Wpisy 757 534 – 757 633
14 lutego 2012 20:00 → 14 lutego 2012 20:23, 100 wpisów
witam wszystkich serdeczniei na Dzien Dobry http://www.youtube.com/watch?v=TKVdxk7Q5sQ&feature=g-upl&context=G2766313AUAAAAAAAAAA
>>>witaj slim1-
- Panie doktorze, w jakiej pozycji będę rodzić?
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z nogą wysuniętą przez okno?!
- Panie doktorze, w jakiej pozycji będę rodzić?
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z nogą wysuniętą przez okno?!
Przychodzi Emeryt do lekarza:
-Panie doktorze, skleroza coraz bardziej mi dokucza.
-A jak się to objawia?
-Co jak się objawia?
-Panie doktorze, skleroza coraz bardziej mi dokucza.
-A jak się to objawia?
-Co jak się objawia?
karwa ta żółta kartka mnie dzisiaj wkierwiać zaczynanon stop mi się wpieprza tam gdzie nie trzeba
Lilus jutro to niech sie samo o siebie martwi bedzie troszke wiece pragnienia...ale
przeca wody..skolko godno
przeca wody..skolko godno
>>>kathy - prosiłem o nowe, takich starych nie mogę opowiadać dziadkowi lubiącemu dowcipy jak ja i dlatego mój nick pseudo poświęciłem jemu, bo mnie nimi zaraził
może o Gebelsie, którego witaliście oklaskami w Gdańsku bo nie znam ze względu na młody mój jeszcze wiek, dopiero dotrę do średniego - tak mówią
może o Gebelsie, którego witaliście oklaskami w Gdańsku bo nie znam ze względu na młody mój jeszcze wiek, dopiero dotrę do średniego - tak mówią
witam wszystkich ponownie
Lila....
Emeryt bierze ślub z osiemnastoletnią dziewczyną. Budzi to zdziwienie i komentarze.
-Przecież za dziesięć lat ona będzie miała lat 28, a pan co? -pyta świadek.
-Wtedy się z nią rozwiodę i znów się ożenię z osiemnastolatką!
-Przecież za dziesięć lat ona będzie miała lat 28, a pan co? -pyta świadek.
-Wtedy się z nią rozwiodę i znów się ożenię z osiemnastolatką!
deki...siemanko
ulexxa...
kathy....
kubex...
emeryt...a tak na marginesie..weź koło i ***olnij sie w czoło....i ucałuj dziadka Hitlera ...pozdrawiam serdecznie
>>>profesor1980 -dziś święto, więc złoty bażant butelkowy przywieziony tu do Zieleńca z Dusznik, bo po 22.15 IMPRA
Lila...
mrówka...
toja....
>>>kathy - wiem, że prawda denerwuje, szczególnie PRAWDA prawdziwa, ale my nie witaliśmy Hitlera oklaskami jak wy w Gdańsku i nie w Pyrlandii wchodzą teraz w tyłek szwabom z napisami zimmer frei
dzisiaj udało mi się zrobić rzecz bardzo trudną udało mi się nie trafić ani jednej liczby w mm o 14
>>>kathy- ten ostatni twój słyszałem 12 lat temu, właśnie w Gdańsku, jak zacząłem pilotować wycieczki; a w Gdańsku są tramwaje czerwone
a tymi słowami ja ciebie obrażałem ?????
755263. kathy 2012-02-13 (19:13)
lila....
w dooopie był...gooooowno widział
757581. kathy 2012-02-14 (20:09) Gdańsk
emeryt...a tak na marginesie..weź koło i ***olnij sie w czoło....i ucałuj dziadka Hitlera ...pozdrawiam serdecznie
757601. kathy 2012-02-14 (20:14) Gdańsk
emeryt...weź sie trzaśnij człowieku w dekiel...co Ty wygadujesz??
lila....
757581. kathy 2012-02-14 (20:09) Gdańsk
757601. kathy 2012-02-14 (20:14) Gdańsk
emeryt...weź sie trzaśnij człowieku w dekiel...co Ty wygadujesz??
emeryt...a co ja mam do czasów wojennych??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
No i jeszcze piosneczka dla ULEXXI-http://www.youtube.com/watch?v=HC03cwOIkPs
kathyyy..jak to co? Przeciez listy roznosiłas na froncie ,zapomniałas już?
lila..... obrywa mi sie za II wojnę światową...chyba kuźwa ją rozpętałam
tramwaj w Gdańsku
http://gdanskietramwaje.psstm.prohost.pl/details.php?image_id=4488&sessionid=879159804a1a05355296fbcdf3b7d42a
http://gdanskietramwaje.psstm.prohost.pl/details.php?image_id=4488&sessionid=879159804a1a05355296fbcdf3b7d42a
kathy - tyle mas do tamtych czasów, co nazwa mojego nicka do mnie, do moich lat i to już wyjaśniałem tu 1143 razy
przecież nie zawsze nick oznacza, to co oznacza, ale najczęściej pseudo, a ty myślałaś, że jak tu parę kawałów 60-letnich napiszesz to mi dokuczysz ??? przypominam ci, że to ty zaczęłaś
wpisem
lila....
przecież nie zawsze nick oznacza, to co oznacza, ale najczęściej pseudo, a ty myślałaś, że jak tu parę kawałów 60-letnich napiszesz to mi dokuczysz ??? przypominam ci, że to ty zaczęłaś
wpisem
lila....