Wpisy 757 301 – 757 400
14 lutego 2012 18:36 → 14 lutego 2012 19:09, 100 wpisów
Jak nazwać szkielet blondynki stojący w szafie?
- Mistrzyni zeszłorocznej zabawy w chowanego...
Przychodzi babcia do lekarza i mówi:
- Panie doktorze mam taki problem. Cały dzień po***uję sobie, to znaczy chciałam powiedzieć puszczam gazy. No, ale właściwie nie jest to takie straszne, bo w ogóle ich nie słychać i nie śmierdzą. Powiem panu, że odkąd weszłam do pana gabinetu zdążyłam już puścić 20, o przepraszam, 21 razy, ale pan i tak tego nie zauważył, bo one są super cichutkie i absolutnie bezwonne. Prosiłabym jednak by pan mi coś zapisał, bo to takie krępujące. Lekarz bez słowa wyciąga długopis i wypisuje receptę.
- Proszę brać te pastylki 3 razy dziennie i zgłosić się do mnie za tydzień.
Za tydzień przychodzi babcia znowu i mówi:
- Panie doktorze! Całkowita tragedia! Wprawdzie nadal są całkowicie bezgłośne, ale potwornie śmierdzą.
- No tak, jak na razie przywróciłem pani węch, teraz musimy popracować nad słuchem.
- Mistrzyni zeszłorocznej zabawy w chowanego...
Przychodzi babcia do lekarza i mówi:
- Panie doktorze mam taki problem. Cały dzień po***uję sobie, to znaczy chciałam powiedzieć puszczam gazy. No, ale właściwie nie jest to takie straszne, bo w ogóle ich nie słychać i nie śmierdzą. Powiem panu, że odkąd weszłam do pana gabinetu zdążyłam już puścić 20, o przepraszam, 21 razy, ale pan i tak tego nie zauważył, bo one są super cichutkie i absolutnie bezwonne. Prosiłabym jednak by pan mi coś zapisał, bo to takie krępujące. Lekarz bez słowa wyciąga długopis i wypisuje receptę.
- Proszę brać te pastylki 3 razy dziennie i zgłosić się do mnie za tydzień.
Za tydzień przychodzi babcia znowu i mówi:
- Panie doktorze! Całkowita tragedia! Wprawdzie nadal są całkowicie bezgłośne, ale potwornie śmierdzą.
- No tak, jak na razie przywróciłem pani węch, teraz musimy popracować nad słuchem.
Niedźwiedź sporządził listę zwierząt, które chce zjeść. Zwierzęta, gdy się o tym dowiedziały, wpadły w panikę. Nazajutrz do niedźwiedzia przyszedł jeleń i pyta:
- Niedźwiedziu, jestem na liście?
- Tak.
- No tak, rozumiem. Słuchaj, daj mi jeden dzień, żebym pożegnał się z rodziną. A potem mnie zjesz.
Niedźwiedź się zgodził i zjadł jelenia dopiero na drugi dzień. Jako następny przyszedł wilk i pyta:
- Niedźwiedziu, czy jestem na liście?
- Jak najbardziej.
- Ojej, straszne. Słuchaj, pozwól mi żyć jeszcze jeden dzień, a pożegnam się z najbliższymi. A potem mnie zjesz.
I znowu niedźwiedź zjadł swoją ofiarę dopiero na drugi dzień. Potem do niedźwiedzia przyszedł zajączek i pyta:
- Słuchaj, czy jestem na liście?
- Tak, jesteś.
- A mógłbyś mnie skreślić?
- Nie ma sprawy.
- Niedźwiedziu, jestem na liście?
- Tak.
- No tak, rozumiem. Słuchaj, daj mi jeden dzień, żebym pożegnał się z rodziną. A potem mnie zjesz.
Niedźwiedź się zgodził i zjadł jelenia dopiero na drugi dzień. Jako następny przyszedł wilk i pyta:
- Niedźwiedziu, czy jestem na liście?
- Jak najbardziej.
- Ojej, straszne. Słuchaj, pozwól mi żyć jeszcze jeden dzień, a pożegnam się z najbliższymi. A potem mnie zjesz.
I znowu niedźwiedź zjadł swoją ofiarę dopiero na drugi dzień. Potem do niedźwiedzia przyszedł zajączek i pyta:
- Słuchaj, czy jestem na liście?
- Tak, jesteś.
- A mógłbyś mnie skreślić?
- Nie ma sprawy.
ulala bedaie pucharek owocowy różne owoce rodzynki i czekolada i troszke jogurtu
Bronson....pierwsze po;eci o 22:15 a potem popwtórka w godzinach nocnych
ula ...mój narybek jak na razie w Wiśle pływa jeszcze nie zakotwiczył na stałe
ulexxa ...uwielbiam takie słodkości owocowe...jedziemy
deki możemy?
deki możemy?
----------
---------------------------------------------
---------------------------------------------
http://pytamy.pl/title,totolotek-to-oszustwo,pytanie.html?smclgnzlticaid=6de9a
w ostatnich tylko 7 losowaniach
liczba 9 padła 3X
liczba 1 2x
liczba 7 2X
liczba 17 4X
liczba 13 3X
liczba 28 2X
liczba 29 2X
liczba 38 2X
liczba 41 2X
liczba 42 2X
liczba 46 2X
liczba 49 2X
tylko w 7 losowaniach - śmiechu warte
w ostatnich tylko 7 losowaniach
liczba 9 padła 3X
liczba 1 2x
liczba 7 2X
liczba 17 4X
liczba 13 3X
liczba 28 2X
liczba 29 2X
liczba 38 2X
liczba 41 2X
liczba 42 2X
liczba 46 2X
liczba 49 2X
tylko w 7 losowaniach - śmiechu warte
kathy to wszystko jest jedno oszustwo ale cóż musimy żyć w tym oszustwie
emeryt...możesz mi głupiej, napuszonej babie wyjasnić, po co robisz te wszystkie statystyki i poświęcasz na to tyle czasu dziennie, skoro jesteś realista i nie grasz????