Wpisy 756 274 – 756 373
13 lutego 2012 23:09 → 13 lutego 2012 23:46, 100 wpisów
oj tam Lila zapomnialas nie gniewam siedzwonilem dzisiaj ale mials wyl tel
kathy jutro podrzuce Ci 7 cyferek tylko na ktora chcesz na 14 czy 22?
zakon..jak ciachnęłam?aaaa bo gadałam z kolegą i może myślałam że nie odbierasz i się wyłączyłam albo mnie ***ło do reszty
krzysiek2783....np jak ty zostać premierem , ty kazdy mozesz kraść wszystkie ludzie i tak p.i.e.p.r.z.a.j.ą wezmec robota ,,,widzisz teraz my jak bydło mają stresy i znikam
no i nikt nie wyrwał bonusa..dalej będą szczuli
Robal...jak się starasz co?
Robal...jak się starasz co?
Krzysiu ja mam program ...mnie chodziło ile wstecz sie cofasz losowań
premierem powinien być człowiek, który ma wrażliwe sumienie. To wszystko.
ulala...mam inne spróbuj uzywać ,,moge wyśle ci
krzysiek2783.....wszyscy nie chcą być równe sprawy i nie jest sprawiedliwy
lila chcialem pomachac na dobranoc nie to nacisnalemchodzilo mi o
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
zakon...
i znikam..
dziś jarałem fajkę w ciszy, patrzyłem na wypadek samochodowy, stałem w mroku przy cmentarzu. Patrzyłem na te groby. Każdy chciał być mądry, każdy gonił za kasą, każdy chciał jak najlepiej, a teraz leży pod ziemią. Życie szybko zleciało. I na co to było? Nie lepiej wykorzystać naszą całą energię by zrozumieć i nauczyć się cieszyć się czymś prostym?
13max33....narka
ulala...juz jest @ , masz naciśnij zip
dobra ja tez uciekam dobranoc wszystkim
Krzysiu...ale mój komputer ma mało pamieci nie wiem czy go odpale...czy musze dokupic pamięc
do jutra typowiczedobranoc
tez zmykam dobranoc wszystkim i wysokich wygranch trzymajcie sie cieplutko
ulala...dałem nie duzo około 853 KB albo isc do córki ma duzo wolne pamieci
ulala....
jak kopmuter ma za mało pamięci wirtualnej najlepiej go wystawić na mróż min -20 ,chodzi potem jak burza
ulala...jutro ...dziś zmeczony
jak nie ma mrozu to do zamrażalki na dobę niech sobie posiedzi .ULALA mam liczbę pewną to 35
donra znikam..
można też jeszcze wsadzić do pralki komuter dodać kokolino żeby zmiękczyć pamięć -pomaga ,ULALA następna liczba 49 jutro podziękujesz po 14
tyg>>>>>te strony wogóle nie odwiedzam....umie cieszyć sie z życia..bez tych strom
no tak się zdażyło że tak -jak jestem w potrzebie to wkładam sobie to tu a tamto tam