Wpisy 757 501 – 757 600
14 lutego 2012 19:48 → 14 lutego 2012 20:13, 100 wpisów
>>>kathy-więcej daj o emerytach, tylko daj nowe, bo te twoje to mój dowcipny dziadek słyszał w 1939 jako 5-latek i jak miałem 5 lat mi opowiadał; bo podczas II wojny PODOBNO nie było ludziom do śmiechu; i tylko serdecznie Gebelsa witano oklaskami w Gdańsku, nigdzie więcej - tak mówią przewodnicy U WAS; pewności nie mam, nie był jeszcze w planach mojego dziadka nawet mój ojciec, a skoro ja
deki...phi hahahaha ja i płochliwa,ale jakby było tak jak chcieli to musiałabym walizkę ciuchów ze sobą wziąćszampanów im się karwa zachciało
Lilus nio cio Ty...wiem ze pomylka...sama je czesto robie
slonce przestan..lepiej nalej cusik
slonce przestan..lepiej nalej cusik
blondi do blondi:
- Jak ci się układa pożycie z mężem?
- On ciągle mnie zdradza, a ja tak mieraz bywam mu wierna!
- Jak ci się układa pożycie z mężem?
- On ciągle mnie zdradza, a ja tak mieraz bywam mu wierna!
ulexxa..o nie nie nie,na czworakach nigdy nie chodziłam i nie będę chodzić ja nie z hurków ale jest ok
Ale się postarzałaś! - wykrzykuje jedna kobieta do drugiej po pięciu latach niewidzenia się.
- A ja cię poznałam tylko po twojej dawnej sukience! - odwzajemnia się komplementem druga.
- A ja cię poznałam tylko po twojej dawnej sukience! - odwzajemnia się komplementem druga.
Dwie znajome:
- Dokąd tak pędzisz?
- Na wystawę
- A kto ciebie zechce oglądać?
- Dokąd tak pędzisz?
- Na wystawę
- A kto ciebie zechce oglądać?
Jesteś głupia, podstępna, fałszywa, kłamiesz, zdradzasz mnie...
- Mój drogi, przecież każdy człowiek ma jakie drobne wady...
- Mój drogi, przecież każdy człowiek ma jakie drobne wady...
- Czy to prawda, że masz dwóch kochanków?
- Tylko jednego, ten drugi to mój narzeczony!
- Tylko jednego, ten drugi to mój narzeczony!
Lilus ale to nie chodzilo o horowny..mozesz sobie dzis pozwolic
na wszystko skarbie..toz to Twoje Swieto
na wszystko skarbie..toz to Twoje Swieto
- Dlaczego kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn?
- Żeby stała bliżej zlewu.
- Żeby stała bliżej zlewu.
witam wszystkich serdeczniei na Dzien Dobry http://www.youtube.com/watch?v=TKVdxk7Q5sQ&feature=g-upl&context=G2766313AUAAAAAAAAAA
>>>witaj slim1-
- Panie doktorze, w jakiej pozycji będę rodzić?
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z nogą wysuniętą przez okno?!
- Panie doktorze, w jakiej pozycji będę rodzić?
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z nogą wysuniętą przez okno?!
Przychodzi Emeryt do lekarza:
-Panie doktorze, skleroza coraz bardziej mi dokucza.
-A jak się to objawia?
-Co jak się objawia?
-Panie doktorze, skleroza coraz bardziej mi dokucza.
-A jak się to objawia?
-Co jak się objawia?
karwa ta żółta kartka mnie dzisiaj wkierwiać zaczynanon stop mi się wpieprza tam gdzie nie trzeba
Lilus jutro to niech sie samo o siebie martwi bedzie troszke wiece pragnienia...ale
przeca wody..skolko godno
przeca wody..skolko godno
>>>kathy - prosiłem o nowe, takich starych nie mogę opowiadać dziadkowi lubiącemu dowcipy jak ja i dlatego mój nick pseudo poświęciłem jemu, bo mnie nimi zaraził
może o Gebelsie, którego witaliście oklaskami w Gdańsku bo nie znam ze względu na młody mój jeszcze wiek, dopiero dotrę do średniego - tak mówią
może o Gebelsie, którego witaliście oklaskami w Gdańsku bo nie znam ze względu na młody mój jeszcze wiek, dopiero dotrę do średniego - tak mówią
witam wszystkich ponownie
Lila....
Emeryt bierze ślub z osiemnastoletnią dziewczyną. Budzi to zdziwienie i komentarze.
-Przecież za dziesięć lat ona będzie miała lat 28, a pan co? -pyta świadek.
-Wtedy się z nią rozwiodę i znów się ożenię z osiemnastolatką!
-Przecież za dziesięć lat ona będzie miała lat 28, a pan co? -pyta świadek.
-Wtedy się z nią rozwiodę i znów się ożenię z osiemnastolatką!
deki...siemanko
ulexxa...
kathy....
kubex...
emeryt...a tak na marginesie..weź koło i ***olnij sie w czoło....i ucałuj dziadka Hitlera ...pozdrawiam serdecznie
>>>profesor1980 -dziś święto, więc złoty bażant butelkowy przywieziony tu do Zieleńca z Dusznik, bo po 22.15 IMPRA
Lila...
mrówka...
toja....
>>>kathy - wiem, że prawda denerwuje, szczególnie PRAWDA prawdziwa, ale my nie witaliśmy Hitlera oklaskami jak wy w Gdańsku i nie w Pyrlandii wchodzą teraz w tyłek szwabom z napisami zimmer frei
dzisiaj udało mi się zrobić rzecz bardzo trudną udało mi się nie trafić ani jednej liczby w mm o 14