Ty się nie śmiej,jak siedliśmy kiedyś do pociągu to cały wagon a raczej szyby w nim zaparowały
no mam lila. Do jednego nawet gwożdzia jak byłem maly włżyłem i przeleciałem cały korytarz wyhamowywując dopiero w pokoju naprzeciw. No ale za to teraz elektryzuję...
Lila śniłaś mi sie dziś powaznie
w krótkich szortach z dzinsu siedzącą na krzesle z nogami przy buzi tak zgięta i mnóśtwo ludzi wokoło
w krótkich szortach z dzinsu siedzącą na krzesle z nogami przy buzi tak zgięta i mnóśtwo ludzi wokoło
a ja mam puszczone 6,33,47,63,72 mam gdzies te liczby i tak odpuszczam granie na wieczór
andromeda i każdy mial piórko i lile łaskotal a ona nie mogla się ruszyć?
Lila powaznie tak siedzialas na tym krzesle z nogami zgietymi tak kucałas nio
ja myśle że po prostu graliście w tą grę planszowa z kolorowymi polami i wskazowka
mnie się ostatnio szczury śniły - gryzły i drapały mnie po stopach
kondi...taaaa,po stopach Cię gryzły,lepiej się przyznaj gdzie jeszcze
Lila ale hmm
bylo tam duzo facetow i Ty jedna..taki jak by film tak mi sie sniło na prawde kubek w kubek
bylo tam duzo facetow i Ty jedna..taki jak by film tak mi sie sniło na prawde kubek w kubek
najczęstrzy sen to taki, że nie mogę wstać z ziemi. Nie mam sił. Muszę poszukać coś na ten temat,
mala557
Lila
andromeda
Lila
andromeda
Gała
mala557 wyslane juz masz na 14??