Wpisy 752 272 – 752 371
12 lutego 2012 10:36 → 12 lutego 2012 11:21, 100 wpisów
kathy ...myslałam o nich kiedy wskocza w piatek minął tydzień czyli czas na powtórkę?
marek33 >>>>>
Buyuksehir - Ankaragucu - 2 drużyna strzeli gola 2.09
Utrecht - Den Haag - +3,5 gola FT 2.25
Orduspor - Antalyaspor - obie drużyny strzelą gola 1.68
AKO 7.90
stawka 50zł
wygrana 7.90 x 50 x 0.88 = 347.60zł
Fortuna
Buyuksehir - Ankaragucu - 2 drużyna strzeli gola 2.09
Orduspor - Antalyaspor - obie drużyny strzelą gola 1.68
AKO 7.90
stawka 50zł
wygrana 7.90 x 50 x 0.88 = 347.60zł
Fortuna
Ula....nie tak.......tamto 8/10 sama wytypowałaś....więc znaczy, że masz nosa
"Baba - być może - nie chcę przesądzać - po prostu na własne życzenie się zachlała"
Hendrix,Mercury,Joplin,Rysiek R. i wielu innych też na własne życzenie...
I każdemu z nich taką łatkę przypniesz?
Może jednak jacyś łaskawszym okiem oglądani,co?
święta racja-luzuję.
Hendrix,Mercury,Joplin,Rysiek R. i wielu innych też na własne życzenie...
I każdemu z nich taką łatkę przypniesz?
Może jednak jacyś łaskawszym okiem oglądani,co?
święta racja-luzuję.
madzia , w sumie też się zastanawiam czy nie grać sam mini , choć dwa losowania w ciągu dnia uzależniają to już chyba powinno się leczyć
752278. marek33 2012-02-12 (10:38)
idę pisać nara
========================
Zobaczył kilka (3)typów i się przestraszył
idę pisać nara
========================
Zobaczył kilka (3)typów i się przestraszył
mnie tam zawsze smutek ogarnia gdy odchodzi osoba obdarzona jakimś wyjątkowym talentem .. a że muzyka odgrywa ważną rolę w moim życiu jest mi po prostu przykro .. wiem,wiem że poniektórym ciężko być może to pojąć
jackwar >> a tego to nie wiem,ale ja tam nie będę co losowanie sponsorować darmozjadów,którzy lecą z nami w .... kulki
jackwar >> a tego to nie wiem,ale ja tam nie będę co losowanie sponsorować darmozjadów,którzy lecą z nami w .... kulki
Monet
Mogę i łaskawszym, tylko - dlaczego ta, czy ten spod x-tki - to wywłok ?
tomcio
też Cię Pozdrawiam
Mogę i łaskawszym, tylko - dlaczego ta, czy ten spod x-tki - to wywłok ?
tomcio
też Cię Pozdrawiam
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/4122486/Whitney-Houston-looks-worse-for-wear.html
Tomcio
Co to znaczy ?
Czyli mecz skończy się 4 i więcej golami ?
Co to znaczy ?
Czyli mecz skończy się 4 i więcej golami ?
Robal_36
Walczysz dalej z wiatrakami ?
Walczysz dalej z wiatrakami ?
robert_lotto >>>> tak
FT z ang to pełny czas czyli 90 min
HT to połowa meczu
czyli +3,5 FT - muszą wpasć 4 gole minimum
FT z ang to pełny czas czyli 90 min
HT to połowa meczu
czyli +3,5 FT - muszą wpasć 4 gole minimum
kathy
obserwuję tak sobie pewną 5/5 w keno...........nie wpadła od ponad 1000 losowań.....chyba mam wyjątkowego pecha
madzia , co do odchodzenia z tego świata to każdy musi to przejść , mnie tylko samuci jak ktoś odchodzi z najbliższej rodziny mimo że wierzę że dusza nie umiera i żyje dalej . Co do śmierci to myślę że każdy ma taką na jaką zasłużył lub zapracował .
dzisiaj na dwa losowania takie obstawiam.
3,5,21,27,37,41,51,57,62,66.Wszystkim grającym ŻYCZĘ SŁONECZKA NA NIEBIE ucieka do zobaczenia wieczorem.
3,5,21,27,37,41,51,57,62,66.Wszystkim grającym ŻYCZĘ SŁONECZKA NA NIEBIE ucieka do zobaczenia wieczorem.
jackwar 2012-02-12 (10:49) jackwar@tlen.pl
"Co do śmierci to myślę że każdy ma taką na jaką zasłużył lub zapracował"
Przeczytaj to sobie kilka razy i się zastanów co za brednie piszesz.
"Co do śmierci to myślę że każdy ma taką na jaką zasłużył lub zapracował"
Przeczytaj to sobie kilka razy i się zastanów co za brednie piszesz.
Tomcio
dziękuję za rozpisy.
Zauważyłem, że rozpis czwórkami 8 cyfr (od Ciebie) ma prawie wszystkie pary przy układzie pierwszych 5-ciu czwórek z sześciu - ma 26 z 28 par. Teraz szukam układu na piątki z 10 cyfr. Też dałeś mi układ 6 piątek (jedną lub dwie muszę odrzucić)
dziękuję za rozpisy.
Zauważyłem, że rozpis czwórkami 8 cyfr (od Ciebie) ma prawie wszystkie pary przy układzie pierwszych 5-ciu czwórek z sześciu - ma 26 z 28 par. Teraz szukam układu na piątki z 10 cyfr. Też dałeś mi układ 6 piątek (jedną lub dwie muszę odrzucić)
jackwar >. a mi jest przykro z powodu Szymborskiej czy Whitney bo swoim talentem w pewien sposób kształtowały nie tylko mnie ale i innych - i w takim momencie zastanawiać się i osadzać czy ktoś zmarł jak na to zasłużył? Według mnie jest to gruby nietakt ...
robert_lotto
i brak wrażliwości .. ale mam nadzieję,że jak kiedyś robal wykituje przed monitorem to nikt nie będzie komentował,ze dostał to na co zasłużył .. i wszystko w tym temacie ..
Sylwia wczoraj z 14 6/10 4/10 5/9 a tak to nic szczególnego a i trójka w lotto w czwartek a u Ciebie?
co tu duzo dyskutowac o...smierci..jest przeznaczona
dla kazdego z NAS..
dla Whitney..
http://www.youtube.com/watch?v=akRgWAahZAE ........
dla kazdego z NAS..
dla Whitney..
http://www.youtube.com/watch?v=akRgWAahZAE ........
Damian woowa u mnie wygrane przeminęły z wiatrem tylko jakaś tam mała drobnica po 2 zł
mała557
wszystko ładnie, tylko jakoś kuźwa za życia nikt sie nie egzaltuje, no chyba, że paparazzi przyłapią na czymś niestosownym...a jak taki ktoś umiera to wielkie ohh i ahhh
to jest żałosne
wszystko ładnie, tylko jakoś kuźwa za życia nikt sie nie egzaltuje, no chyba, że paparazzi przyłapią na czymś niestosownym...a jak taki ktoś umiera to wielkie ohh i ahhh
to jest żałosne
Madzia i inni , to jest mój pogląd i po prostu możecie się nie zgadzać , nie wiemy co nasz czeka ale jeśli ktoś pali to może się spodziewać raka i że będzie umierał w bólu i cierpieniu , jeśli ktoś pije i zażywa to może się spodziewać że przedawkuje i się nie obudzi , jeśli jest bezdomny i nie chce iść do schroniska to może spodziewać się że zamarźnie .
Tomcio
Spróbuj mi to skrócić do 4-5 ?
Ładnie poproszę ...
01 02 03 07 08
01 02 04 05 07
01 06 07 09 10
02 03 06 09 10
03 04 05 06 08
04 05 08 09 10
8-ki są ładnie zrobione więc zostawiam 5 pierwszych czwórek
Spróbuj mi to skrócić do 4-5 ?
Ładnie poproszę ...
01 02 03 07 08
01 02 04 05 07
01 06 07 09 10
02 03 06 09 10
03 04 05 06 08
04 05 08 09 10
8-ki są ładnie zrobione więc zostawiam 5 pierwszych czwórek
Tomcio
odezwę się później
odezwę się później
chociaż jak masz się męczyć no i jak wpadnie coś dzisaiaj to nówka funkiel komputer też by się przydał
Marysiu obawiam się, że jednak następnym razem już go na dobre nie odpalę
Jak narazie niech jeszcze troszkę pochodzi
Jak wygram to sobie laptoka sprawię
Jak narazie niech jeszcze troszkę pochodzi
Jak wygram to sobie laptoka sprawię
madzia , oczywiście że niektórych ludzi szkoda , bo czym zawinił Chopen że nie było leków na gruźlicę , ile dzieł by jeszcze napisał ale tak naprawdę życie tu to szybko mija , trzeba myśleć by coś zostawić po sobie a i tak większość nas zapomnie . ludzie odchodzą i to jest normalna kolej .Popatrz ile dziennie umiera w wypadkach , pożarach i innych zdarzeniach .
hehe zależy kto się podnieca "wpadkami" gwiazd .. i czyha na ich wpadki - ja z pewnością nie,bo jeżeli nawet przydarzy się komuś sławnemu coś niestosownego - jakież to ludzkie przecież ...
jackwar >. masz rację - jednak jakieś głupie komentarze są po prostu niestosowne ..
jackwar >. masz rację - jednak jakieś głupie komentarze są po prostu niestosowne ..
miałem dylemat czy wysłac 5 skreslen x2 stawka czy 10 na 2 losowania opcja 2 mnie przekonała ,po mrozie bym musiał isc 2 razy
ja muszę kupić akumulator do aparatu bo nie mogę żadnego zdjęcia zrobić ani przrgrać fotek do komputera
robert_lotto >>> chyba się nie da
Nawet La Jolla podaje ze trzeba 6 układów aby mieć wszystkie 45 par
z 10 liczb
http://www.ccrwest.org/cover/t_pages/t2/k5/C_10_5_2.html
Nawet La Jolla podaje ze trzeba 6 układów aby mieć wszystkie 45 par
z 10 liczb
http://www.ccrwest.org/cover/t_pages/t2/k5/C_10_5_2.html
ojciec mi powtarza poszukaj sobie żony
http://www.youtube.com/watch?v=AhpICH0_rIM
http://www.youtube.com/watch?v=AhpICH0_rIM
A tak kończąc to zawsze mówię że nie ma ludzi nie zastąpionych , druga osoba może każdego zastąpić , z tym że może to zrobić lepiej lub gorzej
oby tak było.....
od jutra do soboty jest mój ostatni tydzień pracy...
od jutra do soboty jest mój ostatni tydzień pracy...
Sylwia dziękuje jakby co to sie zgłoszę do ciebie
jackwar długo sobie nie porobiłam
jackwar długo sobie nie porobiłam
Sylwia ja jeszcze nic ale idę do sklepu zaraz to zagram chyba cztery dziesiątki i jedną dziewiątkę
m77..wpis nr.752308
czyty sie dobrze czujesz..co ty piszesz????
obys ty nie padla przed...kompem
czyty sie dobrze czujesz..co ty piszesz????
obys ty nie padla przed...kompem
no tak bywa mala , kobiety mają trudniej w tym kraju . Widzę nie raz jak próbują się dostać do mojej firmy choć zarobki nie są duże ale przyjęcia to fikcja a pracę dostają znajomki .
Drogi Tomcio
Nie upieram się na wszystkie pary ....
Chodzi mi o stworzenie systemu ... np. 5 piątek przemnożone przez 5 czwórek daje 25 zakładów dziewiątek (10+8 cyf=18 cyfr).
Może masz pomysł na system szóstkowy za około 40-50 zł gdzie dodam 3 PEWNIAKI i będę miał system 9-tkowy ?
A dlatego chcę pomniejszyć te Twoje układy bo: 6 piątek x 6 czwórek = 36 zakładów, a to już jest ... 90 zł na jedno losowanie
Nie upieram się na wszystkie pary ....
Chodzi mi o stworzenie systemu ... np. 5 piątek przemnożone przez 5 czwórek daje 25 zakładów dziewiątek (10+8 cyf=18 cyfr).
Może masz pomysł na system szóstkowy za około 40-50 zł gdzie dodam 3 PEWNIAKI i będę miał system 9-tkowy ?
A dlatego chcę pomniejszyć te Twoje układy bo: 6 piątek x 6 czwórek = 36 zakładów, a to już jest ... 90 zł na jedno losowanie
jackwar zgadzam się z tobą, a jak przeglądam ogłoszenia to tylko faceci mają w czym wybierać
Witaj Lila