Wpisy 758 601 – 758 700
14 lutego 2012 23:14 → 14 lutego 2012 23:38, 100 wpisów
kathyyy...zobacz,Ty szlajasz się po jakiś dziwnych portalach ,ja rozdaję fotki i gadam z tyg przez kamerkę,ciekawe co jeszcze robię o czym nie wiem tylko dziwna sprawa bo ja nie posiadam kamerki
zakon13
ja i klon aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lila...dobranoc
Lila
lila...ja sie szlajam...z psami na spacerze .....i o dziwo moje co rusz nie schodzą z tego świata
lila-powiem że Ty tez masz najebane i to bardzo bardzo potwierdziłaś to tym ze mam KLONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ok tez zmykam wiec spokojnej a co niektorym jak nie trzymaja cisnienia to naradobranoc
chciałbym cię zobaczyć z rana w śród klonów jak nie siesz dla nie kawę
zakon13...dobranoc
zakon13...
zakon...szykuj jutro jakieś liczby dla liluni a ja cos wykombinuję dla Ciebie
lila...
ewita
i pamiętamy - przy 6/6 w lotto zaleca się - bez wskanów i można lecieć w zaparte
i pamiętamy - przy 6/6 w lotto zaleca się - bez wskanów i można lecieć w zaparte
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
jocia....no i bardzo dobrze
mam wielka potrzebę wygrać te 6, śnię o nich, myslę, marzę i nic, osiwieję od tego kombinowania
ulexxa....
ja mam ku*** focha i nikt mi nie zabroni
i z czego sie śmiejesz idioto
jocia..pewnie ze moja
ulexxa....
nie muszę sie cofać
jocia torsan ewita
*foch...
profesor 80 nie znasz tłumaczenia skrótu focha?
*foch...
profesor 80 nie znasz tłumaczenia skrótu focha?
Robal_36 jak tam mini
dobra ide bo się nieciekawie robi
o co wam chodzi
dajcie spokój smieszni jestescie won