Wpisy 757 734 – 757 833
14 lutego 2012 20:42 → 14 lutego 2012 21:00, 100 wpisów
slim..coś spieprzyłam,wysłałam maila na ten numer telefonu i nastapiła tak zwana COFKA kuźwa musze się napić
ulexxa..hihi kurna szok ,daj buzialka mojemu Cesarzowi kochaniutkiemu
emeryt 3 to dziadek powiniem zamówić do domu , jedna by objad ugotowała a dwie sprzątały w tym wieku to z glizdą na ryby
eeryt...wiesz co,tak szczerze,znam kuuuuupe ludzi i nie widziałam żadnego lub żadnej 34 latki żeby zapintalała do Ciechocinka
tak na marginesie...pomimo mojego starczego wieku..do grobu sie jeszcze nie wybieram i nie życzę sobie, żeby na kobiety mówiono stara.......stara to jest opona na śmietniku
toja...musimy znaleźć ,nie powiem co bo szpion pewnie kopiuje wpisy i dozyjemy do 2000
Lilus..natentychmiast..idzie slodki od Ciebie dla mla Cesarzowskiego
jackwar -właśnie 80-letni poznał 30-tkę, idzie do lekarza
-panie doktorze, czy ja mam jakaś szanse na seks ???
-lekarz-no wie pan, są różne przypadki, ale tak z praktyki wiem, że trudno grać sznurkiem w bilard
-panie doktorze, czy ja mam jakaś szanse na seks ???
-lekarz-no wie pan, są różne przypadki, ale tak z praktyki wiem, że trudno grać sznurkiem w bilard
aulexxa......ołłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeezresztą ja go sama zacałuję na śmierć jak wpadnę wiesz gdzie
kathy , spoko .
lili a coś mi się obiło ale nie doczytałem , oprócz walentego to czyje dziś święto ?
lili a coś mi się obiło ale nie doczytałem , oprócz walentego to czyje dziś święto ?
Twoja stara jest tak stara, że jak wychodzi z muzeum to włącza się alarm.
kathyyy...stara to jest dupa bo zębów nie ma a my sa młódki nie śmigane
lila to dobrze jak dobijemy, tej tam to nic nie pomoże, niech pisze może ortografii się nauczy
mam sąsiada walentego ale walnięty po ciągle pod nosem coś mróczy ma już pod 70
Witam wszystkie walentynki was Panowie tez i Lila wszystkiego najlepszego
zakon13....
Lilus..tak bedzie zacalowany w swoje mmmmm
Lilus bo my jestesmy prawdziwi jak w tej piosence
http://www.youtube.com/watch?v=hZFl5a9KjIE
Lilus bo my jestesmy prawdziwi jak w tej piosence
http://www.youtube.com/watch?v=hZFl5a9KjIE
dobra , chwilka przerwy na fajeczkę , bawcie się grzecznie z rączkami na klawiaturce
marek33...
slim..ja już dzisiaj nic nie jem,dieta,najadłam się jak bąk i wystarczy na dzisiaj poszedł mail
zakon...dziękii tak dostaniesz ode mnie w dupe i wcale się ciebie nie będę bac
zakon...to zależyi nie sciemniaj że dzisiaj dzwoniłes bo nie dzwoniłeś a ja potem wyłączyłam bo i tak bym nie słyszała jak dzwoni
Marek ja witalam Cie oficjalnie..ale Twoj wybor Kogo
witasz..to bylo ostatni raz
witasz..to bylo ostatni raz
bondziorno, los pakos milionos walentynos kochankos nadanos
>>>Lila- ale ja specjalnie tam nie zapintalam
-ludzie chcą się zabawić, proszą o adresy, o noclegi albo proszą o zorganizowanie imprezy,a poniewaz to miasto 12 tys. mieszkańców a w 18 lokalach grają to łatwiej
-jedx do dusznik i co ?? jeden lokal Parkowa i co mozna polecić jak w sobote zajęta, bo np. ślub
-siatkarkom załatwiam noclegi na turnieje tam czesto organizowane
-proszą, abym zawiózł do sanatorium
-proszą, abym zawiózł do specjalistów lekarzy
-sam też jeżdżę
a potem ta reszta to przy takich okazjach; blisko jest, lepiej wypoczne tylko w górach, jestem górołazem
ponadto bardzo duzo znajomych którzy przyjeżdżają z promienia do 200 km
i tyle
-ludzie chcą się zabawić, proszą o adresy, o noclegi albo proszą o zorganizowanie imprezy,a poniewaz to miasto 12 tys. mieszkańców a w 18 lokalach grają to łatwiej
-jedx do dusznik i co ?? jeden lokal Parkowa i co mozna polecić jak w sobote zajęta, bo np. ślub
-siatkarkom załatwiam noclegi na turnieje tam czesto organizowane
-proszą, abym zawiózł do sanatorium
-proszą, abym zawiózł do specjalistów lekarzy
-sam też jeżdżę
a potem ta reszta to przy takich okazjach; blisko jest, lepiej wypoczne tylko w górach, jestem górołazem
ponadto bardzo duzo znajomych którzy przyjeżdżają z promienia do 200 km
i tyle
Wiesz, w Walentynki zrobiono w naszej firmie ankietę i okazało się, że jestem najbardziej pożądanym facetem w robocie.
- No to powinieneś się cieszyć!
- Ni cholery, u nas pracują sami mężczyźni...
- No to powinieneś się cieszyć!
- Ni cholery, u nas pracują sami mężczyźni...
Lila nie dzwonilem tylko wyslalem esa ktory i tak jeszcze nie doszedl a nie dzwonilem bo ostatnio mi sie poje....o i zapisalem Kaske ze to Ty i juz stracilem orientacje kto to kto i mialem Kaske i Ciebie zapisana na gg pod jednym nr i Ciebie i Kaske i nie wiedzialem czy tez cos z tel nie pomieszalem dopiero jak mi esa napisalas to wiedzialem ze to Ty
Zuza hajsorry za poprzednio
ale spieszylam sie do domciu i troszke poprzekrecalam..ehhh
ale spieszylam sie do domciu i troszke poprzekrecalam..ehhh
laaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkke
zakon...buahahahaha słyszałam że popitoliłeś hihi to mój numer sobie zapisz nie wiem gdzietzn wiem ale ci nie powiem
lila, deki72
Lila...