Wpisy 756 674 – 756 773
14 lutego 2012 11:49 → 14 lutego 2012 12:32, 100 wpisów
kasia, mala macie jakiegoś pewniaczka, bo mi chyba rozum też zamarzł
Katchy jak chcesz na narty to zapraszam na południe u nas jest jeszcze śnieg.
witam
mala mówisz do powtórki?
mnie się podoba taka trójka 10,12,13 ale nie wiem czy to tylko moje zwidy
krzysiek
mnie się podoba taka trójka 10,12,13 ale nie wiem czy to tylko moje zwidy
krzysiek
toja hmmm ta trójeczka też ładna Z tym, że wszystko ładnie wygląda przed losowaniem
jak Wasze samopoczucie w ten zaje..... dzień?
Ja też byłem w Gdańsku jakieś ....26lat temu byłem wtedy na koloni. I było super
u mnie też, ale tylko dzięki fajnym dźwiękom, nie przez ten dzień i nie przez jakąś tam walentynkę, której i tak nie chciałbym dostać
Jak dzisiaj wysyłałem z boku stał kibic - zdarza się, nie ?
... rzucił hasło: "eee, cztery ? To skromnie - nie gram" ...
... CO, czy COŚ sobie w takich sytuacjach ?
... rzucił hasło: "eee, cztery ? To skromnie - nie gram" ...
... CO, czy COŚ sobie w takich sytuacjach ?
krzysiek..jak tak piszesz to znaczy że,właśnie chciałbyś dostać walentynkę hihi
Tylko zakochanym w sobie, życie daje znak...zwykle dzielą na połowę codzienności smak
Lila, nie chciałbym, bo znowu mogłoby się wszystko zacząć od początku, ten cały horror, a ja chcę być sam...
Chyba w tym roku wybiorę się nad morze i normalnie cały czas na zmianę.
nie, miłość to nie horror, jednak rzadko kto potrafi kochać. Nie mam na myśli zakochania, zauroczenia, spędzania razem czasu, tylko chodzi o kochanie kogoś. Ja już po prostu nie chcę być czymś co można wypożyczyć na kilka lat.
krzysiek...no to faktycznie musiałeś trafić na jakiś horror każdy musi wiedzieć czy chce być sam czy nie
Dobra ja znikam trzeba coś zatypować a co myślicie o pewniaku 11 a do pary 56
trafiłem, nie trafiłem, po prostu 5 razy ta sama historia lub podobna. Nauczyło mnie to bardzo, ale to bardzo ważnych rzeczy i dostrzegłem jedno, że nigdy, ale to nigdy nie ranić nikogo wykorzystując do tego uczucia.
Przychodzi babcia do apteki, kupuje 2 prezerwatywy po czym siada na krześle i zakłada je na nogi.
Podchodzi do niej młody chłopak i mówi :
-Babciu, ale tego nie zakłada się na nogi...
Babcia na to :
-Co Wy tam wiecie...słyszałam w telewizji o takiej chorobie co się ją od ***ów dostaje, a ja często na rowerze jeżdżę...
Podchodzi do niej młody chłopak i mówi :
-Babciu, ale tego nie zakłada się na nogi...
Babcia na to :
-Co Wy tam wiecie...słyszałam w telewizji o takiej chorobie co się ją od ***ów dostaje, a ja często na rowerze jeżdżę...
- Pani Kowalska, żeby rozwód był z winy męża musimy na niego coś mieć. Czy maż pije?
- Nie, skąd, jakby tylko spróbował to ja bym mu....!
- Czy nie daje pieniędzy?
- Nie, absolutnie, oddaje wszystko co do grosza...już by mi tylko schował złotówkę to ja bym mu...
- A może bije Panią?
- K...wa , tylko by rękę podniósł, to ja bym go przez okno pogoniła...
- A co z wiernością?
- O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego!
Noc poślubna. Pan młody stanął w oknie, gapi się i wzdycha. W końcu panna młoda pyta co się dzieje. A on:
- mówią że noc poślubna jest taka piękna, a tu leje i leje...
- Nie, skąd, jakby tylko spróbował to ja bym mu....!
- Czy nie daje pieniędzy?
- Nie, absolutnie, oddaje wszystko co do grosza...już by mi tylko schował złotówkę to ja bym mu...
- A może bije Panią?
- K...wa , tylko by rękę podniósł, to ja bym go przez okno pogoniła...
- A co z wiernością?
- O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego!
Noc poślubna. Pan młody stanął w oknie, gapi się i wzdycha. W końcu panna młoda pyta co się dzieje. A on:
- mówią że noc poślubna jest taka piękna, a tu leje i leje...
Syn pyta ojca:
- Czy to prawda, że w niektórych krajach Afryki mężczyzna nie zna swojej żony do momentu, aż się z nią ożeni?
- To się dzieje w każdym kraju, synu...
- Czy to prawda, że w niektórych krajach Afryki mężczyzna nie zna swojej żony do momentu, aż się z nią ożeni?
- To się dzieje w każdym kraju, synu...
Często spotykane zdanie: "oni są ze sobą, bo jest im dobrze ze sobą, bo się kochają". Najlepsze jest to, że jedno nie zgadza się z drugim, ponieważ "jest im ze sobą dobrze" nie może iść w parze "kochają się". Kto wie o co chodzi, to zrozumie co mam na myśli.
Wszystkiego Najlepszego z okazji Walentynek
Życzę Wam Dużo miłości .....
p.s. udanego wieczoru ....
Życzę Wam Dużo miłości .....
p.s. udanego wieczoru ....
liluś właśnie się zastanawiam co mój mąż w nocy robił, że teraz odsypia
Skargi klientów biur podróży
⢠W pilocie do telewizora były wytarte guziki.
⢠W basenie pływały męskie plemniki i moja córka zaszła w ciążę.
⢠Piasek na plaży był sypki i dziecko nie mogło robić z niego piaskowych babek.
⢠W wannie nie było korka i trudno się było wykapać.
⢠W przyhotelowym basenie pływali Arabowie.
⢠(Egipt) W hotelowej restauracji wśród produktów regionalnych nie było Coli light.
⢠Podrywał mnie młody boy hotelowy.
⢠W pilocie do telewizora były wytarte guziki.
⢠W basenie pływały męskie plemniki i moja córka zaszła w ciążę.
⢠Piasek na plaży był sypki i dziecko nie mogło robić z niego piaskowych babek.
⢠W wannie nie było korka i trudno się było wykapać.
⢠W przyhotelowym basenie pływali Arabowie.
⢠(Egipt) W hotelowej restauracji wśród produktów regionalnych nie było Coli light.
⢠Podrywał mnie młody boy hotelowy.
http://www.youtube.com/watch?v=xOtxdeyI024&feature=related
to lece w gary dzisiaj coś extra
to lece w gary dzisiaj coś extra
w Walentynkio
co robią mężczyźni po stosunku ???
10 % zasypia
10 % idzie do lazienki
80 % idzie do ............ domu
co robią mężczyźni po stosunku ???
10 % zasypia
10 % idzie do lazienki
80 % idzie do ............ domu
Dzwonek do drzwi. Emeryt otwiera i widzi śmierć z kosą. Kolana się pod nim uginają, Ręce zaczynają się trząść... Śmierć, która to zauważyła, mówi:
- Nie pękaj, przyszłam po twojego kanarka.
- Nie pękaj, przyszłam po twojego kanarka.
Lilu..
Sylwia..
Kasiu...
Buziaki dla wszytkich..
Sylwia..
Kasiu...
Buziaki dla wszytkich..
a ja wszystkim życzę tylko jednego, abyście potrafili być całkowicie bezinteresowni dla osoby, którą obdarzyliście uczuciem, abyście potrafili być szczerą osobą nawet w drobnostkach oraz abyście potrafili czuć radość i kochać jeszcze mocniej, gdy ukochana osoba w jakikolwiek sposób zadałaby wam ranę. Wszystkiego najlepszego dla osób zakochanych oraz kochających
Dziennikarze pytają się kanclerz Nieniec.Czy wie pani że Polacy mówią na panią babo-chłop.A ona na to: Tak naprawdę,a mnie to koło chu...a lata.
mala....Ty weź się jeszcze zastanów,jeszcze możesz unieważnić to chore małżeństwo
Robal-ku ...z nieśmiałością..
Fąfara mówi do kolegi:
- Ten nowy lekarz jest niesamowity! W kilka sekund wyleczył moją żonę ze wszystkich dolegliwości!
- Jak to zrobił?
- Powiedział jej, że to objawy nadchodzącej starości.
- Ten nowy lekarz jest niesamowity! W kilka sekund wyleczył moją żonę ze wszystkich dolegliwości!
- Jak to zrobił?
- Powiedział jej, że to objawy nadchodzącej starości.
mala...wolisz znosić te jego niecne wybryki?szlajanko,wtykanko i wracanko nad ranem do domu?
liluś jeszcze jeden taki wybryk mojego męża i będzie rozwód, dziecko wychowam sama
Dobra ja teraz naprawdę uciekam idę rozbić TS ,nie mylić ze szybą w kolekturze
Sylwia .....dwa grzeją sie w piwnicy....reszta stołuje sie i mieszka u siostry....natomiast więcej nie bedzie....pilnuje z weterynarzem