Wpisy 757 801 – 757 900
14 lutego 2012 20:54 → 14 lutego 2012 21:20, 100 wpisów
zakon...dziękii tak dostaniesz ode mnie w dupe i wcale się ciebie nie będę bac
zakon...to zależyi nie sciemniaj że dzisiaj dzwoniłes bo nie dzwoniłeś a ja potem wyłączyłam bo i tak bym nie słyszała jak dzwoni
Marek ja witalam Cie oficjalnie..ale Twoj wybor Kogo
witasz..to bylo ostatni raz
witasz..to bylo ostatni raz
bondziorno, los pakos milionos walentynos kochankos nadanos
>>>Lila- ale ja specjalnie tam nie zapintalam
-ludzie chcą się zabawić, proszą o adresy, o noclegi albo proszą o zorganizowanie imprezy,a poniewaz to miasto 12 tys. mieszkańców a w 18 lokalach grają to łatwiej
-jedx do dusznik i co ?? jeden lokal Parkowa i co mozna polecić jak w sobote zajęta, bo np. ślub
-siatkarkom załatwiam noclegi na turnieje tam czesto organizowane
-proszą, abym zawiózł do sanatorium
-proszą, abym zawiózł do specjalistów lekarzy
-sam też jeżdżę
a potem ta reszta to przy takich okazjach; blisko jest, lepiej wypoczne tylko w górach, jestem górołazem
ponadto bardzo duzo znajomych którzy przyjeżdżają z promienia do 200 km
i tyle
-ludzie chcą się zabawić, proszą o adresy, o noclegi albo proszą o zorganizowanie imprezy,a poniewaz to miasto 12 tys. mieszkańców a w 18 lokalach grają to łatwiej
-jedx do dusznik i co ?? jeden lokal Parkowa i co mozna polecić jak w sobote zajęta, bo np. ślub
-siatkarkom załatwiam noclegi na turnieje tam czesto organizowane
-proszą, abym zawiózł do sanatorium
-proszą, abym zawiózł do specjalistów lekarzy
-sam też jeżdżę
a potem ta reszta to przy takich okazjach; blisko jest, lepiej wypoczne tylko w górach, jestem górołazem
ponadto bardzo duzo znajomych którzy przyjeżdżają z promienia do 200 km
i tyle
Wiesz, w Walentynki zrobiono w naszej firmie ankietę i okazało się, że jestem najbardziej pożądanym facetem w robocie.
- No to powinieneś się cieszyć!
- Ni cholery, u nas pracują sami mężczyźni...
- No to powinieneś się cieszyć!
- Ni cholery, u nas pracują sami mężczyźni...
Lila nie dzwonilem tylko wyslalem esa ktory i tak jeszcze nie doszedl a nie dzwonilem bo ostatnio mi sie poje....o i zapisalem Kaske ze to Ty i juz stracilem orientacje kto to kto i mialem Kaske i Ciebie zapisana na gg pod jednym nr i Ciebie i Kaske i nie wiedzialem czy tez cos z tel nie pomieszalem dopiero jak mi esa napisalas to wiedzialem ze to Ty
Zuza hajsorry za poprzednio
ale spieszylam sie do domciu i troszke poprzekrecalam..ehhh
ale spieszylam sie do domciu i troszke poprzekrecalam..ehhh
laaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkke
zakon...buahahahaha słyszałam że popitoliłeś hihi to mój numer sobie zapisz nie wiem gdzietzn wiem ale ci nie powiem
lila, deki72
Lila...
Zuza to my z Lilencja..mozemy wdepnac do Ciebie na
taka smaczna kolacyjke???
taka smaczna kolacyjke???
juz wszystko jest odkrecone ale z telefonem to tez dzisiaj reki nie dalbym sobie uciac teraz juz wiem ze mam dobrze zapisane a najlesze jak rano pisze niby z Toba i podaje nr totka dla Kaski i Ty mi odpisujesz i tak siedze i mysle co jest grane jakim cudem piszac do Kaski Lila mi odpisuje
zakon...wczoraj Kaska prosiła cię o totka i mówiła o profilu i gg a nie jai nic ci nie odpisywałam na to co piszesz do kaśkijuz więcej nie zadzwonie,p.i.e.r.d.o.l.ę
zuza...powiedz tylko gdzie i zaraz jestem o ile jeszcze mogę wsiąść za kierownicę
kathyyyy....aaaaaa czyli tak ze 3 razy?wszystko wyjaśnie Tobie telefonicznie co to jest laska
Kathy..co Ty ***zielisz..bo sie zara wkierwie..
..iiii nie chce wiecej slyszec takich bzdet
..iiii nie chce wiecej slyszec takich bzdet
babencje Lila Kathy.. pakowac swoje piekne pupencje..lecimy do Zuzy na leczo
zaraz odpalam "elikoptera"..czekac w krzaczorach..
bo ciut zawieje
zaraz odpalam "elikoptera"..czekac w krzaczorach..
bo ciut zawieje
najlepsza walka MMA - oglądać do końca-http://www.youtube.com/watch?v=YY-HFuXFrmA&feature=related
profesor1980 - no to po jeszce jednymi uciekam na IMPRĘ, bo gospodarz prosi na disco
emeryt....
pomyliłem emoty jaszczę będe
Marek myslalam ze mnie pominales, bo mnie tez nie lubisz
nic sie nie stalomoja metalowa skrzyna tez czesto
robi "strajk"..dziekuje za kwiatuszki
wsio jest Ok.
nic sie nie stalomoja metalowa skrzyna tez czesto
robi "strajk"..dziekuje za kwiatuszki
wsio jest Ok.
miało być
Lila...mówie ze nigdzie nie idę pomyliłem emotymiało być
Klient zamawia u barmana najpierw cztery kieliszki wódki, potem trzy kieliszki, potem dwa, wreszcie tylko jeden. Wypija ostatni i zwraca się do barmana:
- "Nigdy nie mogę zrozumieć, jak to jest. Im mniej piję, tym bardziej jestem pijany..."
- "Nigdy nie mogę zrozumieć, jak to jest. Im mniej piję, tym bardziej jestem pijany..."
Kobitki to co z barencjem??...ja juz pakuje w reczna
lodowencje..nie zabraknie ...aaa co z muza
lodowencje..nie zabraknie ...aaa co z muza
nie mogę od jutra siedze na spedycj szef kaze sługa nie ma wyboru
zuza8....