Wpisy 751 966 – 752 065
12 lutego 2012 00:00 → 12 lutego 2012 08:03, 100 wpisów
zakon13
tylko nie czekaj, aż będziesz trafiał wszystkie dwadzieścia w kolejności wpadania
tylko nie czekaj, aż będziesz trafiał wszystkie dwadzieścia w kolejności wpadania
nil...hmmm jezeli uwazasz ze Jestes mily to OK.
ale"pozadny"..to raczej nie
ale"pozadny"..to raczej nie
zakon
dobra ludziki...nie doczekam sie na info o bonusie....spadam w poduchy.....dobranoc
dobra ludziki...nie doczekam sie na info o bonusie....spadam w poduchy.....dobranoc
widzisz
szpicbródka
czeba było sobie zeszyt ze z hasłami założyć
szpicbródka
czeba było sobie zeszyt ze z hasłami założyć
dzikus
miałeś kiedyś w /typowaniach - 5/12 - w realu amba ?
pytam, bo szpicbródka nie chce Cię sypnąć
miałeś kiedyś w /typowaniach - 5/12 - w realu amba ?
pytam, bo szpicbródka nie chce Cię sypnąć
nil..ale jezeli juz powtarzasz..to nie bierz..
cholercia...tych sasiedzkich...bledow
cholercia...tych sasiedzkich...bledow
ulexxa.
Mam się sam oceniać?
wystarczy że oceniają mnie znajomi, pracownicy itd.
Mam się sam oceniać?
wystarczy że oceniają mnie znajomi, pracownicy itd.
Robal 36 to był zupełny poalkoholowy
przypadek,wystarczy spojrzeć na moje liczby.
przypadek,wystarczy spojrzeć na moje liczby.
ej, tam opowiadasz...
ile razy mówi się "nawet po pijaku bym takich nie skreślił" chyba mając na myśli, że może jednak
ile razy mówi się "nawet po pijaku bym takich nie skreślił" chyba mając na myśli, że może jednak
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
dzikus
11-22 - a kiedyś /chyba przy jakiejś sporej kumulacji/ ostatnie niestety, co prawda - trzynaście - "robiło" kasę...
Tak, że wiesz...
11-22 - a kiedyś /chyba przy jakiejś sporej kumulacji/ ostatnie niestety, co prawda - trzynaście - "robiło" kasę...
Tak, że wiesz...
dobra to bez zartow albo ja trafie bonusika albo on trafi na mnie
co ten TS kombinuje bonusa ciagle daja kumulacja za kumulacja chyba chca rekord obrotow w tym roku zrobic
zakon13.
Tes został sprzedany zachoniej korporaji,
oni wiedzą jak "wyrwa" kasą od ludzi.
Po każdej zmianie urządzeń i oprogramowania
stopień trafienia jest coraz trudniejszy.
Tes został sprzedany zachoniej korporaji,
oni wiedzą jak "wyrwa" kasą od ludzi.
Po każdej zmianie urządzeń i oprogramowania
stopień trafienia jest coraz trudniejszy.
Bonus Multi Multi: 1 520 000 złotych
no tak Nil kiedys byla stara maszyna co kulki wybierala i bylo ok a teraz szkoda gadac moga sterowac jak chca i te jeszcze losowania niby na zywo porazka
zakon.
ktoś kto sprzedaje kurę która znosi złote jaja ma swoją nazwę.
oni tasują i rozdają karty.
ktoś kto sprzedaje kurę która znosi złote jaja ma swoją nazwę.
oni tasują i rozdają karty.
przy dzisiejszych technologiach wystarczy pare minut zeby przeanalizowac co kto wyslal i co zrobic zeby nikt nie trafil wystarcza rozne ciezkosci kuleczek odpowiedni ciag w maszynie i leci jak sobie beda chcieli
no nie jaja sobie ku...wa za 4 liczby w dużego 50zł co to jest do hu...kto to oblicza jakiś niedo....
nil - a co jest mnóstwo chińskich marketów i paliwo w super cenie które zamarza przy -26 i trzeba znowu dołożyć bo bez dynaturatu nie pojedziesz za 6zł
zakon.
w ten sposób będziemy się żegnać do białego rana
zaczyna się od piwka
w ten sposób będziemy się żegnać do białego rana
zaczyna się od piwka
tyg.
co ma do tego TS ?
napisałem Ci kto żądzi.
Zażąd to tylko wykonawca poleceń!
co ma do tego TS ?
napisałem Ci kto żądzi.
Zażąd to tylko wykonawca poleceń!
kto rządzi proste ten kto podpisał ustawe antychazardową żeby lotto był monopolistą .tego rudzielca użyć jako lądu
tyg.
Mam program do prognozy MM. Lotto i Mini.
Gram tylko w MM.
Od 17-10-2011 r. codziennie w sali konferencyjniej pisałem liczby z tej prognozy 16 liczb w tym 3-y pewniaki, o godzinie 13,55 zapraszałem kilku pracowników by im to pokazać minimalna trafiona to 8/16 maksymalna 13/16 tak było od 17-10-11 do 21-10-11 r.
24-10-11 r. porosiłem tą grupę o godzinie 12-tej z minutami i zaproponowałem im zagrać i Wiesz co było? jeden trafił 7/10 w szesnasty trafiłem 8, do 28-10-11 r. to było największe trafienie gdy oni zaczęli grać,jak to wytłomaczyć ?
Mam program do prognozy MM. Lotto i Mini.
Gram tylko w MM.
Od 17-10-2011 r. codziennie w sali konferencyjniej pisałem liczby z tej prognozy 16 liczb w tym 3-y pewniaki, o godzinie 13,55 zapraszałem kilku pracowników by im to pokazać minimalna trafiona to 8/16 maksymalna 13/16 tak było od 17-10-11 do 21-10-11 r.
24-10-11 r. porosiłem tą grupę o godzinie 12-tej z minutami i zaproponowałem im zagrać i Wiesz co było? jeden trafił 7/10 w szesnasty trafiłem 8, do 28-10-11 r. to było największe trafienie gdy oni zaczęli grać,jak to wytłomaczyć ?
Witam
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Whitney-Houston-nie-zyje,wid,14245552,wiadomosc.html?ticaid=1de80
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Whitney-Houston-nie-zyje,wid,14245552,wiadomosc.html?ticaid=1de80