Wpisy 752 981 – 753 080
12 lutego 2012 13:26 → 12 lutego 2012 13:49, 100 wpisów
witaj emerytpodaj zespoły w hokeja które nie miały remisu od dawna lilka
13max33....pewnie będzie bimber super
kosmaty
lila....
Lila na ile dni?
Rysiu..no ja myślę że,jak dojdzie do spotkania to pobawimy się całą noc do rana
andrusia....tak ....nic więcej jestem już zajęty ...będę już żonaty
Lila 80 km dam sobie radę....
Dla mnie moze byc i w marcu i kwietniu spodkanko super tylko zeby była pogoda
no max33 ja musze sie czasami wody napić nie dam rady tylko tancwać
a nie jesteś do tej pory żonaty?
a nie jesteś do tej pory żonaty?
13max33....pewnie ze tak
jarek21....
aby tym razem wypaliło
jarek21
Rosja - Chekhov Podolsk od 8.12
Austria â Olimpia Ljubljana od 30.12
Czechy - Slavia Praha od 27.1
Dania - Herning od 8.1
Hvidovre od 8.1
Finlandia â Hämeenlinna od 20.1
Niemcy â Pinguine Krefeld od 30.12
Norwegia - Frisk/Asker od 7.1
Słowacja â NITRA od 20.12
Szwajcaria - Rapperswil od 20.12
Szwecja â MODO od 30.12
NHL - San Jose od 23.1
Rosja - Chekhov Podolsk od 8.12
Austria â Olimpia Ljubljana od 30.12
Czechy - Slavia Praha od 27.1
Dania - Herning od 8.1
Hvidovre od 8.1
Finlandia â Hämeenlinna od 20.1
Niemcy â Pinguine Krefeld od 30.12
Norwegia - Frisk/Asker od 7.1
Słowacja â NITRA od 20.12
Szwajcaria - Rapperswil od 20.12
Szwecja â MODO od 30.12
NHL - San Jose od 23.1
Lila kwiecień blisko
Ulexxa
Ulexxa
Rysiu..oj bliskoja będę na 100% a wy to nie wiem,pewnie zawsze coś komus wypadnie
Ulexxa
będzie goło i wesoło
a ja....????? też dopisać 100%
Mala..."dzieksuje"..wow..ale dla Ciebie
przesylam same ..czerwone rozencje..iiii...bukiecisko..
przesylam same ..czerwone rozencje..iiii...bukiecisko..
Padła rekordowa wygrana. Blisko 34 mln zł! Kto nigdy nie marzył o skreśleniu właściwych liczb? Sprawdzasz kupon totka i... JEST! Trafiasz "szóstkę". Okazuje się, że może to być dopiero początek problemów.
Wygrałeś, idziesz odebrać nagrodę, a tam dowiadujesz się, że zamiast milionów otrzymujesz marne tysiące. Niemożliwe? A jednak.
Kilkamiesięcy temu Europę obiegła informacja o szczęśliwcach, którzy wygrali w niemieckim Lotto. Okazało się, że sześć szczęśliwych liczb zakreśliło... 78 graczy. Zamiast zostać milionerami, muszą zadowolić się marnymi 30 tys. euro. W dotychczasowej historii tej loterii zaledwie pięć razy zdarzyło się, by "szóstkę" trafiło jeszcze więcej graczy. Rekord padł w styczniu 1988 r., gdy udało się to aż 222 posiadaczom kuponów.
Także w Polsce mieliśmy takie przypadki. I to wcale nie tak mało.
Do legendy urosła historia wygranej z 1994 r. Jeden ze szczęśliwców, którzy trafili "szóstkę", postanowił urządzić prywatkę, jakiej nie widział nikt w całej wsi. Problemy zaczęły się, gdy imprezowy wybraniec losu zgłosił się po odbiór milionów. Okazało się, że główną nagrodą musi się podzielić z 80 osobami! Każda z wygranych wyniosła poniżej 7 tys. zł - 70 mln "starych" złotych.... Podobno, by spłacić długi zaciągnięte na wspomnianą imprezę, komornik musiał zlicytować jego ciągnik...
Przedstawiciel Totalizatora sportowego przypomina sobie inną "rekordową" wygraną. Miała ona miejsce dwa lata później.
- Rzeczywiście 3 lutego 1996 r. padło aż 15 "szóstek", każda po 100 000 zł - zauważa Przemysław Stasz z Totalizatora Sportowego.
Wygrałeś, idziesz odebrać nagrodę, a tam dowiadujesz się, że zamiast milionów otrzymujesz marne tysiące. Niemożliwe? A jednak.
Kilkamiesięcy temu Europę obiegła informacja o szczęśliwcach, którzy wygrali w niemieckim Lotto. Okazało się, że sześć szczęśliwych liczb zakreśliło... 78 graczy. Zamiast zostać milionerami, muszą zadowolić się marnymi 30 tys. euro. W dotychczasowej historii tej loterii zaledwie pięć razy zdarzyło się, by "szóstkę" trafiło jeszcze więcej graczy. Rekord padł w styczniu 1988 r., gdy udało się to aż 222 posiadaczom kuponów.
Także w Polsce mieliśmy takie przypadki. I to wcale nie tak mało.
Do legendy urosła historia wygranej z 1994 r. Jeden ze szczęśliwców, którzy trafili "szóstkę", postanowił urządzić prywatkę, jakiej nie widział nikt w całej wsi. Problemy zaczęły się, gdy imprezowy wybraniec losu zgłosił się po odbiór milionów. Okazało się, że główną nagrodą musi się podzielić z 80 osobami! Każda z wygranych wyniosła poniżej 7 tys. zł - 70 mln "starych" złotych.... Podobno, by spłacić długi zaciągnięte na wspomnianą imprezę, komornik musiał zlicytować jego ciągnik...
Przedstawiciel Totalizatora sportowego przypomina sobie inną "rekordową" wygraną. Miała ona miejsce dwa lata później.
- Rzeczywiście 3 lutego 1996 r. padło aż 15 "szóstek", każda po 100 000 zł - zauważa Przemysław Stasz z Totalizatora Sportowego.
Lila nocleg na stadionie?tyle nas będzie....
lila
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
Kosmaty zjadłeś już????długo...co dobrego masz???
zbyszek....