Wpisy 759 540 – 759 639
15 lutego 2012 16:23 → 15 lutego 2012 18:27, 100 wpisów
ulala....widzisz tu na dole 1/1 los.!! Najdłużej oczekiwane zestawy MM ....wiesz jaka liczba , ja wszystko wiem
Ja dzisiaj nie gram jeszcze nie odebrałem wczorajszej wygranej jutro odbiore i trochę zainwestuje
ulala ...no tak 54,80 2/2 ...a na górze 1/1 !!!
nie 1 ..... tylko 30 ok
Ulala > mam do odebrania 60 zł niewiele ale zawsze jest za co zagrać. Krzyśio tam powinno być 30
mirnam61...
ulala...
Witam! 30 zgadza sieale goni ją 47
dobra znikam...
bronson
termin umowy się kończy i dzwonią ? Miła zapewne nawet była ?
termin umowy się kończy i dzwonią ? Miła zapewne nawet była ?
ulala..zgadza się jak również 65
ulala..
roball ...ty masz blisko 23 ja -1 =!!! i poowwo
Było 208za parkę
759301. roxana 2012-02-15 (14:02) New York
hewka...chyba twojej starej
ze mną tez się chcesz pokłócić
nie wystarczy ci torsan,plusik madzia77 tyg mag.. Witkowski itp.
hewka...chyba twojej starej
ze mną tez się chcesz pokłócić
nie wystarczy ci torsan,plusik madzia77 tyg mag.. Witkowski itp.
ulala..zobaczymy jak dziś pójdzieco do powtórek ciężko powiedzieć..liczę na 37
Miłośnicy Lotto zacierali ręce, ale nie z zimna, a z radości i emocji, bowiem już we wtorek 7 lutego w puli na najwyższe wygrane znalazło się 25 000 000 złotych! Z pewnością wszyscy Państwo przyznacie, że tak wysoka kwota robi wrażenie.
Średnia płaca krajowa grudzień 2012
4015 zł
Pula w Lotto
25 000 0000 zł
Liczba miesięcy wolnych od pracy
6226 miesięcy
Liczba lat wolnych od pracy
518 lat
Wiek emerytalny w 2012
67 lat
----------------------------------------------------
t.s we wszystkim wyprzedza realną rzeczywistość!!!!!
Jeszcze niema ustalonego wieku emerytalnego przez Sejm, a oni już zatwierdzili 67 lat i basta
to są czarodzieje
Średnia płaca krajowa grudzień 2012
4015 zł
Pula w Lotto
25 000 0000 zł
Liczba miesięcy wolnych od pracy
6226 miesięcy
Liczba lat wolnych od pracy
518 lat
Wiek emerytalny w 2012
67 lat
t.s we wszystkim wyprzedza realną rzeczywistość!!!!!
Jeszcze niema ustalonego wieku emerytalnego przez Sejm, a oni już zatwierdzili 67 lat i basta
to są czarodzieje
Tego dnia miliony Polaków ruszyły do kolektur. W jednej z nich można było spotkać naszego Mistrza, Adama Małysza. Zapytany przez nas co go skłoniło do zagrania w Lotto, nasz wielki sportowiec odpowiedział:
âW swoim imieniu, jak i zapewne innych polskich....
agencje milczą na temat: czy Mistrz coś trafił
âW swoim imieniu, jak i zapewne innych polskich....
agencje milczą na temat: czy Mistrz coś trafił
mam pytanie do T.S.-a,długo jeszcze będziecie jeszcze miętolić te -39- w lotto hmmmmmm
wszystko zaczyna się od marzeń- to hasło TS
a rzeczywistość
http://pytamy.pl/title,totolotek-to-oszustwo,pytanie.html?smclgnzlticaid=6de9a
a rzeczywistość
http://pytamy.pl/title,totolotek-to-oszustwo,pytanie.html?smclgnzlticaid=6de9a
a na czacie znowu o milionach i tylko te miliony ludzia w glowie
@ emeryt
Te wypowiedzi pokazują, jak naiwne jest nasze społeczeństwo. Oraz to, że 99,9% z nich nie ma pojęcia czym jest rachunek prawdopodobieństwa, a 90% z nich nie ma pojęcia nie tylko o organizacji gier liczbowych, ale w ogóle o tym, że podstawą organizacji czegokolwiek jest regulamin. I tylko on jest wiążący dla organizatora (nie jakieś opowieści o tym, jak to TS waży kulki...). A w regulaminie nie ma nic na temat sposobu przeprowadzania losowań oraz zobowiązania organizatora do dbałości o to, by wynik można było uznać za losowy. Amen.
Te wypowiedzi pokazują, jak naiwne jest nasze społeczeństwo. Oraz to, że 99,9% z nich nie ma pojęcia czym jest rachunek prawdopodobieństwa, a 90% z nich nie ma pojęcia nie tylko o organizacji gier liczbowych, ale w ogóle o tym, że podstawą organizacji czegokolwiek jest regulamin. I tylko on jest wiążący dla organizatora (nie jakieś opowieści o tym, jak to TS waży kulki...). A w regulaminie nie ma nic na temat sposobu przeprowadzania losowań oraz zobowiązania organizatora do dbałości o to, by wynik można było uznać za losowy. Amen.
Robal_36 na wieczor cosd grasz
może jakieś cyferki na sesje wieczorną bo nie mam nic pewnegodla każdego
joker ale wczytujac sie bardziej piszesz ze nikt niewie co to jest komisja
joker007
>>by wynik można było uznać za losowy<<
A przepraszam - jaki można by było uznać za losowy ?
Zestaw skomlącego o nieuczciwości, o spisku, albo - wątpiącego w jakiekolwiek szanse gracza, który jednak, przy wysokiej kumulacji, zapiNtala do kolektury ?
A niektóre uwagi na tamtej stronie, to gorzej niż żalpeel np.
- przygotowane do losowania piłeczki lżejsze i cięższe
- przekupić tą komisję
- kamera zrobiła zbliżenie na rękę gościa zrywającego plombę z kasety losującej i na jego zegarku była inna godzina ( zegar był analogowy )...itd itd...
>>by wynik można było uznać za losowy<<
A przepraszam - jaki można by było uznać za losowy ?
Zestaw skomlącego o nieuczciwości, o spisku, albo - wątpiącego w jakiekolwiek szanse gracza, który jednak, przy wysokiej kumulacji, zapiNtala do kolektury ?
A niektóre uwagi na tamtej stronie, to gorzej niż żalpeel np.
- przygotowane do losowania piłeczki lżejsze i cięższe
- przekupić tą komisję
- kamera zrobiła zbliżenie na rękę gościa zrywającego plombę z kasety losującej i na jego zegarku była inna godzina ( zegar był analogowy )...itd itd...
robal odpowiedz tak lub nie czy jest szansa aby oszukiwali bo ja uwazam ze nie
kosmaty...komisja siedzibba to jest człowiek sprawdziają np tylko na zywo lotto
o naiwności grających
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
@ kosmaty
Nie pisałem nic o komisji.
@ R_36
Ja jestem m.in. statystykiem z wykształcenia, więc wiem, że o realizację procesów losowych w praktyce trzeba dbać! Wiem też, jak łatwo jest sterować wynikiem przy tego typu organizacji gier, jaką proponuje TS. Wiem też, że słowa w regulaminie nie ma na temat tego, by organizator ponosił jakąkolwiek odpowiedzialność za organizowaną przez siebie grę (m.in. nie ma żadnych zapisów, które zabraniałyby mu sterowania grą czy które minimalizowałyby to ryzyko). A co nie jest zabronione, jest dozwolone. Natomiast nie wiem, co myślą ci, którzy nie są konsekwentni w swoich wyborach i biegną do kolektury w czasie kumulacji. Ja nie biegam - kumulacji nie lubię.
Nie pisałem nic o komisji.
@ R_36
Ja jestem m.in. statystykiem z wykształcenia, więc wiem, że o realizację procesów losowych w praktyce trzeba dbać! Wiem też, jak łatwo jest sterować wynikiem przy tego typu organizacji gier, jaką proponuje TS. Wiem też, że słowa w regulaminie nie ma na temat tego, by organizator ponosił jakąkolwiek odpowiedzialność za organizowaną przez siebie grę (m.in. nie ma żadnych zapisów, które zabraniałyby mu sterowania grą czy które minimalizowałyby to ryzyko). A co nie jest zabronione, jest dozwolone. Natomiast nie wiem, co myślą ci, którzy nie są konsekwentni w swoich wyborach i biegną do kolektury w czasie kumulacji. Ja nie biegam - kumulacji nie lubię.
@ kosmaty
Oczywiście, że tak. Choć nie mam dowodów, bo w takich sprawach robi się wszystko, by dowodów zebrać się nie dało. Mam za to wiele przesłanek, które pozwalają mi tak sądzić. I naprawdę nie mam zamiaru przekonywać Cię, że jest tak, jak mówię. Możesz wierzyć w uczciwość TS :-)
Oczywiście, że tak. Choć nie mam dowodów, bo w takich sprawach robi się wszystko, by dowodów zebrać się nie dało. Mam za to wiele przesłanek, które pozwalają mi tak sądzić. I naprawdę nie mam zamiaru przekonywać Cię, że jest tak, jak mówię. Możesz wierzyć w uczciwość TS :-)
kraysio czy wiesz jak odbywa sie losowanie?
komisja przynosi walizke z kulami którymi odbywa sie losowanie ,próba działania maszyny losujacej odbywa sie na piec minut przed losowaniem kulami dowolnymi jesli jest w porzadku wtedy wkładaja kule kyóre beda losowane
komisja przynosi walizke z kulami którymi odbywa sie losowanie ,próba działania maszyny losujacej odbywa sie na piec minut przed losowaniem kulami dowolnymi jesli jest w porzadku wtedy wkładaja kule kyóre beda losowane
@ kosmaty
Więc odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego kule przynoszone są zawsze przed losowaniem, skoro pomieszczenie, w którym losowanie się odbywa jest zamykane na głucho (i plombowane, o ile mnie pamięć nie myli) po każdym losowaniu?
Więc odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego kule przynoszone są zawsze przed losowaniem, skoro pomieszczenie, w którym losowanie się odbywa jest zamykane na głucho (i plombowane, o ile mnie pamięć nie myli) po każdym losowaniu?
wystarczy nie grac, tylko liczby obstawiać zawsze mam 8.9/10 zagram 5/10 jaki morał tego
@ kosmaty
Nie. Nie zrobili. Bo to, że proces kontrolują, nie oznacza, że mają nad nim 100% kontrolę. Ty też próbujesz się np. leczyć nawet wtedy, gdy nikt nie daje Ci 100% szans na wyleczenie. Czasami zdarza się np. jakaś awaria i wymieniają zestaw kulek na awaryjny (a nie ten przyniesiony "w teczce". Poza tym 80 szóstek w jednym losowaniu padło chyba wtedy, kiedy TS nie stosował maszyn pneumatycznych, a system on-line był od niedawna w użyciu... I był systemem raczej pseudo on-line...
Nie. Nie zrobili. Bo to, że proces kontrolują, nie oznacza, że mają nad nim 100% kontrolę. Ty też próbujesz się np. leczyć nawet wtedy, gdy nikt nie daje Ci 100% szans na wyleczenie. Czasami zdarza się np. jakaś awaria i wymieniają zestaw kulek na awaryjny (a nie ten przyniesiony "w teczce". Poza tym 80 szóstek w jednym losowaniu padło chyba wtedy, kiedy TS nie stosował maszyn pneumatycznych, a system on-line był od niedawna w użyciu... I był systemem raczej pseudo on-line...
kosmaty
w grze pt DL - po prostu - nie ma takiej potrzeby...
Cena zakładu - spowodowała drastyczne zmniejszenie ilości grających / i cały czas jest 50/50.../
A w lotto jest 14 mln kombinacji - to naprawdę sporo...
losowań - / na różnych maszynach,i za różnych zarządów , itd / było około 6000, to jaki to jest % ze wszystkich możliwych ?
I dalej - ile zakładów musi zostać zawartych, żeby wyczerpały wszystkie możliwości ?
I takie pytanie - ile zakładów i z trafiła i kreślonych przez graczy może być na wspólne zbiory ? Liczby niskie - daty, oczekiwane ?
Ale - tak, takie coś, jak jawne nawet płatne, za cenę jakiegoś tam biletu / i z pewnymi zastrzeżeniami losowanie/ mogłoby być czymś super ciekawym, takim super SZOŁ
w grze pt DL - po prostu - nie ma takiej potrzeby...
Cena zakładu - spowodowała drastyczne zmniejszenie ilości grających / i cały czas jest 50/50.../
A w lotto jest 14 mln kombinacji - to naprawdę sporo...
losowań - / na różnych maszynach,i za różnych zarządów , itd / było około 6000, to jaki to jest % ze wszystkich możliwych ?
I dalej - ile zakładów musi zostać zawartych, żeby wyczerpały wszystkie możliwości ?
I takie pytanie - ile zakładów i z trafiła i kreślonych przez graczy może być na wspólne zbiory ? Liczby niskie - daty, oczekiwane ?
Ale - tak, takie coś, jak jawne nawet płatne, za cenę jakiegoś tam biletu / i z pewnymi zastrzeżeniami losowanie/ mogłoby być czymś super ciekawym, takim super SZOŁ
@ kosmaty cd.
Zadaj sobie pytanie, dlaczegto _później_ już nigdy nawet nie zbliżyliśmy się do tego wyniku... Nie mówię o 80 "szóstkach", ale choćby o 20...
Zadaj sobie pytanie, dlaczegto _później_ już nigdy nawet nie zbliżyliśmy się do tego wyniku... Nie mówię o 80 "szóstkach", ale choćby o 20...
joker jesli chodzi o sam fakt kiedy losuja czy kiedy ma wypasc kula to komisja tylko pokazuje kiedy obsługujacy ma nacisnac guzik aby wyskoczyła kula, czyli jasniej mówiac komisja nie dotyka maszyny losujacej tylko na znak komisji obsługujacy maszne naciska guzik
759613. majwoj23 2012-02-15 (18:06)
wystarczy nie grac, tylko liczby obstawiać zawsze mam 8.9/10
proszę bardzo - o 22.14.59 wbij nawet kilkanaście takich zestawów i osiągnij taki wynik - wejdę pod stół i zaszczekam
wystarczy nie grac, tylko liczby obstawiać zawsze mam 8.9/10
proszę bardzo - o 22.14.59 wbij nawet kilkanaście takich zestawów i osiągnij taki wynik - wejdę pod stół i zaszczekam
@ R_36
Mylisz się. Ty patrzysz na to wszystko z punktu widzenia gracza, a nie organizatora, który ma olbrzymi spadek przychodów zamiast jego dynamicznego wzrostu. To właśnie kumulacja jest tym, co przyciągnie graczy do kolektur. TS nie ma innego pomysłu na wzrost przychodów (co nie oznacza, że inne pomysły nie istnieją). Koniec, kropka.
Mylisz się. Ty patrzysz na to wszystko z punktu widzenia gracza, a nie organizatora, który ma olbrzymi spadek przychodów zamiast jego dynamicznego wzrostu. To właśnie kumulacja jest tym, co przyciągnie graczy do kolektur. TS nie ma innego pomysłu na wzrost przychodów (co nie oznacza, że inne pomysły nie istnieją). Koniec, kropka.
kosmaty ....tak wiem koomisja nic nie było jeden raz oszukali MM
ale zobacz wideo spadła 15 , a gdzie jest wyniki
-------
http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ
-----
kiedy było 24.10.2009
ale zobacz wideo spadła 15 , a gdzie jest wyniki
-------
http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ
-----
kiedy było 24.10.2009
joker my róznie kreslimy my to znaczy uczestnicy
dzisejsza date czyli date dnia losowania czyli jesli wejdzie data to juz jest od ..... 2/6 reszte pomysl bo to by mozna pisac i pisac
dzisejsza date czyli date dnia losowania czyli jesli wejdzie data to juz jest od ..... 2/6 reszte pomysl bo to by mozna pisac i pisac
@ kosmaty
Wczytaj się dobrze w regulamin, a przekonasz się, że Komisja jest przy losowaniach kwiatkiem do kożucha. Ona naprawdę niewiele może... Nie ma wpływu na samo losowanie... Nie ma żadnych uprawnień kontrolnych względem TS. Poza tym składa się z emerytowanych pracowników TS i Ministerstwa Skarbu/Finansów, co niestety moje do niej zaufanie czyni jeszcze bardziej ograniczonym...
Wczytaj się dobrze w regulamin, a przekonasz się, że Komisja jest przy losowaniach kwiatkiem do kożucha. Ona naprawdę niewiele może... Nie ma wpływu na samo losowanie... Nie ma żadnych uprawnień kontrolnych względem TS. Poza tym składa się z emerytowanych pracowników TS i Ministerstwa Skarbu/Finansów, co niestety moje do niej zaufanie czyni jeszcze bardziej ograniczonym...
joker wiesz ilu ludzi przeszło przez t/s i zaden do tej pory nie póscił przysłowiowej farby ,zastanów sie
Jedynym tzw. wałkiem w tym biznesie i to najzupełniej legalnym (sic!) jest REGULAMIN TS.
Przy tak skonstruowanych zasadach gry i podziału wygranych żadne pozaregulaminowe ruchy inne nie są potrzebne.
@ kosmaty
Chcesz opierać się na spekulacjach, a mnie to nie interesuje. Przedstawiłem Ci niewielką część moich racji. Chcesz - wierz, nie chcesz - nie wierz :-) Teraz już naprawdę spadam...
Chcesz opierać się na spekulacjach, a mnie to nie interesuje. Przedstawiłem Ci niewielką część moich racji. Chcesz - wierz, nie chcesz - nie wierz :-) Teraz już naprawdę spadam...
joker007
wtedy jak padlo 80 czy tam ile szóstek to wypadły akurat dziwne liczby, tzn. układające się na blankiecie w kopertę i to zapewne dlatego
poza tym po to właśnie podniósł TS cenę zakładu żeby było więcej kumulacji
wtedy jak padlo 80 czy tam ile szóstek to wypadły akurat dziwne liczby, tzn. układające się na blankiecie w kopertę i to zapewne dlatego
poza tym po to właśnie podniósł TS cenę zakładu żeby było więcej kumulacji
podaję tu artykuły nie mojego autorstwa, lecz te, które można spotkać na czasie w internecie; mogą służyć tu do jakiejś dyskusji tu na forum; nie dyskutuję tu temat "PEWNYCH PEWNIAKÓW", bo takich nie ma, nie ma, NIE MA; jestem realistą i dlatego nie gram w gry losowe, bo gram na kasę, ale u buków; zamieszczane tu pewne pewniaki to tak jakbym u buków zagrał taki dziś zestaw :
12 SUPEROFERTA - Sroda - Parma-Juventus
spotkanie / P.nozna: 1.Wlochy 0 3.60 15.2. 18:30
1710 Pilka nozna - Liga Mistrzow - AC Milan-Arsenal
mecz / live nSport 1 2.05 15.2. 20:45
356 Pilka nozna - 1.Wlochy - A.Bergamo-Genoa
mecz 10 1.22 15.2. 18:30
141 Pilka nozna - Brazylia-Carioca - Vasco da G.-Vol.Redonda
mecz 10 1.09 15.2. 22:30
1738 Pilka nozna - Kwalifikacje ME - K. - Belgia-Irlandia Pln.
mecz 1 1.35 15.2. 20:00
4605 Hokej - 1.Wlk.Brytania - Cardiff-Fife
mecz 1 1.10 15.2. 20:30
4476 Hokej - 2.Szwecja - Orebro-Sundsvall
mecz 1 1.20 15.2. 19:00
8005 Tenis M. - Rotterdam-tw.n. - Federer-Mahut
mecz 1 1.05 15.2. 19:35
8055 Tenis M. - San Jose-tw.n. - Roddick-Kudla
mecz 1 1.14 16.2. 04:00
6322 Koszykowka - Puchar Niemiec - Alba Berlin-Braunschweig
mecz 1 1.18 15.2. 20:00
6439 Siatkowka - 1.Polska - M. - Czestochowa-Rzeszow
2 1.30 15.2. 19:00
6447 Siatkowka - 1.Polska - M. - Warszawa-Kedzierzyn
2 1.55 15.2. 19:00
6541 Siatkowka - 1.Niemcy - M. - Friedrichshafen-Moers
mecz 1 1.05 15.2. 20:00
6352 Pilka reczna - 1.Dania - M. - AG Kopenh.-Sonderjyske
mecz 1 1.01 15.2. 20:15
6480 Pilka reczna - 1.Dania - K. - Aarhus-Midtjylland
mecz 2 1.10 15.2. 19:00
6368 Pilka reczna - 1.Francja - M. - Dunkerque-Istres
mecz 1 1.01 15.2. 20:00
6372 Pilka reczna - 1.Francja - M. - Montpellier-Ivry
6408 Pilka reczna - 1.Hiszpania - M. - Sagunto-Barcelona
mecz 2 1.01 15.2. 20:30
6404 Pilka reczna - 1.Hiszpania - M. - Huesca-Atl.Madryt
mecz 2 1.01 15.2. 21:00
6525 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Berlin-Magdeburg
mecz 10 1.11 15.2. 19:30
6524 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Bergischer-Kiel
mecz 2 1.01 15.2. 20:15
6526 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Flensburg-Goppingen
mecz 1 1.05 15.2. 20:15
6531 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - RN Lowen-Hannover
6494 Pilka reczna - 1.Norwegia - K. - Vipers K.-Gjovik
mecz 1 1.10 15.2. 19:00
6492 Pilka reczna - 1.Norwegia - K. - Frederikstad-Larvik
mecz 2 1.01 15.2. 19:00
6414 Pilka reczna - 1.Szwecja - M. - Lugi-H 43 Lund
mecz 1 1.25 15.2. 20:00
stawka 2 zł EWK 178.58 zł
i czekałbym na zezowate szczęście jak marzyciele którzy mają mrzonki o wygranych w MM
nic z tego
parę razy prezentowałem mój sposób gry u buków i nie narzekam, nie skomlę, nie lamentuję, nie biadolę, nie jęczę jak tu 90 % po każdym losowaniu MM
12 SUPEROFERTA - Sroda - Parma-Juventus
spotkanie / P.nozna: 1.Wlochy 0 3.60 15.2. 18:30
1710 Pilka nozna - Liga Mistrzow - AC Milan-Arsenal
mecz / live nSport 1 2.05 15.2. 20:45
356 Pilka nozna - 1.Wlochy - A.Bergamo-Genoa
mecz 10 1.22 15.2. 18:30
141 Pilka nozna - Brazylia-Carioca - Vasco da G.-Vol.Redonda
mecz 10 1.09 15.2. 22:30
1738 Pilka nozna - Kwalifikacje ME - K. - Belgia-Irlandia Pln.
mecz 1 1.35 15.2. 20:00
4605 Hokej - 1.Wlk.Brytania - Cardiff-Fife
mecz 1 1.10 15.2. 20:30
4476 Hokej - 2.Szwecja - Orebro-Sundsvall
mecz 1 1.20 15.2. 19:00
8005 Tenis M. - Rotterdam-tw.n. - Federer-Mahut
mecz 1 1.05 15.2. 19:35
8055 Tenis M. - San Jose-tw.n. - Roddick-Kudla
mecz 1 1.14 16.2. 04:00
6322 Koszykowka - Puchar Niemiec - Alba Berlin-Braunschweig
mecz 1 1.18 15.2. 20:00
6439 Siatkowka - 1.Polska - M. - Czestochowa-Rzeszow
2 1.30 15.2. 19:00
6447 Siatkowka - 1.Polska - M. - Warszawa-Kedzierzyn
2 1.55 15.2. 19:00
6541 Siatkowka - 1.Niemcy - M. - Friedrichshafen-Moers
mecz 1 1.05 15.2. 20:00
6352 Pilka reczna - 1.Dania - M. - AG Kopenh.-Sonderjyske
6480 Pilka reczna - 1.Dania - K. - Aarhus-Midtjylland
mecz 2 1.10 15.2. 19:00
6368 Pilka reczna - 1.Francja - M. - Dunkerque-Istres
6372 Pilka reczna - 1.Francja - M. - Montpellier-Ivry
6408 Pilka reczna - 1.Hiszpania - M. - Sagunto-Barcelona
mecz 2 1.01 15.2. 20:30
6404 Pilka reczna - 1.Hiszpania - M. - Huesca-Atl.Madryt
mecz 2 1.01 15.2. 21:00
6525 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Berlin-Magdeburg
mecz 10 1.11 15.2. 19:30
6524 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Bergischer-Kiel
mecz 2 1.01 15.2. 20:15
6526 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Flensburg-Goppingen
mecz 1 1.05 15.2. 20:15
6531 Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - RN Lowen-Hannover
6494 Pilka reczna - 1.Norwegia - K. - Vipers K.-Gjovik
mecz 1 1.10 15.2. 19:00
6492 Pilka reczna - 1.Norwegia - K. - Frederikstad-Larvik
mecz 2 1.01 15.2. 19:00
6414 Pilka reczna - 1.Szwecja - M. - Lugi-H 43 Lund
mecz 1 1.25 15.2. 20:00
stawka 2 zł EWK 178.58 zł
i czekałbym na zezowate szczęście jak marzyciele którzy mają mrzonki o wygranych w MM
nic z tego
parę razy prezentowałem mój sposób gry u buków i nie narzekam, nie skomlę, nie lamentuję, nie biadolę, nie jęczę jak tu 90 % po każdym losowaniu MM
majwoj
taaa, no brawo
tylko - ciekawe dlaczego 2/2 jest płatne 16, a 8/10 - 520 ?
Ty może ułóż z kilku 2/2 takie 8, 9 albo i 10/10
taaa, no brawo
tylko - ciekawe dlaczego 2/2 jest płatne 16, a 8/10 - 520 ?
Ty może ułóż z kilku 2/2 takie 8, 9 albo i 10/10