Wpisy 762 268 – 762 367
16 lutego 2012 20:53 → 16 lutego 2012 21:13, 100 wpisów
zakon13 może to byłby sposób ale w nocy wybić szyby w gospodarczym na anonimowo a po czasie sam by się domyślił
lila jeszcze w tym roku ze 2 bede robil w ostrowie wlkp dobre studio tam jest
no zobaczę wiem na 100% że to robi ale muszę go nakryć na gorącym uczynku to może coś tym zrobię mam kumpla w straży miejskiej to z nim pogadam o tym
bronson........
13max33....
kawał o pani minister sportu Joannie Musze
"Grają dwie muchy w piłkę nożną w filiżance do kawy. -Ty się nie opierniczaj, za dwa dni gramy w pucharze".
"Grają dwie muchy w piłkę nożną w filiżance do kawy. -Ty się nie opierniczaj, za dwa dni gramy w pucharze".
lila sąsiad wykańcza mi koty truje albo sidła ustawia
lila ja dzisiaj tylko jednego w firmie i na drugim bylem u kolezanki
lila dzięki no to może być sposób
multi multi ka naprawde lubie koty ale maja tylko jedna wade, taksamo jak psy
zaza8 LECH POZNAŃ
kosmaty rozumiem o co ci chodzi ale zrobić są jakie są i jeszcze mają większą wadę chodzą po sąsiadach a pies nie
my z WLKP wszyscy za Lechem....ale ciesze sie że Legia dzisiaj nie przegrała i mam nadzieje że Wisła wygra
mój piesek wyleguje sie przed telewizorem, jechała karetka na sygnale i zawtórował... ale było smiechu
klonek choć jestem za lechem to przeciw innym drużyną też nie jestem
lila a jak ma na imię
zuza...hihihi a jak sąsiada zobaczy i zapytam Gdzie ma nos? To sąsiad usieka do domu
lila bo mam kumpla który miał węża i miał a raczej miała na imię pusia trochę mnie to śmieszyło bo mój kot też tak miał na imię