Wpisy 754 335 – 754 434
12 lutego 2012 21:54 → 12 lutego 2012 22:11, 100 wpisów
emeryt ....denerwujesz panie ...coś napisałeś więc przeproś teraz i nie rób tego więcej
jutro będę w kłodzku z bananami wygięcie unijne zachowane 300 km odemnje baj baj
przez cały miech testowałem nowy sposób gry ..........trafienia ....00000000000 jestem geniuszem
Toja...
losowanko zaraz
A losować będzie Wojtuś Jaluzel
lila...
gdzie jest artur123 był tu teraz i nic nie gada i znikam..
gdzie jest artur123 był tu teraz i nic nie gada i znikam..
14,21,49,50
13max33 -pisałem o burakach, używających świateł ozdobnych zamiast świateł mijania czyli drogowych, więc o co ci chodzi ??? -jak bierzesz to do siebie to twoja wina; wczoraj kłócilismy się 2 godz. i nie wiedzieli,że nie mają świateł z tyłu samochodu, jak używają ozdobnych
slim..jak sprzedasz system to wszystko walnie w łeb,przestaniesz wygrywać
pijcie z tego wszyscy
13max33 - taka wpadka przy policji kosztuje 300 zł
i pisałem to, aby ostrzec przed płaceniem, a te 300 zł mozna pbrócić na grę o marzenia, jakie tu mają 85 % tu typujących; nic wiecej nie miałem na myśli;
i pisałem to, aby ostrzec przed płaceniem, a te 300 zł mozna pbrócić na grę o marzenia, jakie tu mają 85 % tu typujących; nic wiecej nie miałem na myśli;
emeryt ....nie o tym mowa nie biore do siebie buraków drogowych i nie interesuje mnie czy sa z Warszawy czy też nie ....chodzi mi że wcześniej zamieściłeś jakiś wpis i obraziłeś Panie i to bardzo ...Więc prosze napraw to pozdro
maxwelka dzien dobry paniucha
i znikam..
i znikam..
Jeszcze 6 min
maxwelka...mozna ja mówie jesteś pani
która kobita nic nie
która kobita nic nie