Wpisy 757 678 – 757 777
14 lutego 2012 20:32 → 14 lutego 2012 20:49, 100 wpisów
...kathy - ty trzymasz poziom wpisami
755263. kathy 2012-02-13 (19:13)
lila....
w dooopie był...gooooowno widział
757581. kathy 2012-02-14 (20:09) Gdańsk
emeryt...a tak na marginesie..weź koło i ***olnij sie w czoło....i ucałuj dziadka Hitlera ...pozdrawiam serdecznie
757601. kathy 2012-02-14 (20:14) Gdańsk
emeryt...weź sie trzaśnij człowieku w dekiel...co Ty wygadujesz??
lila....
757581. kathy 2012-02-14 (20:09) Gdańsk
emeryt...a tak na marginesie..weź koło i ***olnij sie w czoło....i ucałuj dziadka Hitlera ...pozdrawiam serdecznie
757601. kathy 2012-02-14 (20:14) Gdańsk
emeryt...weź sie trzaśnij człowieku w dekiel...co Ty wygadujesz??
Przychodzi facet do lekarza a lekarz się pyta ile ma pan lat ?
60 , odpowiada .
pani doktor mówi , nie dała bym panu .
na to facet , nawet bym nie śmiał prosić
60 , odpowiada .
pani doktor mówi , nie dała bym panu .
na to facet , nawet bym nie śmiał prosić
jarek21........
emeryt...weź już zbastuj co,te wklejane teksty juz nudne są,i tak oboje wiemy że nie masz tyle lat za ile się podajesz więc przestań czarować
>>>jackwar - wczoraj wtargnęła tu wpisem
dziś zaczęła
757387. kathy 2012-02-14 (19:05) Gdańsk
emeryt...możesz mi głupiej, napuszonej babie wyjasnić, po co robisz te wszystkie statystyki i poświęcasz na to tyle czasu dziennie, skoro jesteś realista i nie grasz????
dziś zaczęła
757387. kathy 2012-02-14 (19:05) Gdańsk
emeryt...możesz mi głupiej, napuszonej babie wyjasnić, po co robisz te wszystkie statystyki i poświęcasz na to tyle czasu dziennie, skoro jesteś realista i nie grasz????
Lila - pozdrawiam, pisałem ci, że ten nasz wiek jet piękny, to ile mogę mieć 12 lat po AWF-ie ???
ale nie ja zacząłem z nią
ale nie ja zacząłem z nią
toja ...a moja data urodzenia to 1410 i ***ole w dupę wszystko,jak na 602 lata i tak się nieźle trzymam
emeryt , jest swoboda myśli i wypowiedzi , trzeba to uszanować i najważniejsze szanowaćź innych .
Może się zdażyć że chcemy zażartować a kogoś obrazimy jak np: w YVN pan redaktor nazwał ukrainki robotami do sprzątania .
Może się zdażyć że chcemy zażartować a kogoś obrazimy jak np: w YVN pan redaktor nazwał ukrainki robotami do sprzątania .
witam w dniu św walentego serca rozdane emerycie :co można zobaczć w dooopie
tyg...poszukujesz landryny? Tu nie ma,jest jedna mordoklejka a reszta nas to pralinki
>>>jackwar-przyszedł dziadek do burdelu, zamówił 3 blondi do pokoju
burdelmama zdziwiła się, dziadek i trzy ???
jak weszli do pokoju, to dziadek mówi: wy dwie wsadźcie tą trzecią na mnie
burdelmama zdziwiła się, dziadek i trzy ???
jak weszli do pokoju, to dziadek mówi: wy dwie wsadźcie tą trzecią na mnie
slim..coś spieprzyłam,wysłałam maila na ten numer telefonu i nastapiła tak zwana COFKA kuźwa musze się napić
ulexxa..hihi kurna szok ,daj buzialka mojemu Cesarzowi kochaniutkiemu
emeryt 3 to dziadek powiniem zamówić do domu , jedna by objad ugotowała a dwie sprzątały w tym wieku to z glizdą na ryby
eeryt...wiesz co,tak szczerze,znam kuuuuupe ludzi i nie widziałam żadnego lub żadnej 34 latki żeby zapintalała do Ciechocinka
tak na marginesie...pomimo mojego starczego wieku..do grobu sie jeszcze nie wybieram i nie życzę sobie, żeby na kobiety mówiono stara.......stara to jest opona na śmietniku
toja...musimy znaleźć ,nie powiem co bo szpion pewnie kopiuje wpisy i dozyjemy do 2000
Lilus..natentychmiast..idzie slodki od Ciebie dla mla Cesarzowskiego
jackwar -właśnie 80-letni poznał 30-tkę, idzie do lekarza
-panie doktorze, czy ja mam jakaś szanse na seks ???
-lekarz-no wie pan, są różne przypadki, ale tak z praktyki wiem, że trudno grać sznurkiem w bilard
-panie doktorze, czy ja mam jakaś szanse na seks ???
-lekarz-no wie pan, są różne przypadki, ale tak z praktyki wiem, że trudno grać sznurkiem w bilard
aulexxa......ołłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeezresztą ja go sama zacałuję na śmierć jak wpadnę wiesz gdzie
kathy , spoko .
lili a coś mi się obiło ale nie doczytałem , oprócz walentego to czyje dziś święto ?
lili a coś mi się obiło ale nie doczytałem , oprócz walentego to czyje dziś święto ?
Twoja stara jest tak stara, że jak wychodzi z muzeum to włącza się alarm.
kathyyy...stara to jest dupa bo zębów nie ma a my sa młódki nie śmigane
lila to dobrze jak dobijemy, tej tam to nic nie pomoże, niech pisze może ortografii się nauczy