Wpisy 755 339 – 755 438
13 lutego 2012 19:38 → 13 lutego 2012 20:06, 100 wpisów
WItam wszystkich
Na zaś dziewczynki z okazji jutra 14 lutego Walentego
Na zaś dziewczynki z okazji jutra 14 lutego Walentego
taksówce
Pod knajpę podjeżdża zamówiona taksówka. Kelner pakuje na tylne siedzenie trzech pijanych klientów i instruuje taksówkarza:
- Tego z lewej na Kopernika, tego w środku na Kościuszki, a tego z prawej na Spokojną.
- Dobra, wszystko jasne.
Po pięciu minutach taksówka ponownie podjeżdża pod knajpę, taksiarz woła kelnera:
- Powiedz pan jeszcze raz, gdzie którego zawieźć, bo na zakręcie mi się przemieszali.
Pod knajpę podjeżdża zamówiona taksówka. Kelner pakuje na tylne siedzenie trzech pijanych klientów i instruuje taksówkarza:
- Tego z lewej na Kopernika, tego w środku na Kościuszki, a tego z prawej na Spokojną.
- Dobra, wszystko jasne.
Po pięciu minutach taksówka ponownie podjeżdża pod knajpę, taksiarz woła kelnera:
- Powiedz pan jeszcze raz, gdzie którego zawieźć, bo na zakręcie mi się przemieszali.
Ulala.. .
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
ulala....bardzo leka robota malowania do ściana kolor pomarancze kobita ...tylko korytarzu ...nie tam jak widziałasz foto
przegapiłem na chacie czego jeszcze niewiem jutro muszę być w Poznaniu i dziś rozdaje buziaki dla lili kasi z polszcze nick byłem zobaczyć pogode
dobra znikam...
Krzysiu ja w październiku jak malowałam tez mam pomarańcz...bardzo wdzięczny kolor...pokoik relaksuje
Pub. Siedzi Fąfara przy stoliku, a obok niego wolne krzesło. Ponieważ w pubie był tłok, w pewnym momencie podchodzi do niego jakiś facet i pyta:
- Czy to krzesło jest wolne?
- Niestety, zajęte.
Pięć minut później sytuacja się powtarza. Po kolejnych pięciu minutach do Fąfary podchodzi inny facet i mówi:
- Człowieku, w pubie nie ma wolnych miejsc, a obok ciebie stoi puste krzesło. Więc ja się grzecznie pytam: czy ktoś tu siedzi, czy mogę wziąć to krzesło?
Fąfara schyla się pod stół i woła:
- Jóóózek! Będziesz jeszcze siedział?
- Czy to krzesło jest wolne?
- Niestety, zajęte.
Pięć minut później sytuacja się powtarza. Po kolejnych pięciu minutach do Fąfary podchodzi inny facet i mówi:
- Człowieku, w pubie nie ma wolnych miejsc, a obok ciebie stoi puste krzesło. Więc ja się grzecznie pytam: czy ktoś tu siedzi, czy mogę wziąć to krzesło?
Fąfara schyla się pod stół i woła:
- Jóóózek! Będziesz jeszcze siedział?
'' Grać, ciągle grac , tak bez konca.. .''
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
kathy - napisałem Ci ulicę i adres i oczywiście jest w Sopocie, ale napisałem na pograniczu, aby ci dalej przybliżyć go; mam kuzynkę w Gdyni Chylonii, bratankę w Gdańsku, pracuje w Izbie dziecka na Polanki i koleżankę, kolegę w Gdynii; koledze powiedziałem, żeby mnie odwiedził na kempingu, nie zapytał na którym i przyjechał z Gdyni na Sępią w Sopocie i czekał godzinę, po czym zadzwonił bo nie mógł mnie tam poszukać
i dlatego tak napisałem, żeby ci przybliżyć
i dlatego tak napisałem, żeby ci przybliżyć
Smierć z zacałowania, to fajna fajna śmierć.. .
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
lilaaaaaaaaaaaa....
emeryt....ja rozgarnięta jestem i pytam konkretnie jak sie z kimś umawiam..więc opisów szczegółowych nie potrzebuje
emeryt....ja rozgarnięta jestem i pytam konkretnie jak sie z kimś umawiam..więc opisów szczegółowych nie potrzebuje
ulala...zaraz pokaze @ za 10 min
Bronson jak typujesz liczby...obliczasz statystyki jaki jest najlepszy zakres?40-75-100?
dużo jest w Gdańsku ludzi rozgarniętych, wierz mi mniej napuszonych, nie wiem dlaczego Ty ???
nic do ciebie nie pisałem, nic do ciebie nie mam, a ty z grubej rury
pytałem o największy meczet w Polsce w Gdańsku i też ludzie nie wiedzieli
pytałem kilka lat temu w Krakowie zakonnicę o pomnik papieża i też nie wiedziała, zakonnica nie wiedziała;wtedy jedyny-teraz jest w krakowie 7 takich pomników
więc nie dziw się, że chciałem dobrze
nic do ciebie nie pisałem, nic do ciebie nie mam, a ty z grubej rury
pytałem o największy meczet w Polsce w Gdańsku i też ludzie nie wiedzieli
pytałem kilka lat temu w Krakowie zakonnicę o pomnik papieża i też nie wiedziała, zakonnica nie wiedziała;wtedy jedyny-teraz jest w krakowie 7 takich pomników
więc nie dziw się, że chciałem dobrze
przejćmy do sedna sprawy jakie numery polecą dziś w nocy tylko nie intymne
lila... jestem napuszona...chyba sie
emeryt...z tego co tu widzę to Ty masz awersje do kobiet i ciągle je obrażasz...jako, że ja tej samej płci to czuję się ciągle obrażana.....kapujesz???
p.s. a meczet w Gdańsku jest na Polankach.......
emeryt...z tego co tu widzę to Ty masz awersje do kobiet i ciągle je obrażasz...jako, że ja tej samej płci to czuję się ciągle obrażana.....kapujesz???
p.s. a meczet w Gdańsku jest na Polankach.......
witam wszystkich siemanko
kathy....
slim61..
bronson.........
marek33...
slim61..
bronson.........
marek33...