Wpisy 75 202 – 75 301
3 listopada 2009 22:53 → 4 listopada 2009 19:08, 100 wpisów
torsan-z tego co zauważyłam On lubi się pojawiać wtedy gdy jest cisza na czacie.
Dziś było wyjątkowo kolorowo w statystykach. Nie dziwota, że poszło mi średnio :( Może jutro kulki się uspokoją.
Witam.Po nasyceniu.Z tego co wyczytałem to fatalne wyniki mamy wszyscy,prócz kogucika19,jak zwykle-jest dobry w tym co robi.Pozdrawiam- wchodzę na typowania.Dobranoc wszystkim.
MONSIU: Nie wiem gdzie mieszka córka Groma, ale w imię dobra nas wszystkich zapyl tą czy ową w swoim otoczeniu - a nóż się uda ;D
pozdrawiam Cię serdecznie ;)
pozdrawiam Cię serdecznie ;)
Pawcio-czekamy na Twoje informację odnośnie wygranych ewentualnie kumulacji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Oto wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 104 4 905.40
czwórka 5826 172.80
trójka 102723 20.00
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 104 4 905.40
czwórka 5826 172.80
trójka 102723 20.00
Jak na podwyżkę to niskie wygrane za piątkę i czwórkę, zgodzicie się? I jak na poczwórną kumulację też po podwyżce to powinno być w czwartek nie 13 a co najmniej 17 milionów.
co ja musiałbym zrobić jak przewidział numery wczesniej bo ja jak wysyłam to nic a jak nie wysyłam to trafiłem 10z10 9z9 8z8 7z7 6z6 5z5 4z4 3z3 2z2 1z1 patrze sie na ludzi wiem co robią ale poco przychodzą z komurkami obok mnie ja lubie byc sam czy oni to lotto ustawiają i na drugi raz ustawiają bo z ich liczby ustawionej trafie na 2 drugie losowanie
Gdyby dalej zakład kosztował 2zł to zapewne kumulacja byłaby wyższa bo grałoby o wiele więcej osób a tak to teraz jest redukcja zakładów.
Wędrowca netowy.Ja Ciebie proszę o pisanie na czacie
w czwartek, w możliwym i wolnym czasie.Pozdrawiam.
w czwartek, w możliwym i wolnym czasie.Pozdrawiam.
Zobaczcie jakią 12 skreśliłam dziś u pasko 01,05,11,14,17,21,
34,37,39,43,45,49 - Trzy pod rząd i dwie z obsuwą o jeden Buuuuuu :(
34,37,39,43,45,49 - Trzy pod rząd i dwie z obsuwą o jeden Buuuuuu :(
hosia:
ja typowalam dzis na czacie 17,21 w MM a zostaly wylosowane w Lotto, no i widze ze ty tez ale typowalas akurat te 2 liczby na Lotto ;-)
Pozdrawiam
ja typowalam dzis na czacie 17,21 w MM a zostaly wylosowane w Lotto, no i widze ze ty tez ale typowalas akurat te 2 liczby na Lotto ;-)
Pozdrawiam
Ale cóż Totalizatora oprócz chęci większego zysku(co przy tej liczbie zawieranych zakładów jest wątpliwe) chyba zależy celowo czy niecelowo na psuciu gier liczbowych a już Dużego Lotka to zepsuli totalnie(zmiana nazwy na jakieś głupie LOTTO, podwyżka ceny za jeden zakład aż o 1 złoty i brak wzrostu wysokości wygranych). Chyba się zgodzicie, że te kumulacje i granie w LOTTO to już nie to samo co za starych dobrych czasów Dużego Lotka.
PAWCIO.Podwyżka ma mały wpływ,
na zmniejszone ilości wysyłanych kuponów.Grający oglądający
sfałszowane-jawne losowania,pomyłki,afery, dochodzą
do wniosku,że trzeba przestać utrzymywać -OSZUSTÓW i grają
u buków.Sam byłem dzisiaj świadkiem,jak stali klienci
kolektur wysyłali w:Fortunie i w TOTOMIXIE.Jak puszczałem Lotto z Lotomatu,to w kolekturze, w centrum miasta byłem tylko
ja,a była 17,30, najwięcej grających, miesiąc temu wysyłało.
Pozdrawiam.
na zmniejszone ilości wysyłanych kuponów.Grający oglądający
sfałszowane-jawne losowania,pomyłki,afery, dochodzą
do wniosku,że trzeba przestać utrzymywać -OSZUSTÓW i grają
u buków.Sam byłem dzisiaj świadkiem,jak stali klienci
kolektur wysyłali w:Fortunie i w TOTOMIXIE.Jak puszczałem Lotto z Lotomatu,to w kolekturze, w centrum miasta byłem tylko
ja,a była 17,30, najwięcej grających, miesiąc temu wysyłało.
Pozdrawiam.
A jednak Asiulka to był mój szczęśliwy dzień. Przytuliłam 152 zeta i w jednym punkcie TS znalazłam stare kupony na Multi. Życie jest piękne ! Dobrej nocki Wszystkim życzę ;)
13max33:
to czy wyczuwam nie jest zalezne ode mnie ;-) albo czuje albo sie waham. to taki impuls jak spojrze na moja mape, ktora sama stworzylam, spojrze na uklad cyferek i wtedy...
taka proponuje trojke:
12,17,21.
Czuje te cyferki. 17 i 21 mialam na celowniku na 22.00 lecz nie wpadly, mysle ze pora na nie o 14.00.
A to ze moje typy zbiegly sie w losowaniu Lotto to moze taki maly znak dla mnie ;-)
Pozdrowionka :)
to czy wyczuwam nie jest zalezne ode mnie ;-) albo czuje albo sie waham. to taki impuls jak spojrze na moja mape, ktora sama stworzylam, spojrze na uklad cyferek i wtedy...
taka proponuje trojke:
12,17,21.
Czuje te cyferki. 17 i 21 mialam na celowniku na 22.00 lecz nie wpadly, mysle ze pora na nie o 14.00.
A to ze moje typy zbiegly sie w losowaniu Lotto to moze taki maly znak dla mnie ;-)
Pozdrowionka :)
sam9:
Własnie przeczytalam twoj wpis, zobaczylam typy i moja parka...;-) Mam nadzieje ze przyniesie nam wszystkim szczescie. Pozdrawiam i milej nocy.
Własnie przeczytalam twoj wpis, zobaczylam typy i moja parka...;-) Mam nadzieje ze przyniesie nam wszystkim szczescie. Pozdrawiam i milej nocy.
A dlaczego ktoś , kto wygrał coś większego się na tym forum nie wypowiada?
bo chyba nie wygrał? :-/
a, że wiekszość pewnie i przegrała, to sie nie chwali
a, że wiekszość pewnie i przegrała, to sie nie chwali
vienio.79>>>> oczywiście że wygrał i to 10/10: był to kolega Viltom.
A niejaki "romanx" - jak zwykle zresztą - nic nie wie!
A niejaki "romanx" - jak zwykle zresztą - nic nie wie!
:))
Jeśli kogoś dziwi wysokość(a raczej "niskość") wygranych drugiego i trzeciego stopnia w LOTTO to niech przeczyta i zrozumie regulamin Totalizatora dotyczący tego tematu.
Kolektorka w chwili szczerości i rozgoryczenia na okoliczność zmniejszonej liczby klientów,co dla niej znaczy- zarobków odesłała mnie do tej lektury.
To co Totalizator wprowadził z życie wraz z podwyższeniem opłaty za zakład i sposób w jaki to zrobił ,a co dotyczy wygranych wyżej wymienionych stopni wygranych ,to doskonale odzwierciedla w "jak głębokim poważaniu" Spółka ma swoich klientów.
Miłego dnia.
Kolektorka w chwili szczerości i rozgoryczenia na okoliczność zmniejszonej liczby klientów,co dla niej znaczy- zarobków odesłała mnie do tej lektury.
To co Totalizator wprowadził z życie wraz z podwyższeniem opłaty za zakład i sposób w jaki to zrobił ,a co dotyczy wygranych wyżej wymienionych stopni wygranych ,to doskonale odzwierciedla w "jak głębokim poważaniu" Spółka ma swoich klientów.
Miłego dnia.
witam raperek przywraca sily do dzialania bo jestem wojownikiem zyciowym pozdrawiam wszystkich serdecznie Tomek
edi8- kupę lat!!!! :) jak tam leci??? jak żona?, jak dzieci?,jak wyniki LOTTO?
Witam wszystkich! jak tam po wczorajszych losowaniach pykło Wam coś ?
Witam.KOGUT dzis zagra na następujące liczby które jeszcze nie wyszły i wszystkie są na 3 progu.Oto liczby:69,14,29,18,34,20.Zadowolony bede jak nawet tylko 1 liczb wyjdzie.Co do wczorajszej 19 to był to typ któregoś z graczy,bo ja wahałem sie miedzy 69 a 14 ,a on za proponował właśnie 19.Ale to już historia a do niej w grach liczbowych nie ma co wracać.Bawimy sie dalej.Reszta na forum za chwile tylko nakarmię Głodka.Pozdrawiam
Żeby wygrać trzeba grać
Aby grać trzeba mieć kasę
Wino pije się dla zdrowia
Zdrowie potrzebne jest do picia wódki
A ja nie mam kasy i zdrowia
Aby grać trzeba mieć kasę
Wino pije się dla zdrowia
Zdrowie potrzebne jest do picia wódki
A ja nie mam kasy i zdrowia
Mi nie dane jest zagrać na 14 ale mam swoją piątke:14,18,29,34,69 może ktoś z Was skorzysta i ją puści (wygra),pozdrawiam.
czesc wam.
ja tez podaje na 14 oto one:
3,11,18,69,77
ja zagram na nie mysle ze wejda.....
jesli wejda tak mysle to juz wiem cos...podziele sie z wami ta informacja ktora zdobylem zaden system to nie jest
ja tez podaje na 14 oto one:
3,11,18,69,77
ja zagram na nie mysle ze wejda.....
jesli wejda tak mysle to juz wiem cos...podziele sie z wami ta informacja ktora zdobylem zaden system to nie jest
Pikolo. Dlatego trzeba przestać być dymanym przez Totalizatora. Ja już to zrobiłem. Czasami sobie zagram tylko w Totomixie.
Hosiu, jakis blad polaczenia na gg, bede probowal, moje do strefy 2,15 !!!
U mnie wciąż trwa logowanie do gg. Może to znów jakiś ogólnokrajowy problem :(
na to wyglada, no nic pozniej sie zobaczy, sprobuje za godzinke ok ?
Witam,
czy w Totomixie można w dalszym ciągu grać przez net ?
Kobieta u mnie w punkcie nie ma zielonego pojęcia !!
Pozdrawiam
Z.
czy w Totomixie można w dalszym ciągu grać przez net ?
Kobieta u mnie w punkcie nie ma zielonego pojęcia !!
Pozdrawiam
Z.
zbyszeks:
mozna grac w Totomix przez neta. dzis jade na miacho kupic zaklad otwarty zeby moc sobie obstawiac kulki w MM ;-)
mozna grac w Totomix przez neta. dzis jade na miacho kupic zaklad otwarty zeby moc sobie obstawiac kulki w MM ;-)
Witam wszystkich
Asiulka22 jak tam dzisiaj na 14 nic się nie zmieniło :p
Asiulka22 jak tam dzisiaj na 14 nic się nie zmieniło :p
Witam wszystkich!
reni1 - powinno paść.
gg - u mnie też przez jakiś czas padło - teraz jest już ok
pozd
reni1 - powinno paść.
gg - u mnie też przez jakiś czas padło - teraz jest już ok
pozd
Totomix 14
13,69,33
16,17,21
22,20,69
Madzia77 dzisiaj może 69 ? co ty na to :)
13,69,33
16,17,21
22,20,69
Madzia77 dzisiaj może 69 ? co ty na to :)
Czy bezduszna maszyna spisze się lepiej ode mnie? Dziś zrobiłem eksperyment. Zaprogramowałem komputer, aby wybierał mi numery według schematu, którym zwykle się kierowałem. Skoro sam to robiłem to dlaczego ma mnie wyręczać komputer? Otóż z dwóch powodów. Ze względu na czas i
13max33
Jasne - nie jestem w stanie o niczym innym myśleć,
tylko o tym czy będzie dzisiaj 69 :)
pozd
Jasne - nie jestem w stanie o niczym innym myśleć,
tylko o tym czy będzie dzisiaj 69 :)
pozd
Ze względu na czas i emocje. Ja, pomimo, że dobrze wiedziałem jak wybierać, czasami odchodziłem od utartego schematu i coś zmieniałem. Zwykle okazywało się to błędną decyzją. Postanowiłem zdać się na schemat i bezduszną maszynę. Będzie robić wszystko tak, jak kiedyś sobie wymyśliłem i nic nie zmieni. Czy warto było, opowiem Wam po kilku losowaniach.
Sen- w tym tygodniu zwróć uwagę na Duże Liczby w mm a w lotto Na Małe. Pozdrawiam.
Tyle,że nie jestem w stanie sprecyzować czy o 14 czy 22 w sumie każda godzina dobra :)
pozd
pozd
Serwis informacyjny >>>>>>
2009-11-04
Totolotek eksperymentuje z zakładami live
W ramach dwóch spotkań Ligi Mistrzów – wczorajszym i dzisiejszym – spółka bukmacherska Totolotek oferuje możliwość złożenia zakładów nie tylko przed meczami, ale także po pierwszej połowie. Jeśli ta forma zakładów spotka z zainteresowaniem klientów, to z pewnością zagości w ofercie na dłużej – obiecuje spółka.
2009-11-04
Totolotek eksperymentuje z zakładami live
W ramach dwóch spotkań Ligi Mistrzów – wczorajszym i dzisiejszym – spółka bukmacherska Totolotek oferuje możliwość złożenia zakładów nie tylko przed meczami, ale także po pierwszej połowie. Jeśli ta forma zakładów spotka z zainteresowaniem klientów, to z pewnością zagości w ofercie na dłużej – obiecuje spółka.
Witam, MM na 14
2,17,20,22
2,11,15,66
17,20,35,76
7,11,27,34
2,7,11,15
z lekką wątpliwością ze wpadnie jakaś "4" , ale można spróbowac, zauważyłam że ewentualne wygrane przypadaja u mnie między 12 a 18 dniem danego miesiąca,więc może powinnam sie przerzucić na grę wyłącznie w tym okresie :))
2,17,20,22
2,11,15,66
17,20,35,76
7,11,27,34
2,7,11,15
z lekką wątpliwością ze wpadnie jakaś "4" , ale można spróbowac, zauważyłam że ewentualne wygrane przypadaja u mnie między 12 a 18 dniem danego miesiąca,więc może powinnam sie przerzucić na grę wyłącznie w tym okresie :))
Witam wszystkich, moja parka na najbliższe losowania zaczynając dzisiaj od 14 to (23,18) powinna w najblizszym czasie wpasc
Może z tego coś wejdzie na 14 w MM
9,14,22 / 67,69,76 / 8,28,80 / 2,14,72 /
Za 5 minut się okaże.
9,14,22 / 67,69,76 / 8,28,80 / 2,14,72 /
Za 5 minut się okaże.
13max33:
bylam na miescie kupic zaklad otwarty w Totomix, gdzies tak od 11.30 nie bylo mnie przy kompie. Niedawno wrocilam i na styk zdarzylam obstawic kulki:
Parka 17,21
i 3ka 17,21,12 bez zmian,
dalam jeszcze 5ke 3,12,17,21,29
bylam na miescie kupic zaklad otwarty w Totomix, gdzies tak od 11.30 nie bylo mnie przy kompie. Niedawno wrocilam i na styk zdarzylam obstawic kulki:
Parka 17,21
i 3ka 17,21,12 bez zmian,
dalam jeszcze 5ke 3,12,17,21,29
pieknie i pareczka 18,23 mi wpadła :) SUPER
Zobaczcie na mój wpis
75266. status slavo 2009-11-04 (13:29)home Ziemia Obiecana
33,17,32,2,7.////Totomix
75266. status slavo 2009-11-04 (13:29)home Ziemia Obiecana
33,17,32,2,7.////Totomix
i d.... :( Na 22.00 zgramy na spokojnie.
Moje nowe typy:
4,10,37
i stare z 14.00:
12,21,17.
Jak to uloze to jeszcze pomysle.
Moje nowe typy:
4,10,37
i stare z 14.00:
12,21,17.
Jak to uloze to jeszcze pomysle.
Asiulka22
zrobimy spółkę Ty myśl bo ja na to nie mam czasu ja będę wysyła i jakoś się podzielimy :)Zgoda ?
zrobimy spółkę Ty myśl bo ja na to nie mam czasu ja będę wysyła i jakoś się podzielimy :)Zgoda ?
Bardzo szczęśliwe losowanie.1 liczba wyszła,PLUS NP.oraz parka na NIE (72,79)też "wyszła".Szczegóły jak zwykle na forum.
hey u mnie tez nic asiulka22 17,21 tez licze ze wejda o 22 snily mi sie pieniadze dzis pozdrawiam zycze wysokich wygranych Tomek lila dzieki za wsparcie jak zawsze !!!!!!!!!
Raper
to jak się snią pieniądze to raczej jest tak że ich sie nie ma ,lepiej jak śnią się wszy :)
to jak się snią pieniądze to raczej jest tak że ich sie nie ma ,lepiej jak śnią się wszy :)
13max33:
hmm...;-) Wiesz zawsze cos bede kombinowac i swoje propozycje napisze. A gdzie pracujesz? jesli moge zapytac.
Ja akurat studjuje dziennie i mam sporo narazie wolnego w tygodniu. Ale najczesciej jak cos na maxa wyczuje to nie musze poswiecac na to duzo czasu bo to tak impulsywnie po losowaniu najczesciej mam ;-)
hmm...;-) Wiesz zawsze cos bede kombinowac i swoje propozycje napisze. A gdzie pracujesz? jesli moge zapytac.
Ja akurat studjuje dziennie i mam sporo narazie wolnego w tygodniu. Ale najczesciej jak cos na maxa wyczuje to nie musze poswiecac na to duzo czasu bo to tak impulsywnie po losowaniu najczesciej mam ;-)
raperek:
tez mysle ze 17,21 powinny wejsc o 22.00. Czesto tak jest ze jak jest blisko ze dane cyferki powinny wpasc o 14.00 a nie wpadna to powinno sie je brac jako typy na 22.00.
Pozostale moje nowe typy znasz. Jeszcze zobacze jak je uloze. Troszke pozniej podam na czacie jak juz wymysle.
Pozdrawiam
tez mysle ze 17,21 powinny wejsc o 22.00. Czesto tak jest ze jak jest blisko ze dane cyferki powinny wpasc o 14.00 a nie wpadna to powinno sie je brac jako typy na 22.00.
Pozostale moje nowe typy znasz. Jeszcze zobacze jak je uloze. Troszke pozniej podam na czacie jak juz wymysle.
Pozdrawiam
hosia>>.,niestety nie ma czego w moim przypadku gratulować, w Totomixie zakład prosty nie daje wygranej za 3/4., ale tak jak pisałam wcześniej to jeszcze nie mój czas :)))
Witam
MM na 22.00
4,6,8,10,50,62,75
6,24,38,62,69
Pewniaczki to-38,69,27,i 6
pozdrawiam
MM na 22.00
4,6,8,10,50,62,75
6,24,38,62,69
Pewniaczki to-38,69,27,i 6
pozdrawiam
Witam.Na zmiane B KOGUT wysyłał następujące liczby:69,14,29,34,20.Zadowolony bede z 1 liczby jak wyjdzie.Reszta mojej gry na forum.Pozdrawiam
Witam.Jestem chwilowo na czacie-moje typy na 22-ą:
3,7,14,16,17,20,21,28,33,40,49,56,36,77
Pozdrawiam.
3,7,14,16,17,20,21,28,33,40,49,56,36,77
Pozdrawiam.
MADZIA77 bardzo bym ci życzył aby ci ta parka wyszła,ja niestety na parki na TAK nie mam szczęścia.Dlatego gram od 2 listopada na parki na NIE i jakoś nie narzekam.Wychodzę z założenia ze lepiej trafić Parkę na NIE niż na TAK.Ja wiem ze kurs malutki i nakłady większe,ale jak juz wielokrotnie pisałem,że chcąc wygrać cokolwiek ,mam na mysli małą kase,to niestety musimy mieć dużą kase.Nikogo tu nie dyskryminuje bo zasobność portfela jest sprawą każdego z nas,ale chcąc wygrać musi sie niestety za inwestować większą kase.Tym bardziej ze gra progresją jest BARDZO kosztowna niestety.Pozdrawiam
Ja też gram progresją na poz.3 parzyste i nieparzyste oraz poz.23 mniej czyli do1:40 i więcej czyli 41:80 oczywiście może też być równo czyli gra na 0 :)
Asiulka 22 mam dużo wolnego czasu ale jestem leniem na jakieś systemy i tabele wole tajie gotowe propozycje :) a pracuję sam dla siebie bo mam swoja firmę .Pozdrawiam :)Tak więc jak będziesz miała impuls to podaj :)
Ps Asiulka22 a może mieszkasz gdzieś obok mnie :)?
Ps Asiulka22 a może mieszkasz gdzieś obok mnie :)?
kto mi powie grać stale te same liczby w MM czy zmieniać co losowanie
misia-najlepiej zminiać.Kiedyś grałam na te same liczby tydzień i nic nie weszło.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
13MAX33 mam do ciebie pytanie czy w tej grze są stałe kursy czy też ruchome,interesują mnie zdarzenia o stałym kursie(nie monitorowałem tego zdarzenia) bo te obniżki mnie dobijają i nie moge sobie zaplanowac,wiec zacząłem grac na cos co ma stały kurs.Może więcej mnie to kosztuje ale jakiś plan finansowy moge zrobic i wiedzieć ile muszę mieć żeby nie stracić.Pozdrawiam